bowl of fried chicken on a white linen

چگونه مرغ سرخ شده را دوباره گرم کنیم تا ترد و خوشمزه شود

مرغ سوخاری یک خوراکی غیرقابل مقاومت است که وقتی تازه پخته شده باشد بهترین لذت را می برید. اما اگر زیاد درآمد داشته باشید چه؟ گرم کردن مجدد باقیمانده غذای سرخ شده می تواند چالش برانگیز باشد – بیشتر جذابیت غذای سرخ شده در بافت ترد و ترد پوشش نه...

ادامه مطلب

به گفته کارشناسان، نحوه نگهداری ایمن برنج پخته شده و بهترین راه برای گرم کردن آن

به گفته کارشناسان، نحوه نگهداری ایمن برنج پخته شده و بهترین راه برای گرم کردن آن برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-04-12 14:55:06 عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #نحوه #نگهداری #ایمن #برنج #پخته #...

ادامه مطلب

طرز تهیه باسلوق خانگی به همراه مواد اولیه

طرز تهیه باسلوق خانگی به همراه مواد اولیه

اگر شما نیز یکی از طرفداران انواع دسر و شیرینی‌های سنتی هستید پیشنهاد می‌کنیم باسلوق خانگی را نیز در لیست دسرهایتان قرار دهید. این دسر یکی از راحت‌ترین شیوه‌های پخت را به خود اختصاص داده و می‌توان آن را فقط با چند قلم محصول ساده در منزل تهیه ک...

ادامه مطلب

طرز تهیه شیرینی گردویی ساده و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی گردویی ساده و خوشمزه

شیرینی گردویی یکی از شیرینی‌ های سنتی و محبوب ایرانی است که معمولاً با موادی سالم و ساده مثل گردو، شکر، آرد، کره و انواع افزودنی و طعم ‌دهنده ‌ها تهیه می‌شود. این شیرینی به عنوان یک خوراکی مقوی و خوشمزه بیشتر برای مناسبات، عیدها و دورهمی ‌ها ت...

ادامه مطلب

روش تهیه شیرینی نسکافه ای گام به گام

روش تهیه شیرینی نسکافه ای گام به گام

طعم لذیذ شیرینی نسکافه‌ای تازه درست شده و خوشمزه می‌تواند در طول روز شما را شاداب و پر انرژی نگه دارد و تاثیر مثبت و آرامبخشی در شما ایجاد کند. این خوراکی با طعم اصلی نسکافه یکی از خوش طعم ترین و مناسب‌ترین شیرینی‌های مخصوص دورهمی و مهمانی‌ها ...

ادامه مطلب

watermelon slices with seeds on a plate

آیا می توانید تخمه هندوانه بخورید؟ از یک آشپز و متخصص تغذیه پرسیدیم

آن افسانه ای را که در کودکی شنیده اید در مورد اینکه با خوردن تخمه هندوانه چه اتفاقی می افتد را به خاطر دارید؟ خوشحالیم که به شما بگوییم که بعد از قورت دادن دانه‌ها دیگر نگران رشد یک گیاه در معده خود نخواهید بود – و نه تنها خوردن آن‌ها در حد اع...

ادامه مطلب

Blanched broccoli cabbage cooling down in cold water in a glass dish on white table

بلانچینگ چیست؟ و نحوه استفاده از آن برای پختن سبزیجات

برای سبزیجات بهاری و تابستانی که طعمی شبیه بهترین نسخه های خود دارند، هر سرآشپز حرفه ای به شما می گوید که روش ترجیحی تهیه، روش ساده اما موثر بلانچینگ است. بلانچینگ سریع و آسان است و قطعاً چیزی است که باید در آشپزخانه خود از آن استفاده کنید. ب...

ادامه مطلب

Bay leaves in bowl

برگ بو چیست و چگونه از آنها در آشپزی خود استفاده کنید

از یک سرآشپز بپرسید که برخی از موادی که نادیده گرفته می شوند، اما اغلب استفاده می شوند، چیست، و بارها و بارها می شنوید که برگ بو در صدر فهرست قرار می گیرد. این گیاه همه کاره در بسیاری از دستور العمل ها وجود دارد، اما ممکن است توسط آشپزهای خانگ...

ادامه مطلب

pineapples

چگونه تشخیص دهیم که آناناس رسیده و آماده خوردن است؟

اگر در خواربارفروشی محلی خود به آناناس چشم دوخته اید و تمام امکانات خوشمزه این میوه استوایی را تصور می کنید، از پینا کولادا گرفته تا کیک وارونه آناناس، شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چگونه تشخیص دهید که آناناس رسیده و آماده خوردن اس...

ادامه مطلب

۱۰ تابه نچسب برای پختن تخم مرغ، ماهی و سایر غذاهای لطیف

10 تابه نچسب برای پختن تخم مرغ، ماهی و سایر غذاهای لطیف برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-03-27 22:09:05 عناوین بصورت هشتگ: #تابه #نچسب #برای #پختن #تخم #مرغ #ماهی #سایر #غذاهای #لطیف

ادامه مطلب