چگونه یک ماهی تابه را لعاب زدایی کنیم – تکنیک کلاسیک فرانسوی برای درست کردن سس های خوش طعم تر

چگونه یک ماهی تابه را لعاب زدایی کنیم - تکنیک کلاسیک فرانسوی برای درست کردن سس های خوش طعم تر برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-03-21 14:57:05 عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #یک #ماهی #تابه #را #لعاب #زدایی #ک...

ادامه مطلب

Garlic on cutting board

چگونه بوی سیر را از دستان خارج کنیم – از جمله روش مورد علاقه مارتا

آشپزهای خانگی و متخصصان آشپزی به طور یکسان سیر را دوست دارند، چه نان سیر، چه مرغ پخته شده با 20 حبه یا یک تارت گوجه فرنگی با سیر برشته و پنیر فونتینا. با این حال، بیشتر مردم می‌توانند بدون بوی سیر طولانی که در دست‌ها و نوک انگشتان نفوذ می‌کند،...

ادامه مطلب

آیا بین پیازچه و پیاز سبز تفاوتی وجود دارد؟ در اینجا چیزی است که کارشناسان می گویند

آیا بین پیازچه و پیاز سبز تفاوتی وجود دارد؟ در اینجا چیزی است که کارشناسان می گویند برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-03-14 23:37:03 عناوین بصورت هشتگ: #آیا #بین #پیازچه #پیاز #سبز #تفاوتی #وجود #دارد #د...

ادامه مطلب

چرا سماق سزاوار جایگاهی در قفسه ادویه شماست؟

چرا سماق سزاوار جایگاهی در قفسه ادویه شماست؟ برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-03-14 21:36:06 عناوین بصورت هشتگ: #چرا #سماق #سزاوار #جایگاهی #در #قفسه #ادویه #شماست

ادامه مطلب

Fresh truffles, oil in bowl and thyme on light grey table

ترافل چیست و چرا اینقدر گران است؟

برخی از با ارزش ترین و گران ترین غذاهای منوی رستوران ها دارای ترافل هستند. برای مثال، چند تراشه روی یک بشقاب پاستا می‌تواند ذائقه‌تان را شگفت‌زده کند و یک پنی برایتان هزینه داشته باشد. ترافل های کلوخه و عجیب و غریب همیشه مورد توجه بوده اند. ...

ادامه مطلب

Frother composite

۱۰ بهترین کف کردن شیر برای نوشیدنی های سطح بعدی قهوه در خانه

در اینجا یک راه آسان برای بهتر کردن برنامه صبحگاهی شما وجود دارد: اگر دوست دارید در قهوه خود شیر بخورید، روی یک دستگاه کف ساز شیر سرمایه گذاری کنید. فنجان قهوه یا اسپرسوی عالی شما را می گیرد – چه آن را با استفاده از کیوریگ، فرنچ پرس، یا بر روی...

ادامه مطلب

Chicken and spinach casserole

۹ روش خوشمزه برای استفاده از نان کهنه

حتماً اتفاق می افتد: همیشه نمی توانید از میان یک قرص نان قبل از شروع خشک شدن، راه خود را طی کنید. نان بیات اغلب به عنوان یک اقلام دور ریختنی دیده می شود، اما ما اینجا هستیم که بگوییم آن را پرت نکنید! نان بیات یک ماده همه کاره در بسیاری از دست...

ادامه مطلب

Cucumber and zucchini in basket

کدو سبز در مقابل خیار – آنها بیشتر از آنچه انتظار دارید شبیه هستند

اگر تا به حال کدو سبز را با خیار (یا برعکس) اشتباه گرفته اید، تنها نیستید. این دو سبزی شبیه به هم هستند. هر دو شکل استوانه ای بلند و پوست سبز تیره دارند. کدو سبز و خیار به طور همزمان در فصل هستند - در ماه های گرم تر - و هر دو از نظر گیاه شنا...

ادامه مطلب

spreading frosting on devils food cake

چگونه فراستینگ خریداری شده در فروشگاه را بهتر کنیم

آیا تا به حال متوجه شده اید که به یک دسر لحظه آخری نیاز دارید؟ شاید فراموش کرده اید که مسئول دسر برای یک قلیون هستید، یا باید با عجله یک کیک تولد درست کنید. خوشبختانه، چند راه وجود دارد که می‌توانید یک قوطی فراستینگ خریداری شده در فروشگاه بگی...

ادامه مطلب

Sauteed Asparagus with Garlic and Thyme

چگونه همه چیز را مانند یک آشپز حرفه ای تفت دهید

یادگیری نحوه درست تفت دادن برای دانستن نحوه پخت و پز کردن، در کنار سایر تکنیک های ضروری مانند آب پز کردن یا برشته کردن، حیاتی است. چه یک سرآشپز حرفه ای باشید و چه آشپز خانگی، تفت دادن یکی از تکنیک های آشپزی است که اغلب از آن استفاده می کنید – ...

ادامه مطلب