Perfect White Rice - in bowl

چرا برنج من قارچ است؟

برنج می تواند چنین شادی باشد. و همچنین یک ناامیدی بالقوه. لحظه بلند کردن درب روی گلدان برنج تازه بخارپز بسیار از احتمال بسیار استقبال می کند ، اما اگر برنج شما طبق دلخواه پخته نشود ، غذای آینده ممکن است احساس خراب شود. برنج های پخته شده را می تو...

ادامه مطلب

Rick Martinez Salsa

۱۲ راه خلاقانه برای خوردن سالسا (که شامل تراشه ها نیست)

هنگام پخت و پز در خانه ، یخچال و فریزر و شیرین کاری به اندازه سالسا به همان اندازه همه کاره و یا هرچه اغلب دست کم گرفته می شوند. این چاشنی پر جنب و جوش و سودمند که اغلب در کنار یک کاسه تراشه های تورتیلا یافت می شود ، مستلزم نقش برجسته ای در بسیا...

ادامه مطلب

wooden knife block holding knives

چرا باید بلوک چاقو خود را تمیز کنید و چگونه این کار را انجام دهید

غذای اصلی تمیز کردن بلوک چاقو به طور مرتب با کاهش خطر آلودگی متقابل به حفظ محیط آشپزخانه ایمن و بهداشتی کمک می کند.استفاده از روش تمیز کردن مناسب می تواند عمر بلوک چاقو شما را طولانی تر کند و آن را از بو و ساخت و بوی و ایجاد بر کیفیت چاقوهای شما ...

ادامه مطلب

baby spinach on white plate

به گفته یک متخصص تولید ، چگونه اسفناج را به درستی ذخیره کنیم

اگر چیزی شبیه به ما هستید ، همیشه یک کیسه اسفناج کودک را می گیرید تا هنگام خرید مواد غذایی ، دست به دست هم دهید - و اغلب هنگام رسیدن به آن در کشو Crisper ، آن را تلفظ می کنید. چگونه باید اسفناج را ذخیره کنید تا آن را تازه نگه دارید؟ برگهای ظریف ...

ادامه مطلب

kiwi fruits, whole and halves, on linen cloth

نحوه ذخیره کیوی به روش صحیح

غذای اصلی شما می توانید کیوی های کل را ، هر دو رسیده یا بی پروا ذخیره کنید ، اما هرکدام روش خاص خود را دارند. هنگام یخچال و فریزر کیوی ها ، از کشو Crisper پرش کنید.برش کیوی را می توان در یخچال یا فریزر ذخیره کرد.بهتر است صبر کنید و کیوی را بشویید...

ادامه مطلب

chocolate cupcakes with chocolate frosting on cooling rack

نحوه مقیاس کردن دستور العمل

دانستن چگونگی مقیاس کردن دستور العمل ، به خصوص وقتی صحبت از پخت است ، یک مهارت است. این یک چیز است که یک لازانیا یا یک گلدان برنج و لوبیا را برای تهیه وعده غذایی دو برابر کنید ، اما در هنگام افزایش دستور العمل پخت ، موارد زیادی وجود دارد که باید...

ادامه مطلب

side view of two artichokes on wood surface

چگونه کنگر فرنگی را ذخیره کنیم تا آنها تازه و سبز بمانند

یک ماده ستاره ای در غذاهای غرق و بهار ، کنگر فرنگی ها چیزهای زیادی برای ارائه دارند. آنها طعم دهنده ، سالم و - وقتی که به طور کامل خدمت می کردند - از نظر زیبایی شناسی نیز خوشایند هستند. اما آنها قابل خراب شدن هستند ، بنابراین اگر تازه وارد سبزیج...

ادامه مطلب

sliced lamb on a plate with herbs and lemon

۶ اشتباه برای جلوگیری از پختن بره

تعطیلات بهار درست در گوشه و کنار قرار دارد ، بنابراین اکنون زمان مناسبی برای تازه کردن نحوه پختن بره است. این یک گوشت عالی برای انواع تعطیلات و اصلی برای گردهمایی های اطراف عید پاک و کریسمس است. بره همچنین یک محور عالی برای یک شام عاشقانه برای د...

ادامه مطلب

gucamole in bowl on red surface with purple tortilla chips

چگونه از قهوه ای گواکامول جلوگیری کنیم

غذای اصلی مانند برخی از میوه های دیگر ، آووکادو و گواکامول در هنگام قرار گرفتن در معرض اکسیژن از فرآیندی که به عنوان قهوه ای آنزیمی شناخته می شود ، قهوه ای می شوند.راه هایی برای جلوگیری از این فرآیند ، از جمله استفاده از اسید (مانند آب لیموترش) ،...

ادامه مطلب

woman wrapping sandwich with aluminum foil

آیا می توانید از فویل آلومینیومی استفاده مجدد کنید؟ ما از دانشمندان و سرآشپزها سؤال کردیم

فویل آلومینیومی جزء اصلی حفظ مواد غذایی و بهترین دوست سرآشپز است. از روکش ورق های پخت گرفته تا ذخیره باقیمانده گرفته تا سبزیجات ، فویل آلومینیومی دارای مجموعه ای از کاربردهای عملی است. حتی می توانید بگویید که این قهرمان ناخوشایند آشپزخانه است. ب...

ادامه مطلب