نکات کلیدی
- یک «سرویس خانه مادربزرگ» که به خوبی ذخیره شده است، بر روی مواد اولیه مقرون به صرفه و ماندگار ساخته شده است – لوبیا خشک، جو، برنج و آرد – که می توانند به وعده های غذایی آرامش بخش بی شماری تبدیل شوند.
- مواد قابل نگهداری مانند سس سویا، شیر تبخیر شده، و سبزیجات کنسرو شده این اطمینان را می دهند که شما در هر زمان آماده آشپزی هستید، حتی در هوای بد یا در روزهای تنبل.
- این اصول همه کاره نه تنها بودجه خواربار شما را افزایش می دهد، بلکه به شما امکان می دهد رویکرد مبتکرانه و بدون ضایعات مادربزرگ را برای پخت و پز و آماده سازی غذا هدایت کنید.
همیشه در خانه مادربزرگ چیزی برای خوردن وجود دارد. و چه او یک زیرزمین کاملاً ریشه مانند نونای دوست من داشته باشد یا فقط یک انبار جادویی که بتواند هر زمان که بخواهد هر چیزی را از آن بخرد، انبار زیرک مادربزرگ جای تمسخر ندارد. اگر بخواهید، “خانواده مواد تشکیل دهنده” اصلی است. از آنجایی که سفرهای مواد غذایی در هوای زمستان غیرقابل تحمل می شود، مانند مادربزرگ برنامه ریزی کنید و مواد اولیه فاسد نشدنی و معمولاً ارزانی را تهیه کنید که می تواند شما را در طوفان غیرمنتظره، روز قیامت یا فقط یک روز پوسیده برای تلویزیون واقعیت و غذای راحت خوش طعم نگه دارد. در اینجا اصولی است که باید همیشه در انباری خود داشته باشید.
لوبیا خشک
لوبیای خشک فضای بسیار کمی را اشغال می کند و منبع عالی پروتئین، فیبر و مواد مغذی بیشتری است. با وجود اینکه مدتی طول می کشد تا روی اجاق گاز بپزد یا در فر بپزد، اما حبوبات خشک همیشه از یک قوطی لوبیا خوش طعم تر (و مقرون به صرفه تر) هستند. از آنها به عنوان غذای اصلی استفاده کنید، آنها را به خورش یا سوپ اضافه کنید، آنها برای یک کاسه غلات ضروری هستند و برای دیپ لوبیا عالی هستند. حبوبات اضافی، مانند عدس، برای درست کردن یک سوپ سریع، دال و غیره بسیار عالی است.
جو دوسر
Arx0nt / GETTY IMAGES
جو دوسر یک ضرورت در هر شربت خانه مادربزرگ است. می توانید آن ها را هر روز صبح برای صبحانه بپزید، یا در آخر هفته ها به صورت دسته جمعی بپزید تا برای هفته پیش رو غذا آماده کنید. البته می توانید جو دوسر را یک شبه درست کنید یا جو دوسر را در گرانولای خانگی بپزید. بلغور جو دوسر نیز محبوبیت بیشتری پیدا می کند، اگر بخواهید جو دوسر خود را با یک تخم مرغ آبدار و همه چاشنی ها پر کنید. و البته جو دوسر در کلوچه های جو دوسر، رویه ترد میوه یا کلوچه بسیار عالی است. جو را همچنین می توان در غذاساز یا مخلوط کن آسیاب کرد تا آرد سریع جو دوسر برای پخت درست شود یا به عنوان چسب در غذاهایی مانند کوفته یا نبات ماهی قزل آلا استفاده شود.
آرد همه منظوره
به یک دلیل به آن همه منظوره می گویند! و در حالی که آردهای تخصصی ممکن است به کامل کردن نان خمیر ترش شما کمک کنند، اما می توانید برای همه چیز و همه چیز به آرد همه منظوره اعتماد کنید. آیا می خواهید نان ساندویچی بپزید؟ برای سوپ کوفته درست کنید؟ پنکیک؟ وافل؟ پاستا؟ روکس برای مک و پنیر؟ آرد AP همیشه ایده خوبی است. برای حداکثر کارایی، آن را در کیسه کاغذی که در آن خریده اید نگهداری نکنید. آرد را به یک ظرف شیشه ای یا ظرف دربسته دیگر منتقل کنید تا به حداکثر طراوت برسد.
برنج
برایان گاردنر
شما همیشه نیاز به برنج دارید. چه برنج دانه بلند، چه برنج دانه کوتاه یا برنج قهوه ای، جوراب حداقل یکی از انواع برنج مادربزرگ ۱۰۱ است. البته، برنج را می توان به روش های سنتی پخت، اما می توان آن را به سوپ ها و خورش ها نیز اضافه کرد تا غذاهایی مانند پائلا یا ریزوتو، به علاوه برنج سرخ شده، برنج ترد، یا سالاد برنج ترد درست کند. و پودینگ برنج خانگی را برای یک خوراکی شیرین فراموش نکنید.
من بید هستم
یک انباری کاربردی پیدا کنید که حاوی سس سویا نباشد. ما صبر می کنیم. سس سویا به همه چیز، از سسها و سسها گرفته تا سرخکردهها و فراتر از آن، طعم و مزهی شور و شور اضافه میکند – شما هرگز نمیخواهید بدون آن باشید.
رشته فرنگی
مادربزرگ ها از سراسر جهان هر زمان که عزیزانشان نیاز به آرامش داشته باشند با رشته فرنگی آماده هستند. خواه نودل تخم مرغی برای سرو با گولاش یا استروگانف (یا کره خوب قدیمی!)، یا تبدیل به کاسرول رشته فرنگی ماهی تن، یا رشته فرنگی خشک شده برای افزودن به سوپ، پاستینا برای گلودرد، یا حتی رامن فوری برای کاهش هوس، نگه داشتن یک انبار جامد از رشته فرنگی برای هر غذاخوری ضروری است.
شیر تبخیر شده
شیر پایدار به نوعی همیشه در انبار مادربزرگ موجود است. قوطی های شیر تبخیر شده برای پخت و پز یا برای پختن در شرایط اضطراری شیر تازه مفید هستند. در حالی که آبیاری آن برای غلات صبحگاهی توصیه نمی شود، شیر تبخیر شده را می توان در غذاهای خامه ای مانند پوره سیب زمینی، سس ها و سوپ ها هم زد. این برای ماکارونی و پنیر معمولی ما ضروری است و میتوان از آن در پخت پایهای کاستارد مانند کدو تنبل یا در نوشیدنیهای گرم مانند قهوه، چای و شکلات داغ استفاده کرد.
آرد ذرت
آرد ذرت یکی از مواد اصلی در بسیاری از غذاها است و برای تهیه غذای اصلی خانواده مانند نان ذرت یا کلوچه ذرت یا برای روکش های ترد روی مرغ یا ماهی سرخ شده مفید است. از آرد ذرت برای تهیه بلغور یا پولنتا نیز می توان استفاده کرد. و البته، ماسا، که آرد ذرت نیکستامالیزه شده است، یکی از مواد اصلی در شربت خانه های مادربزرگ های لاتین برای تهیه تورتیلاهای ذرت، تامالس و غیره است.
سبزیجات کنسرو شده
سبزیجات کنسرو شده ممکن است از نظر برخی قدیمی به نظر برسند، اما به دلایلی جزء اصلی مادربزرگ ها هستند – آنها اغلب ارزان تر از محصولات تازه هستند، سال ها دوام می آورند و قابل اطمینان هستند. نسل های جوان ممکن است به سمت نخود یا کنسرو گوجه فرنگی گرایش پیدا کنند، که خوب است، اما خرید یک قوطی ذرت، لوبیا لیما، لوبیا سبز، نخود فرنگی یا کنگر فرنگی را در نظر بگیرید تا همیشه چند سبزی اضافی در دسترس داشته باشید. و اگر میخواهید واقعاً مادربزرگ را در این مورد جلب کنید، به فکر کنسرو کردن سبزیجات خود باشید!
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۱-۱۶ ۱۶:۳۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #منگنه #مورد #تایید #مادربزرگ #برای #انبار #کردن