Various bell peppers

به گفته متخصصان تغذیه، ۵ مورد از بهترین سبزیجات برای خوردن

در مورد سبزیجات چیزهای زیادی برای دوست داشتن وجود دارد. هنگامی که به دستور العمل ها اضافه می شوند، بافت، رنگ، طعم و البته مقدار زیادی مواد مغذی ضروری را ارائه می دهند. و در حالی که ارزش افزودن را دارد همه انواع سبزیجات در بشقاب شما، برخی از آنها...

ادامه مطلب

thanksgiving sides

۶ غذای شکرگزاری که اکنون باید بخورید و ۵ تا برای بعداً فریز کنید

در حالی که لذت بردن از یک بشقاب باقیمانده غذا برای بسیاری یک سنت خانوادگی است، خوردن یا دور انداختن تمام غذای شکرگزاری در روزهای بعد از جشن تنها گزینه نیست. فریزر را در نظر بگیرید! از این دستگاه مفید برای صرفه جویی در بخش هایی از غذاهای مورد علا...

ادامه مطلب

English muffin pizzas

چگونه کلوچه انگلیسی را به روش صحیح بخوریم

در مورد کلوچه های انگلیسی چیزهای زیادی برای دوست داشتن وجود دارد - از نمای بیرونی ترد آنها با پوشش آرد ذرت گرفته تا نان ترد داخل آن. آنها اغلب به صورت تقسیم شده، برشته شده و با کره نرم شده، مربا یا عسل سرو می شوند. اما کلوچه های انگلیسی را به یک...

ادامه مطلب

به گفته سرآشپزها چگونه ادامام را به روش صحیح بخوریم

به گفته سرآشپزها چگونه ادامام را به روش صحیح بخوریم برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-11-30 00:32:06 عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #سرآشپزها #چگونه #ادامام #را #به #روش #صحیح #بخوریم

ادامه مطلب

Turkey Platter

۴ کاری که هرگز نباید برای روز شکرگزاری ترکیه انجام دهید

ممکن است رویای میزبانی یک جشن تعطیلات جادویی را داشته باشید، اما اکنون اینطور است نه زمان تفکر جادویی مهم نیست که قطعه مرکزی شما چقدر نفس گیر است یا پوره سیب زمینی شما چقدر خامه ای است، به سادگی هیچ جایگزینی برای برنامه ریزی دقیق و سازماندهی دقی...

ادامه مطلب

wooden spoons on marble

۷ نشانه که نشان می دهد باید قاشق های چوبی خود را در اسرع وقت تعویض کنید

قاشق های چوبی یک کارآزموده و واقعی در آشپزخانه هستند. آنها سبک وزن، مقاوم در برابر حرارت، سازگار با محیط زیست و به اندازه کافی ملایم هستند که مانند ظروف فلزی به ظروف آشپزی شما آسیب نرسانند. یک قاشق چوبی قابل اعتماد برای تفت دادن، هم زدن، مخلوط ک...

ادامه مطلب

چگونه با استفاده از مواد روزمره رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم

چگونه با استفاده از مواد روزمره رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم برگرفته و ترجمه از marthastewart منتشر شده در لیزراستودیو در 2024-11-26 19:36:03 عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #با #استفاده #از #مواد #روزمره #رنگ #خوراکی #طبیعی #درست #کنیم

ادامه مطلب

frozen vegetables in a freezer

به گفته یک کارشناس ایمنی مواد غذایی، دمای مناسب فریزر

ما برای نگهداری مواد غذایی و نگهداری ایمن از فریزرهای خود متکی هستیم، اما آیا فریزر شما واقعاً به اندازه کافی سرد است که این کار را انجام دهد؟ فریزر شما غذا را سرد نگه می دارد که از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. این مهم است زیرا در حالی که همه ب...

ادامه مطلب

Onion on a cutting board

پیاز شیرین در مقابل پیاز زرد: تفاوت چیست؟

هیچ غذای خوش طعمی بدون پیاز کامل نیست. مواد اصلی آشپزی بافت، عطر و طعمی عمیق را فراهم می کند که مکمل بی شمار مواد تشکیل دهنده است. اما همه پیازها برابر نیستند - و ممکن است در سوپرمارکت بین انواع شیرین و زرد انتخاب کنید. در نگاه اول، آنها شبیه به...

ادامه مطلب

Bread being rolled with rolling pin

بهترین نوع وردنه به گفته یک کارشناس پخت

وردنه در آشپزخانه هر نانوایی ضروری است، چه در حال تهیه کیش یا پای برای روز شکرگزاری باشید. اما بر خلاف برخی دیگر از ابزارهای پخت، به عنوان مثال یک فنجان اندازه گیری شیشه ای، تفاوت زیادی بین انواع وردنه ها وجود دارد و تنوع بسیار زیادی برای انتخاب...

ادامه مطلب