side view of two artichokes on wood surface

چگونه کنگر فرنگی را ذخیره کنیم تا آنها تازه و سبز بمانند

یک ماده ستاره ای در غذاهای غرق و بهار ، کنگر فرنگی ها چیزهای زیادی برای ارائه دارند. آنها طعم دهنده ، سالم و - وقتی که به طور کامل خدمت می کردند - از نظر زیبایی شناسی نیز خوشایند هستند. اما آنها قابل خراب شدن هستند ، بنابراین اگر تازه وارد سبزیج...

ادامه مطلب

sliced lamb on a plate with herbs and lemon

۶ اشتباه برای جلوگیری از پختن بره

تعطیلات بهار درست در گوشه و کنار قرار دارد ، بنابراین اکنون زمان مناسبی برای تازه کردن نحوه پختن بره است. این یک گوشت عالی برای انواع تعطیلات و اصلی برای گردهمایی های اطراف عید پاک و کریسمس است. بره همچنین یک محور عالی برای یک شام عاشقانه برای د...

ادامه مطلب

gucamole in bowl on red surface with purple tortilla chips

چگونه از قهوه ای گواکامول جلوگیری کنیم

غذای اصلی مانند برخی از میوه های دیگر ، آووکادو و گواکامول در هنگام قرار گرفتن در معرض اکسیژن از فرآیندی که به عنوان قهوه ای آنزیمی شناخته می شود ، قهوه ای می شوند.راه هایی برای جلوگیری از این فرآیند ، از جمله استفاده از اسید (مانند آب لیموترش) ،...

ادامه مطلب

woman wrapping sandwich with aluminum foil

آیا می توانید از فویل آلومینیومی استفاده مجدد کنید؟ ما از دانشمندان و سرآشپزها سؤال کردیم

فویل آلومینیومی جزء اصلی حفظ مواد غذایی و بهترین دوست سرآشپز است. از روکش ورق های پخت گرفته تا ذخیره باقیمانده گرفته تا سبزیجات ، فویل آلومینیومی دارای مجموعه ای از کاربردهای عملی است. حتی می توانید بگویید که این قهرمان ناخوشایند آشپزخانه است. ب...

ادامه مطلب

frozen chicken legs on grey surface

به گفته کارشناسان ایمنی مواد غذایی ، چگونه مرغ را سریع ذوب کنیم

مرغ در اکثر خانوارها جزء اصلی است. این مقرون به صرفه ، همه کاره و جمعیتی است-و داشتن برخی از آنها در فریزر یک روش مناسب برای همیشه داشتن این پروتئین لاغر است. اما همه ما آنجا بوده ایم ، فراموش کرده ایم که مرغ را شب قبل ذوب کنیم. خوشبختانه ، ...

ادامه مطلب

white eggs in grey cardboard carton

آیا نیاز به شستن تخم مرغ دارید؟ در اینجا آنچه کارشناسان می گویند آورده شده است

تخم مرغ اصلی آشپزخانه است که در همه چیز از تقلاهای صبحانه گرفته تا کالاهای پخته شده ظاهر می شود. اما وقتی یکی را باز می کنید ، آیا هرگز تعجب می کنید که آیا ابتدا باید آن را شسته اید؟ پاسخ یک بله یا خیر ساده نیست - بستگی به این دارد که تخم مر...

ادامه مطلب

brown eggs in carboard egg carton

آیا می توانید تخم مرغ را یخ بزنید؟ در اینجا آنچه کارشناسان ایمنی مواد غذایی می گویند آورده شده است

تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده به اندازه تخم مرغ وجود دارد. از آنها برای اتصال ، امولسیون کردن ، چرمی و پوشش در غذاهای بی شمار ، از قهوه ای ها تا مرغ سرخ شده استفاده می شود. هنگامی که عرضه تخم مرغ نامشخص است و شما در سوپر مارکت یک معامله عالی پید...

ادامه مطلب

fresh peaches in white metal bowl with red rim

چگونه یک هلو را به روش درست برش دهیم

تابستان فصلی است که ما بیشتر از آن منتظر هستیم ، عمدتاً به این دلیل که عرضه بی پایان میوه های سنگی ، به خصوص هلو وجود دارد. اگر می خواهید از این میوه آبدار لذت ببرید ، باید بدانید که چگونه هلو را برش دهید. از این گذشته ، تابستان بدون انواع دسرها...

ادامه مطلب

loaf of bread on towel on cooling rack

چگونه می توان طعم نان بی رنگ را دوباره تازه و خوشمزه کرد

همه ما آنجا بوده ایم. شما یک نان نان خریداری می کنید ، برنامه ها تغییر می کنند و از آن استفاده نمی کنید ، پس از چند روز بعد ، آن را خشک و بی نظیر کرده است. ممکن است تعجب کنید که یاد می گیرید که نان بی نظیر همیشه چیز بدی نیست. بسیاری از دستور الع...

ادامه مطلب

Jars with lentils and other pantry items

۶ بهترین غذا برای خرید به صورت عمده

با وجود قیمت مواد غذایی سرسختانه بالاتر از حد معمول ، خرید مواد غذایی می تواند مانند یک کار هرکولین باشد. خرید فله ، جایی که شما در مقادیر زیادی مواد غذایی خریداری می کنید ، می تواند در هزینه خود صرفه جویی کند ، اما پیمایش در مورد آنچه در آن جمع...

ادامه مطلب