4 bottles of olive oil

روغن زیتون در مقابل روغن نباتی – چه زمانی از هر کدام در آشپزی خود استفاده کنید

با وجود روغن‌های بسیار زیاد در قفسه‌های فروشگاه مواد غذایی، انتخاب بهترین روغن برای دستور غذا می‌تواند بسیار دشوار باشد. دو گزینه اصلی روغن زیتون و روغن گیاهی هستند و در هر دسته، حتی وجود دارد بیشتر انواع برای انتخاب ممکن است وسوسه انگیز باشد...

ادامه مطلب

به گفته مارتا چگونه تره فرنگی را برش دهیم

به گفته مارتا چگونه تره فرنگی را برش دهیم

تره فرنگی که طرفدار طعم شیرین و لطیف آنهاست، آلیوم مورد علاقه مارتا است. این اعضای سبز رنگ بلند خانواده پیاز به طور گسترده در دسترس هستند اما می توانند کمی ترسناک نیز باشند. لایه های زیاد آنها کثیفی زیادی را پنهان می کند که اگر به درستی پاک ن...

ادامه مطلب

Butternut-Squash Pasta Sauce Step 3a

به گفته سرآشپزها چگونه کدو حلوایی را برش دهیم

در مواجهه با کدو حلوایی روی تخته برش خود، ممکن است از لذت بردن از کدو حلوایی لطیف، مغزدار و شیرین برشته شده هیجان زده شوید – اما احتمالاً از سفر برای رسیدن به آنجا نیز می ترسید. نحوه برش کدو حلوایی یک معضل آشپز است. کار با این سبزی بزرگ و متر...

ادامه مطلب