این که آیا شما یک رژیم غذایی گیاهی را دنبال می کنید یا سعی می کنید گوشت کمتری بخورید ، ارزش آن را دارد که به وعده های غذایی خود اضافه کنید. ابتدا باید بدانید که Tempeh چیست ، پس ما فواید سلامتی خوردن آن را به اشتراک می گذاریم. آنها به لطف محتوای بالای پروتئین Tempeh و مواد مغذی ضروری ، بدون شک چشمگیر هستند. این غذای تخمیر شده همچنین دارای بافت گوشتی و عطر و طعم مغزی و خاکی است و آن را به یک نوع ظروف خوشمزه تبدیل می کند. ما با کارشناسان تغذیه صحبت کردیم تا در مورد این غذای فوق العاده اطلاعات بیشتری کسب کنیم و چرا سزاوار مکانی در چرخش شما است.

  • سوزان گریلی، RDN ، متخصص تغذیه رژیم غذایی و مربی هنرهای آشپزی مبتنی بر گیاهان در انستیتوی آموزش آشپزی در شهر نیویورک.
  • لوری رایت، دکترا ، RDN ، LD/N ، FADA ، متخصص تغذیه رژیم غذایی ثبت شده ، استادیار و مدیر برنامه های تغذیه در دانشگاه فلوریدا جنوبی
  • جیک هامن، MS ، Rdn ، LD ، متخصص تغذیه رژیم غذایی ثبت شده در مرکز پزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو

Tempeh چیست؟

Tempeh یک محصول سویا تخمیر شده است. این یک غذای سنتی در اندونزی است و با خیساندن ، جوش و تخمیر کامل سویا ساخته می شود ریشه اسپور ، نوعی قالب مفید. این یک بلوک محکم از سویا بسته بندی شده با لکه های سفید ایجاد می کند ، اگرچه برخی ممکن است دارای لکه های قهوه ای یا سیاه باشند. (این کاملاً طبیعی است!)

اگرچه Tempeh قرن هاست که وجود دارد ، اما در سالهای اخیر فقط در ایالات متحده محبوب شده است. در فروشگاه مواد غذایی می توانید آن را در بخش یخچال در کنار سایر محصولات سویا مانند توفو و جایگزین های گوشت گیاهی پیدا کنید. Tempeh با طعم یا ساده در دسترس است و باعث می شود که در دستور العمل ها ترکیب شود.

مزایای سلامتی Tempeh

اگر کنجکاو هستید چه چیزی باعث می شود Tempeh برای شما بسیار خوب باشد ، این مزایای سلامتی را بررسی کنید ، همانطور که توسط متخصصان تغذیه بیان شده است.

دارای پروتئین زیاد

همانطور که گفته شد ، Tempeh از سویا تخمیر شده ساخته شده است ، که حاوی پروتئین بیشتری نسبت به سایر حبوبات است ، می گوید: سوزان گریلی ، RDN ، متخصص تغذیه رژیم غذایی و مربی هنرهای آشپزی مستقر در گیاه در انستیتوی آموزش آشپزی در شهر نیویورک. این امر باعث می شود Tempeh به یک غذای با پروتئین بالا تبدیل شود و براساس داده های USDA ، ۳۳.۷ گرم پروتئین در هر فنجان را ارائه می دهد.

سویا همچنین یک پروتئین کامل است ، به این معنی که آنها شامل ۹ اسید آمینه ضروری بدن هستند. این برای کسانی که رژیم های گیاهی یا گیاهخواری را دنبال می کنند ، قابل توجه است ، زیرا این یکی از معدود منابع گیاهی پروتئین کامل است.

سیری را افزایش می دهد

با توجه به پروتئین بالای Tempeh ، می تواند باعث افزایش پر شدن و کاهش گرسنگی شود. پروتئین هضم را کاهش می دهد و باعث آزاد شدن هورمونهای سیری می شود ، که به مغز شما می گوید که پر است ، می گوید: لوری رایت ، دکترا ، RDN ، LD/N ، FADA ، متخصص تغذیه رژیم غذایی ثبت شده ، دانشیار و مدیر برنامه های تغذیه در دانشگاه فلوریدا جنوبی. رایت می افزاید: “پروتئین همچنین به تثبیت قند خون ، کاهش هوس و جلوگیری از تصادفات انرژی کمک می کند.” “به همین دلیل وعده های غذایی با Tempeh می توانند به شما در احساس رضایت طولانی تر کمک کنند.”

به سلامت روده کمک می کند

غذاهای تخمیر شده مانند Tempeh می توانند از سلامت روده بهره مند شوند. برای مبتدیان ، Tempeh حاوی پروبیوتیک هایی است که باکتری های زنده مفیدی هستند ، می گوید: جیک هومان ، MS ، RDN ، LD ، متخصص تغذیه متخصص تغذیه در مرکز پزشکی وکسنر دانشگاه ایالتی اوهایو. هامن توضیح می دهد: “این پروبیوتیک ها به تعادل میکروبیوم روده ، بهبود هضم و افزایش جذب مواد مغذی کمک می کنند.” Tempeh همچنین حاوی پیشرایت می گوید ، بیوتیک یا “الیاف غیر قابل هضم که به عنوان غذا برای باکتری های خوب در روده شما عمل می کنند.” این کمک می کند تا باکتری های خوب شکوفا شوند ، در نهایت باعث بهبود سلامت کلی هضم و حمایت از منظم ، رایت می شوند.

از عملکرد ایمنی پشتیبانی می کند

از آنجا که Tempeh از روده سود می برد ، به سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند. دلیل این امر این است که روده در بسیاری از سلولهای ایمنی بدن ، از جمله آنهایی که میکروب های مضر پیدا می کنند و مبارزه می کنند. به طور خاص ، همانطور که پروبیوتیک های موجود در Tempeh از یک محیط روده سالم پشتیبانی می کنند ، آنها همچنین عملکرد ایمنی را تقویت می کنند و در برابر باکتری های مضر محافظت می کنند.

از قلب محافظت می کند

گریلی می گوید ، سویا حاوی ایزوفلاون یا ترکیبات گیاهی است که به عنوان فیتواستروژن ها شناخته می شوند. نشان داده شده است که ایزوفلاوون باعث کاهش سطح کلسترول ، به ویژه کلسترول LDL (“بد”) می شود که به طور بالقوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. Tempeh همچنین حاوی پتاسیم و فیبر است که به ترتیب می تواند به کاهش فشار خون بالا و کلسترول بالا کمک کند.

خطر بیماری را کاهش می دهد

رایت می گوید ، تمپه حاوی آنتی اکسیدان های بی شمار ، از جمله ایزوفلاون ، ویتامین E ، منگنز و مس است. این آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد مضر در بدن را خنثی می کنند و از این طریق استرس اکسیداتیو را کاهش می دهند. در نتیجه ، “این آنتی اکسیدان ها سلول ها را از آسیب های مرتبط با بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان محافظت می کنند.” وی می افزاید: “این با ارتقاء عملکرد سلول سالم و یک سیستم ایمنی قوی از سلامت کلی پشتیبانی می کند.”

استخوانهای سالم را ترویج می کند

هامن توضیح می دهد: “Tempeh منبع گیاهی از کلسیم است که برای ساخت و نگهداری استخوان های قوی ضروری است.” این امر به ویژه با پیرتر شدن مفید است ، زیرا از بین رفتن استخوان با گذشت زمان افزایش می یابد. هامن می گوید: “این ویتامین K2 را نیز فراهم می کند ، که به مستقیم کلسیم به استخوان کمک می کند.” به علاوه ، Tempeh دو ماده معدنی منیزیم و فسفر را فراهم می کند که به ساختار استخوان سالم کمک می کند ، در هر رایت.

تمپه در مقابل توفو

اگرچه Tempeh و Tofu هر دو محصول سویا هستند ، اما این دو غذا یکسان نیستند. Tempeh از سویا تخمیر شده ساخته شده است ، بنابراین محکم و پرحاشیه است. می توانید کل لوبیا را در کیک مشاهده کنید. در مقابل ، توفو از کشک سویا ساخته شده است که به یک بلوک فشرده شده است. حاوی لوبیا کامل نیست ، بنابراین بسیار نرم تر از Tempeh است.

هر دو منبع خوبی از پروتئین و کلسیم هستند ، اما Tempeh توفو را می زند. فیبر بیشتری دارد (اگرچه توفو برای کلسیم برنده است). Tempeh همچنین پروتئین بیشتری نسبت به توفو دارد زیرا از لوبیای سویا کامل ساخته شده است. نکته دیگر این است که این یک غذای تخمیر شده است ، در حالی که توفو چنین نیست.

چگونه Tempeh را بخوریم

Tempeh دارای یک عطر و طعم Umami ، Nutty و chunky است و آن را به یک افزودنی منحصر به فرد در وعده های غذایی شما تبدیل می کند. این معمولاً می تواند دقیقاً مانند گوشت یا توفو استفاده شود.

اگر به الهام نیاز دارید ، کارشناسان ما این ایده ها را به اشتراک گذاشتند:

  • با ماکارونی: از Tempeh به جای گوشت زمین در سس گوشت اصلی مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • در تاکو: با تعویض گوشت زمینی با Tempeh خرد شده ، سه شنبه به تاکو یک پیچ و تاب گیاهی بدهید. همچنین در Nachos یا Burritos به خوبی کار می کند.
  • در سالادها: گریلی می گوید: تمپه خرد شده را به سالادها اضافه کنید. این ماده فیبر و پروتئین را اضافه می کند و سالاد شما را پر می کند.
  • در Stir Fry: گریلی پیشنهاد می کند: “از Tempeh در هر دستور العمل به جای پروتئین های دیگر یا علاوه بر پروتئین های دیگر استفاده کنید.”
  • در اسموتی ها: Greeley یادداشت می کند ، ممکن است عجیب به نظر برسد ، اما Tempeh یک ماده اسموتی عالی پروتئین غنی از پروتئین است. سعی کنید آن را با مواد شیرین مانند انواع توت ها و عسل جفت کنید تا به تعادل هرگونه تلخی کمک کند.
  • به عنوان بیکن بدون گوشت: برش های Marinate Tempeh در سس سویا ، شربت افرا ، سرکه سیب و دود مایع ، سپس پخت تا ترد. این نوارهای الهام گرفته از بیکن را می توان در ساندویچ ها ، سالادها و موارد دیگر استفاده کرد.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۷-۰۲ ۲۰:۰۵:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #Tempeh #چیست #به #علاوه #فواید #خوردن #آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *