Pita bread and bowl of pumpkin hummus with black sesame and pomegranate seeds

با پوره کدو تنبل اضافی چه کنیم؟ این ۲۳ ایده درخشان را امتحان کنید

باقی مانده پوره کدو تنبل چیز خوبی است. چه بعد از درست کردن پای کدو حلوایی برای شکرگزاری، پوره کدو حلوایی اضافی داشته باشید یا یک نان کدو تنبل صرفاً به این دلیل، بسیاری از دستور العمل هایی که به پوره کدو تنبل نیاز دارند، به کل قوطی نیاز ندارند، و...

ادامه مطلب

overhead view of ricotta toast and bowl of ricotta

ریکوتا در مقابل پنیر کلبه – تفاوت آنها و زمان استفاده از هر کدام

ریکوتا و پنیر کوتیج پنیرهای تازه مقرون به صرفه ای هستند که به دلیل کرمی بودن و طعم ملایمشان ارزشمند هستند. آنها همه کاره هستند، همچنین گرم یا سرد و در دستور العمل های شیرین و خوش طعم استفاده می شوند. و با توجه به مزایای سلامتی آنها، آنها نقش های...

ادامه مطلب

Groceries being unpacked in a modern kitchen - stock photo

۱۰ چیزی که هرگز نباید از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید

فروشگاه های مواد غذایی به گونه ای طراحی شده اند که آشپزی را راحت کنند. همه چیزهایی که برای تهیه یک وعده غذایی نیاز دارید، زیر یک سقف قرار دارد و بسیاری از مواد - از کنسرو سوپ گرفته تا میوه‌های خرد شده - پردازش و بسته‌بندی می‌شوند تا در زمان صرفه...

ادامه مطلب

Charcuterie board with cheese and meat.

این تخته شیرینی پزی دارای نقشه ای برای سرگرم کردن نسیم است

هیچ چیز برای مهمانان شما تأثیرگذارتر از یک تخته غذاخوری خوش ساخت که هنگام ورود به مهمانی به نمایش گذاشته می شود وجود ندارد. مورد علاقه بسیاری در تعطیلات - تخته های غذاخوری برای همه چیزهای کوچکی ارائه می دهند و اگر درست انجام شوند، غیرقابل مقاومت...

ادامه مطلب

bowl of granola on a cutting board with spoon

به گفته سرآشپزها، چگونه دانه های کدو حلوایی را بخوریم

فصل زمستان کدو حلوایی به خوبی آغاز شده است، بنابراین شاید زمان آن رسیده است که یاد بگیرید چگونه دانه های کدو حلوایی را یاد بگیرید، جایگزینی خوشمزه برای دانه های کدو حلوایی که همه جا حاضر هستند. در حالی که پوست برخی از انواع کدو حلوایی زمستانه لط...

ادامه مطلب

Biscuits with clotted cream

به گفته طرفداران آشپزی، چگونه خامه لخته شده بخوریم

اگر شما یک آنگلوفیل هستید، شاید از خود پرسیده اید که کرم لخته شده دقیقاً چیست، چه در حین لذت بردن از سرویس چای خامه ای سنتی بریتانیا در زندگی واقعی - یا به طور نایب، در حین تماشای افراطی درام های بریتانیایی (نشان) داونتون ابی). در سراسر حوض، کرم...

ادامه مطلب

Bunch of beets

به گفته کارشناسان چگونه چغندر را به روش صحیح نگهداری کنیم

بین رنگ صورتی عمیق و طعم شیرین و خاکی، چغندرها برخی از منحصر به فرد ترین (و در عین حال کمتر مورد توجه) اقلام در راهروی محصولات هستند. و مانند بسیاری از سبزیجات ریشه‌دار دیگر، می‌توانند برای مدت طولانی دوام بیاورند - تا زمانی که آنها را به درستی ...

ادامه مطلب

Watercress Soup

به گفته یک فود پرو، چگونه شاهی را به روش صحیح بخوریم

یک سبزی کوچک، شاهی آبی از نظر فنی یک میکروگرین است، به این معنی که از نظر مواد مغذی متراکم است و همچنین برای خوردن و رشد بسیار کارآمد است. این سبزی طعم بزرگ و لذیذی در بسته‌بندی کوچک دارد و توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) به عنوان س...

ادامه مطلب

چرا باید همیشه هنگام اندازه گیری مواد از ترازو استفاده کنید؟

چرا باید همیشه هنگام اندازه گیری مواد از ترازو استفاده کنید؟ برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-10-31 21:31:09 عناوین بصورت هشتگ: #چرا #باید #همیشه #هنگام #اندازه #گیری #مواد #از #ترازو #استفاده #کنید

ادامه مطلب

Vanilla Beans

دانه‌های وانیلی چیست و چرا سرآشپزها آن‌ها را بسیار دوست دارند؟

لوبیا وانیل چیست؟ برای شیرینی‌های وانیلی، از جمله مارتا، کارشناسان آشپزخانه آزمایشی ما، و دیگر متخصصان آشپزی، آنها منبع جادوی پخت هستند. برای افراد کنجکاو وانیلی و بدون قرار گرفتن در معرض، یک دانه وانیل ماده‌ای است که نمی‌دانستید از دست داده‌اید...

ادامه مطلب