Fresh raw green nopales without bones ready to cook Mexican food

به گفته سرآشپزها، چگونه نوپال (پادل کاکتوس) را بخوریم

نوپال ها که به عنوان پدهای کاکتوس گلابی خاردار نیز شناخته می شوند، گیاهان آبدار بسیار متنوع و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. در حالی که این پاروهای کاکتوس خاردار جزء اصلی آشپزی مکزیکی هستند، استفاده از آنها بی پایان است و فراتر از یک غذای خاص است....

ادامه مطلب

overhead view of multiple types of radicchio on white wood surface

Radicchio چیست؟ به علاوه نحوه استفاده از این سبزی زمستانی زیبا

Radicchio "It Girl" فصل زمستان است. نوعی کاسنی، رادیکیو تقریباً به تمام معنا منحصر به فرد است، از طعم تلخ آن گرفته تا ظاهر زیبای هر گونه. می توان آن را به صورت خام یا پخته سرو کرد و فقط به چند طعم فصلی دیگر برای درخشش نیاز دارد. رادیکیو در دماها...

ادامه مطلب

cast iron skillet

۳ چیزی که باید از پختن در ماهیتابه چدنی خود اجتناب کنید

از نظر فنی، می توانید تقریباً هر چیزی را در یک تابه چدنی بپزید. این یکی از وسایل مورد علاقه ما در آشپزخانه است و ما از آن برای همه چیز استفاده می کنیم، از پنکیک صبح یکشنبه و نوزادان هلندی گرفته تا استیک سرخ شده و سبزیجات سرخ شده. نگهداری از یک م...

ادامه مطلب

Farmers cheese and blueberries

نحوه خوردن پنیر کشاورز ۱۱ روش خوشمزه

اگر با پنیر کشاورز آشنایی ندارید، بسیار خوشحالیم که شما را پیدا کردیم. این پنیر نرم تند به سرعت به یکی از مورد علاقه های ما تبدیل می شود و مطمئن هستیم که شما نیز آن را دوست خواهید داشت. اگر طرفدار پنیر ریکوتا یا کوتیج هستید، پنیر کشاورز یک افزود...

ادامه مطلب

whole savoy cabbage on a wooden surface

نحوه نگهداری کلم تا هفته ها ترد بماند

از سالاد کلم ترد گرفته تا سوپ های مقوی، غذاهای کلاسیک زیادی وجود دارد که به کلم تکیه می کنند. اما ابتدا باید بدانید که چگونه کلم را نگهداری کنید اگر می خواهید از این سبزی معمولی بیشترین بهره را ببرید. چگونه از پژمرده شدن و قهوه ای شدن آن جلوگیری...

ادامه مطلب

Bread Baguettes Wrapped

۷ اشتباه خرید مواد غذایی که کارشناسان ایمنی مواد غذایی هرگز مرتکب نمی شوند

برای برخی از ما، خرید مواد غذایی می تواند یکی از لذت بخش ترین کارهای خانه باشد، اما به طور بالقوه می تواند خطرناک باشد. عرضه غذای آمریکا جزو ایمن ترین ها در جهان است، اما کامل نیست. سازمان غذا و دارو تخمین می زند که سالانه حدود 48 میلیون مورد بی...

ادامه مطلب

Bowl with red Japanese miso paste

Miso چیست – و ۸ روش کاملاً خوشمزه برای استفاده از آن

اگر از غذاهای ژاپنی لذت می برید، احتمالاً سهم خود را از میسو، احتمالاً به شکل سوپ، داشته اید. خمیر غلیظ به طور مشخص پیچیده است، زیرا طعم شیرین، شور، آجیلی، خاکی، و umami به یکباره اگر در حال حاضر از میسو در آشپزی خود استفاده نمی کنید، وقت آن است...

ادامه مطلب

purple kolhrabi on cloth

چگونه سرمه را به روش صحیح بخوریم

چگونه مشکلی مانند سرمه را حل می کنید؟ ممکن است اولین باری که با یکی از این سبزیجات کمی بیگانه روبرو می شوید، این سوال را از خود بپرسید که شکل های گوی مانند آن ها مانند بسیاری از شاخک های عنکبوتی، ساقه ها و برگ ها را جوانه می زند. سرمه می تواند ب...

ادامه مطلب

Grapes in strainer

به گفته کارشناسان چگونه انگور را به روش صحیح بشوییم

اگر عاشق میوه هستید، باید اصول خاصی از جمله نحوه صحیح شستن انگور را بدانید. ممکن است اساسی به نظر برسد، اما زمانی که روال را انجام دهید، دسته های شما احتمالاً برای مدت طولانی تری سفت و شیرین خواهند ماند و با یک کاسه ماش قهوه ای (وحشت وحشتناک) تم...

ادامه مطلب

Organic ripe kumquat in the bowl on the concrete table

به گفته سرآشپزها چگونه کامکوات را به روش صحیح بخوریم

در نگاه اول، کامکوات ها ممکن است شبیه پرتقال های کوچک به نظر برسند، اما مرکبات بسیار بیشتر است. آنها طعم شیرین و بی نظیری دارند و به لطف پوست خوراکی آنها، کامکوات به راحتی به دستور پخت اضافه می شود. اما اگر با آن آشنایی ندارید، ممکن است این میوه...

ادامه مطلب