frozen vegetables in a freezer

به گفته یک کارشناس ایمنی مواد غذایی، دمای مناسب فریزر

ما برای نگهداری مواد غذایی و نگهداری ایمن از فریزرهای خود متکی هستیم، اما آیا فریزر شما واقعاً به اندازه کافی سرد است که این کار را انجام دهد؟ فریزر شما غذا را سرد نگه می دارد که از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. این مهم است زیرا در حالی که همه ب...

ادامه مطلب

Onion on a cutting board

پیاز شیرین در مقابل پیاز زرد: تفاوت چیست؟

هیچ غذای خوش طعمی بدون پیاز کامل نیست. مواد اصلی آشپزی بافت، عطر و طعمی عمیق را فراهم می کند که مکمل بی شمار مواد تشکیل دهنده است. اما همه پیازها برابر نیستند - و ممکن است در سوپرمارکت بین انواع شیرین و زرد انتخاب کنید. در نگاه اول، آنها شبیه به...

ادامه مطلب

Bread being rolled with rolling pin

بهترین نوع وردنه به گفته یک کارشناس پخت

وردنه در آشپزخانه هر نانوایی ضروری است، چه در حال تهیه کیش یا پای برای روز شکرگزاری باشید. اما بر خلاف برخی دیگر از ابزارهای پخت، به عنوان مثال یک فنجان اندازه گیری شیشه ای، تفاوت زیادی بین انواع وردنه ها وجود دارد و تنوع بسیار زیادی برای انتخاب...

ادامه مطلب

Kitchen knives set

به گفته کارشناسان، ۵ نشانه برای تعویض چاقوهای آشپزخانه

نگهداری از چاقوهای آشپزخانه به گونه ای که بتوانید سال ها از آنها به طور ایمن و مؤثر استفاده کنید، به معنای نگهداری صحیح، تمیز کردن صحیح و تیز کردن مرتب آنهاست. اما حتی چاقوهای آشپزخانه که به روش صحیح نگهداری می شوند نیز در نهایت باید تعویض شوند....

ادامه مطلب

۹ روش عالی برای استفاده از کوکی های قدیمی، از کیک های بستنی گرفته تا کیک پاپ

9 روش عالی برای استفاده از کوکی های قدیمی، از کیک های بستنی گرفته تا کیک پاپ برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-11-21 19:58:10 عناوین بصورت هشتگ: #روش #عالی #برای #استفاده #از #کوکی #های #قدیمی #از #کیک #ه...

ادامه مطلب

Sweet Potato Toast

به گفته سرآشپزها ۹ روش خوشمزه چگونه سیب زمینی شیرین بخوریم

تا آنجا که سبزیجات ریشه دار هستند، سیب زمینی شیرین یک انتخاب محبوب است و دلیل خوبی نیز دارد. غده ها دارای طعمی شیرین، خاکی و رنگی غنی هستند و به خوبی در خوراکی ها، مخلفات، و دسرها به خصوص در فصل پاییز با این حال، شما محدود به لذت بردن از آنها به...

ادامه مطلب

Corn dog with mustard and ketchup

به گفته کارشناسان ۷ غذایی که هرگز نباید در سرخ کن با هوا بپزید

اگر یک وسیله کوچک وجود داشته باشد که در چند سال گذشته آشپزخانه ها را در همه جا طوفان کرده است، آن سرخ کن هوا است. آسان برای استفاده، آسان برای تمیز کردن، و سالم تر از سرخ کردن عمیق، سرخ کن هوا تبدیل به یک جزء اصلی آشپزخانه است. در حالی که سرخ کن...

ادامه مطلب

slices of rolled turkey breast with sausage-pecan stuffing

نحوه پروانه کردن و پر کردن سینه بوقلمون – بهترین جایگزین برای یک پرنده کامل

اگر امسال روز شکرگزاری کوچکتری دارید، ممکن است به فکر کاهش دادن بوقلمون باشید. جایگزین هایی برای پرنده بزرگ وجود دارد و یکی از بهترین آنها سینه بوقلمون است. تهیه یک سینه بوقلمون شکم پر، یک غذای خوشمزه و شیک در یک شام شکرگزاری می سازد. فوا...

ادامه مطلب

frozen cafe mochaccino tart

به گفته کارشناسان چگونه نوک کاکائو بخوریم

نوک کاکائو چیست؟ به طور خلاصه، آنها یک محصول دانه کاکائو هستند که ارزش کاوش را دارد. درست است که شکلات‌ها با شیرینی جدی ممکن است به آن‌ها برخورد سختی بدهد، اما آشپزهای خانگی و نانوایی‌هایی که طرف تلخ شکلات تلخ را دوست دارند ممکن است متوجه شوند ک...

ادامه مطلب

multiple garlic bulbs on a pale lavender surface

۶ روش برای پوست کندن سیر که هر آشپز خانه ای باید بداند

تقریباً هر دستور غذای خوش طعمی نیاز به سیر دارد و دلیل خوبی هم دارد. سبزی ریشه یک ماده معطر است، به این معنی که طعم و عطر عمیقی به غذاها اضافه می کند. با این حال، قبل از اینکه بتوانید از این ماده اصلی آشپزی استفاده کنید، باید بدانید که چگونه پوس...

ادامه مطلب