Sweet Potato Toast

به گفته سرآشپزها ۹ روش خوشمزه چگونه سیب زمینی شیرین بخوریم

تا آنجا که سبزیجات ریشه دار هستند، سیب زمینی شیرین یک انتخاب محبوب است و دلیل خوبی نیز دارد. غده ها دارای طعمی شیرین، خاکی و رنگی غنی هستند و به خوبی در خوراکی ها، مخلفات، و دسرها به خصوص در فصل پاییز با این حال، شما محدود به لذت بردن از آنها به...

ادامه مطلب

Corn dog with mustard and ketchup

به گفته کارشناسان ۷ غذایی که هرگز نباید در سرخ کن با هوا بپزید

اگر یک وسیله کوچک وجود داشته باشد که در چند سال گذشته آشپزخانه ها را در همه جا طوفان کرده است، آن سرخ کن هوا است. آسان برای استفاده، آسان برای تمیز کردن، و سالم تر از سرخ کردن عمیق، سرخ کن هوا تبدیل به یک جزء اصلی آشپزخانه است. در حالی که سرخ کن...

ادامه مطلب

slices of rolled turkey breast with sausage-pecan stuffing

نحوه پروانه کردن و پر کردن سینه بوقلمون – بهترین جایگزین برای یک پرنده کامل

اگر امسال روز شکرگزاری کوچکتری دارید، ممکن است به فکر کاهش دادن بوقلمون باشید. جایگزین هایی برای پرنده بزرگ وجود دارد و یکی از بهترین آنها سینه بوقلمون است. تهیه یک سینه بوقلمون شکم پر، یک غذای خوشمزه و شیک در یک شام شکرگزاری می سازد. فوا...

ادامه مطلب

frozen cafe mochaccino tart

به گفته کارشناسان چگونه نوک کاکائو بخوریم

نوک کاکائو چیست؟ به طور خلاصه، آنها یک محصول دانه کاکائو هستند که ارزش کاوش را دارد. درست است که شکلات‌ها با شیرینی جدی ممکن است به آن‌ها برخورد سختی بدهد، اما آشپزهای خانگی و نانوایی‌هایی که طرف تلخ شکلات تلخ را دوست دارند ممکن است متوجه شوند ک...

ادامه مطلب

multiple garlic bulbs on a pale lavender surface

۶ روش برای پوست کندن سیر که هر آشپز خانه ای باید بداند

تقریباً هر دستور غذای خوش طعمی نیاز به سیر دارد و دلیل خوبی هم دارد. سبزی ریشه یک ماده معطر است، به این معنی که طعم و عطر عمیقی به غذاها اضافه می کند. با این حال، قبل از اینکه بتوانید از این ماده اصلی آشپزی استفاده کنید، باید بدانید که چگونه پوس...

ادامه مطلب

Pita bread and bowl of pumpkin hummus with black sesame and pomegranate seeds

با پوره کدو تنبل اضافی چه کنیم؟ این ۲۳ ایده درخشان را امتحان کنید

باقی مانده پوره کدو تنبل چیز خوبی است. چه بعد از درست کردن پای کدو حلوایی برای شکرگزاری، پوره کدو حلوایی اضافی داشته باشید یا یک نان کدو تنبل صرفاً به این دلیل، بسیاری از دستور العمل هایی که به پوره کدو تنبل نیاز دارند، به کل قوطی نیاز ندارند، و...

ادامه مطلب

overhead view of ricotta toast and bowl of ricotta

ریکوتا در مقابل پنیر کلبه – تفاوت آنها و زمان استفاده از هر کدام

ریکوتا و پنیر کوتیج پنیرهای تازه مقرون به صرفه ای هستند که به دلیل کرمی بودن و طعم ملایمشان ارزشمند هستند. آنها همه کاره هستند، همچنین گرم یا سرد و در دستور العمل های شیرین و خوش طعم استفاده می شوند. و با توجه به مزایای سلامتی آنها، آنها نقش های...

ادامه مطلب

Groceries being unpacked in a modern kitchen - stock photo

۱۰ چیزی که هرگز نباید از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید

فروشگاه های مواد غذایی به گونه ای طراحی شده اند که آشپزی را راحت کنند. همه چیزهایی که برای تهیه یک وعده غذایی نیاز دارید، زیر یک سقف قرار دارد و بسیاری از مواد - از کنسرو سوپ گرفته تا میوه‌های خرد شده - پردازش و بسته‌بندی می‌شوند تا در زمان صرفه...

ادامه مطلب

Charcuterie board with cheese and meat.

این تخته شیرینی پزی دارای نقشه ای برای سرگرم کردن نسیم است

هیچ چیز برای مهمانان شما تأثیرگذارتر از یک تخته غذاخوری خوش ساخت که هنگام ورود به مهمانی به نمایش گذاشته می شود وجود ندارد. مورد علاقه بسیاری در تعطیلات - تخته های غذاخوری برای همه چیزهای کوچکی ارائه می دهند و اگر درست انجام شوند، غیرقابل مقاومت...

ادامه مطلب

bowl of granola on a cutting board with spoon

به گفته سرآشپزها، چگونه دانه های کدو حلوایی را بخوریم

فصل زمستان کدو حلوایی به خوبی آغاز شده است، بنابراین شاید زمان آن رسیده است که یاد بگیرید چگونه دانه های کدو حلوایی را یاد بگیرید، جایگزینی خوشمزه برای دانه های کدو حلوایی که همه جا حاضر هستند. در حالی که پوست برخی از انواع کدو حلوایی زمستانه لط...

ادامه مطلب