A hand cleaning a frying pan with a paper towel

چرا قابلمه ها و تابه های شما همیشه چسبناک هستند و چگونه آنها را تمیز کنید

این یک مشکل رایج است: حتی پس از شستن شدید ظروف، هنگامی که قبل از آماده کردن غذای بعدی خود به آن دست می‌زنید، چسبندگی باقی می‌ماند. برای پاک کردن گلدان ها و درب های خود از لایه ها یا باقیمانده های سرسخت، به محصولات خانگی رایج و تکنیک های متخصص نی...

ادامه مطلب

thanksgiving sides

۶ باقیمانده شکرگزاری که باید فوراً بخورید – و چه چیزی را برای بعداً فریز کنید

در حالی که لذت بردن از یک بشقاب باقیمانده غذا برای بسیاری یک سنت خانوادگی است، خوردن یا دور انداختن تمام غذای شکرگزاری در روزهای بعد از جشن تنها گزینه نیست. فریزر را در نظر بگیرید! از این دستگاه مفید برای صرفه جویی در بخش هایی از غذاهای مورد علا...

ادامه مطلب

Slices of pie with whipped cream on plates surrounded by forks cups of coffee and a bowl of cream

آیا پای کدو تنبل باید در یخچال نگهداری شود؟

نکات کلیدی پای های بر پایه تخم مرغ یا لبنیات – کاستارد (مانند پای کدو تنبل)، نوعی پارچه ابریشمی و خامه – باید برای جلوگیری از بیماری های ناشی از غذا در یخچال نگهداری شوند.پای میوه بدون تخم مرغ یا لبنیات می تواند تا دو روز در دمای اتاق بماند. آنها...

ادامه مطلب

Three pomegranates on a cloth

چگونه انارها را نگهداری کنیم تا هفته ها تازه بمانند

نکات کلیدی انارهایی را انتخاب کنید که نسبت به اندازه‌شان سنگین‌تر به نظر می‌رسند - آنها آبدارتر و تازه‌تر از انارهای سبک‌تر با پوست کامل هستند.انار کامل را تا دو ماه در یخچال نگهداری کنید و از میوه های اتیلن زا مانند سیب دور نگه دارید.پس از جدا ش...

ادامه مطلب

Chunks of broken chocolate on a marble surface

چرا شکلات شما سفید می شود و چگونه آن را درست کنید

نکات کلیدی لایه یا رگه های سفید روی شکلات که شکوفه نامیده می شود، بی ضرر هستند و ناشی از تغییرات دما یا رطوبت هستند.شکلات شکوفه‌دار هنوز هم برای خوردن کاملاً بی‌خطر است - فقط بافت صاف و ظاهر براق خود را از دست می‌دهد.می توانید شکلات شکفته شده را ...

ادامه مطلب

Le Creuset pots in two designs labeled Flame and Flamme Dore collaboration with Pantone

Le Creuset و Pantone 100 سال شعله را جشن گرفتند

برخی از رنگ‌ها با گذشت سال‌ها می‌آیند و می‌روند - برخی دیگر در آزمون زمان مقاومت می‌کنند، حتی مترادف با یک برند می‌شوند. شعله Le Creuset کاملاً در دسته دوم قرار می گیرد. رنگ قرمز ماشین آتش نشانی سال ها در آشپزخانه ها می درخشد و در سال 2025 ص...

ادامه مطلب

Cantalope and honey dew

غذاهایی که هرگز نباید با هم در یخچال نگهداری کنید

نکات کلیدی نگهداری برخی غذاها در کنار هم می تواند باعث فاسد شدن سریعتر آنها، تغییر طعم و یا حتی آلودگی شود.میوه‌های اتیلن‌ساز مانند سیب، گلابی و آووکادو را از محصولات حساسی مانند سبزی، توت و خیار دور نگه دارید تا از پژمردگی و نرم شدن آن جلوگیری ک...

ادامه مطلب

Carrots being rinsed in a colander under running water

نحوه شستن هویج برای از بین بردن کثیفی و آفت کش ها

نکات کلیدی هویج ها را زیر آب جاری خنک بشویید، با استفاده از دستان خود یا برس اسکراب، کثیفی را از شیارها و برآمدگی ها پاک کنید.شستشوی زیر آب اکثر آفت کش های محلول در آب را از بین می برد و حتی هویج های ارگانیک یا هویج هایی که پوست می کنید همیشه بای...

ادامه مطلب

lemon being juiced in glass manual juicer and more lemons on marble counter

چگونه لیمو را به روش صحیح منجمد کنیم

نکات کلیدی انجماد لیمو به حفظ طعم تازه و مفید بودن آن برای ماه‌ها کمک می‌کند و لذت بردن از مرکبات را در تمام طول سال آسان می‌کند.لیموهای کامل، آب و پوست هر کدام با مراحل آماده سازی ساده به خوبی منجمد می شوند و طعم و تطبیق پذیری در نوشیدنی ها، پخت...

ادامه مطلب

Various jars with grains legumes and food items displayed on a wooden surface

۹ منگنه مورد تایید مادربزرگ برای انبار کردن

نکات کلیدی یک «سرویس خانه مادربزرگ» که به خوبی ذخیره شده است، بر روی مواد اولیه مقرون به صرفه و ماندگار ساخته شده است - لوبیا خشک، جو، برنج و آرد - که می توانند به وعده های غذایی آرامش بخش بی شماری تبدیل شوند.مواد قابل نگهداری مانند سس سویا، شیر ...

ادامه مطلب