eggs in carton

نحوه نگهداری تخم مرغ به روش صحیح

تخم مرغ یکی از پرکاربردترین غذاها در آشپزخانه است. آنها نه تنها یک غذای کلاسیک صبحانه هستند، بلکه بسته به دستور غذا می توانند سایر مواد را چسبانده، امولسیون کنند و خمیر کنند. اما آنها فاسد شدنی هستند، بنابراین مهم است که بدانید چگونه تخم مرغ ها ...

ادامه مطلب

woman looking into freezer

طبق گفته سرآشپزها ، ۶ غذای همیشه در فریزر خود داشته باشید

فریزر شما چیزی بیش از یک خانه برای مکعب های یخی و بستنی نیست. همچنین یک مکان عالی برای ذخیره غذاهایی است که خانواده شما دوست دارند و مواد سالم که به شما کمک می کند تا وعده های غذایی را به سرعت در کنار هم قرار دهید. وقتی صحبت از وسایل یخ زده ...

ادامه مطلب

peeling raw fava beans

لوبیای فوا چیست؟ سرآشپزها همه چیزهایی را که باید بدانید توضیح می دهند

در دنیای حبوبات ، لوبیای فوا ایستاده است. آنها قدیمی ترین تنوع هستند. شواهدی از کشت لوبیا Fava تا 10،000 سال پیش در هلال بارور وجود دارد. آنها از لحاظ بصری نیز ایستاده اند: غلافهای آنها از حد متوسط ​​بزرگتر است و فواس دارای بافت منحصر به فرد و ع...

ادامه مطلب

overhead view of lemon chicken skillet on a dark surface

۶ غذای شما باید در یک ماهیتابه چدن بپزید

ما روزانه ، احتمالاً بیشتر از سایر ابزارهای آشپزخانه ما ، به ماهیتابه چدن خود می رسیم. این که آیا ما یک تکه قهوه ای طلایی را بر روی یک تکه گوشت ، پخت ذرت ذرت ، یا سرخ کردن عمیق در مورد هر چیزی می گیریم ، یک تابه چدن اغلب بهترین ابزار برای این کا...

ادامه مطلب

tongs holding fried chicken over a pan of oil

چگونه روغن پخت و پز را به طور ایمن دفع کنیم

روغن های آشپزی یک عنصر ضروری در بسیاری از دستور العمل ها هستند و شما آنها را در شربت خانه هر آشپز خانه پیدا خواهید کرد. روغن نه تنها گرما را به طور مساوی توزیع می کند، بلکه به طعم و مزه می بخشد و از چسبیدن غذا به تابه جلوگیری می کند. با این حال،...

ادامه مطلب

Thick-Cut Bacon with Rhubarb Chutney

به گفته سرآشپزها، ۶ اشتباه آشپزی بیکن که باید از آنها اجتناب کنید

غذاهای کمی وجود دارد که رضایت بخش تر از یک نوار بیکن کاملا پخته شده باشد، چه با پنکیک برای صبحانه، چه در BLT در ناهار یا در یک پاستا شام سرو شود. تنها شکار؟ پختن بیکن آنقدرها هم که به نظر می رسد ساده نیست، همانطور که با نوارهای سوخته (یا صمغی) ک...

ادامه مطلب

opened can white beans

چه زمانی باید کنسرو لوبیا را بشویید و چرا؟

کنسرو لوبیا می تواند به سادگی روز را نجات دهد. حتی در مقایسه با سایر مواد تشکیل دهنده شربت خانه، تعداد کمی از آنها به اندازه لوبیا قدرتمند همه کاره و مغذی هستند. آنها ارزان و به طور گسترده در دسترس هستند، و بسیاری از انواع لوبیا به صورت کنسرو عر...

ادامه مطلب

nonstick pan

به گفته یک سرآشپز ۴ غذایی که هرگز نباید در ماهیتابه نچسب پخت

ماهی تابه ها و ماهیتابه های نچسب ابزار عالی برای داشتن در زرادخانه آشپزی شما هستند. آنها بهترین انتخاب ما برای طبخ غذاهای لطیف مانند تخم مرغ های همزده، فیله ماهی نازک و پنکیک، و برای پختن غذاهایی هستند که مستعد چسبندگی هستند، مانند غذاهای حاوی پ...

ادامه مطلب

Fresh raw green nopales without bones ready to cook Mexican food

به گفته سرآشپزها، چگونه نوپال (پادل کاکتوس) را بخوریم

نوپال ها که به عنوان پدهای کاکتوس گلابی خاردار نیز شناخته می شوند، گیاهان آبدار بسیار متنوع و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. در حالی که این پاروهای کاکتوس خاردار جزء اصلی آشپزی مکزیکی هستند، استفاده از آنها بی پایان است و فراتر از یک غذای خاص است....

ادامه مطلب

overhead view of multiple types of radicchio on white wood surface

Radicchio چیست؟ به علاوه نحوه استفاده از این سبزی زمستانی زیبا

Radicchio "It Girl" فصل زمستان است. نوعی کاسنی، رادیکیو تقریباً به تمام معنا منحصر به فرد است، از طعم تلخ آن گرفته تا ظاهر زیبای هر گونه. می توان آن را به صورت خام یا پخته سرو کرد و فقط به چند طعم فصلی دیگر برای درخشش نیاز دارد. رادیکیو در دماها...

ادامه مطلب