برای برخی از ما، خرید مواد غذایی می تواند یکی از لذت بخش ترین کارهای خانه باشد، اما به طور بالقوه می تواند خطرناک باشد. عرضه غذای آمریکا جزو ایمن ترین ها در جهان است، اما کامل نیست. سازمان غذا و دارو تخمین می زند که سالانه حدود ۴۸ میلیون مورد بیماری ناشی از غذا وجود دارد که معادل یک نفر از هر شش آمریکایی است که هر سال بیمار می شود. حتی بدتر از آن، تخمین زده می شود که ۱۲۸۰۰۰ بستری در بیمارستان و ۳۰۰۰ مرگ ناشی از بیماری های ناشی از غذا وجود دارد. خبر خوب؟ شما می توانید با اجتناب از اشتباهات رایج خرید مواد غذایی و رعایت قوانین اولیه ایمنی مواد غذایی پس از بازگشت به خانه و آشپزخانه، از خود و خانواده خود محافظت کنید. هر بخش از فروشگاه مواد غذایی خطرات خاص خود را دارد. به گفته کارشناسان ایمنی مواد غذایی، در اینجا برخی از اشتباهات مهمی که باید از آنها اجتناب کنید، آورده شده است.

  • Gevork Kazanchyan MS، REHS، CP-FSاستاد بهداشت محیط در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، نورتریج، و معاون سابق بهداشت عمومی
  • شینا دیویس، یک پنیرساز، سرآشپز، مربی آشپزی و صاحب The Epicurean Connection که دارای گواهینامه ServSafe است

انتخاب فروشگاه اشتباه

گئورک کازانچیان، استاد دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، نورتریج و معاون سابق بهداشت عمومی، می‌گوید خریداران به یک مکان شیک می‌روند و فکر می‌کنند ظاهر و سبک بازار نشانه‌ای از ایمنی مواد غذایی است، اما همیشه اینطور نیست. “زیبایی شناسی نمایشگر فروشگاه یا هویت برند بازاریابی شده، شاخص قابل اعتمادی از ایمنی موجودی یا زنجیره تامین آن نیست.”

شیانا دیویس، پنیرساز، سرآشپز و صاحب The Epicurean Connection می‌گوید: به نظر می‌رسد خرده‌فروشان از زمان ابتلا به کووید، عملکرد بهتری در زمینه ایمنی مواد غذایی دارند. اما دیویس، که دارای گواهینامه ServSafe است، می‌گوید که هنوز از اینکه تعداد کمی از کارکنان هنگام دست زدن به غذا ماسک و دستکش می‌پوشند، شگفت‌زده است. او به شما پیشنهاد می کند قبل از انتخاب کالاماتاس مورد علاقه خود، نگاه کنید تا ببینید آیا یک محافظ عطسه بالای میله زیتون وجود دارد یا خیر و آیا نمونه برداری توسط یکی از کارکنان نظارت می شود. اگر متوجه شدید که شرایط بهداشتی کمتری دارد، از جای دیگری خرید کنید.

خرید مواد غذایی با بسته بندی آسیب دیده

بررسی کنید که چه چیزی می خرید. اگر روی کنسرو فرورفتگی، زنگ زدگی، تورم یا سایر عیوب وجود داشته باشد، یا هر کازانچیان می گوید: «نقض بسته بندی، پس ممنوع است».

نادیده گرفتن دمای غذای آماده

سوپرمارکت ها اغلب در قسمت اغذیه فروشی های خود غذایی آماده می کنند که آماده سرو است. اگر قصد خرید هر کدام را دارید، کازانچیان می‌گوید محتاط باشید و به درجه حرارت توجه کنید، “هیچ کوهی از غذا نباید وجود داشته باشد، نباید بیش از حد بالای لبه ظرف انباشته شود. به طور کلی، غذا باید با آن هم سطح شود. تابه.” همچنین، غذای آماده شده باید به طور محسوسی گرم یا سرد باشد: «به دنبال دماسنج روی صفحه مورد نظر باشید که نشان دهنده دمای بیش از ۱۳۵ درجه فارنهایت برای غذای گرم و غذای سرد باید ۴۱ درجه یا کمتر باشد». سردتر بهتر است؟ بله، کازانچیان می گوید. “هرچه سردتر باشد برای اقلام سرد بهتر است، در حالی که گرم نگه داشتن غذای گرم بیش از ۱۳۵ درجه فایده ای ندارد.”

احتیاط نکردن با غذاهای دریایی یا صدف

بسیاری از ما غذاهای دریایی را برای طبخ انتخاب می کنیم. کازانچیان می‌گوید: اگر می‌خواهید ماهی ساشیمی یا سویچه بخرید، «فقط ماهی‌هایی را بخرید که به‌عنوان «گرید ساشیمی» که خیلی سرد یا روی یخ نگهداری می‌شوند، بخرید و در اسرع وقت از آن استفاده کنید. به علاوه، “اگر قصد ندارید مدت کوتاهی پس از خرید از آن استفاده کنید، آن را بپزید یا فریز کنید. همین امر در مورد گوشت نیز صدق می کند.” دیویس می گوید که از ماهی فروشان یا کارمندانی که به او یخ می دهند تا غذاهای دریایی و صدف ها را سرد نگه دارند، قدردانی می کند.

خرید تخم مرغ اشتباه

خطر ابتلا به سالمونلا از تخم مرغ ممکن است اندک باشد، اما ارزش اجتناب از آن را دارد. بهترین راه برای انجام این کار، خرید تخم مرغ پاستوریزه یا تخم مرغ مایع “پوسته شده” است اگر نمی خواهید تخم مرغ ها را به طور کامل بپزید. کازانچیان می گوید، تخم مرغ پاستوریزه و مایع نیز امن ترین انتخاب برای افرادی است که در معرض خطر بالایی هستند، مانند افراد مسن، خیلی جوان، باردار یا دارای نقص ایمنی.

مهم نیست چه تخم‌مرغی می‌خرید، آن‌ها را از نظر ترک‌خوردگی بررسی کنید – از خرید آن‌ها خودداری کنید، زیرا ترک‌ها می‌توانند به باکتری‌ها اجازه ورود به تخم‌مرغ را بدهند.

انتخاب یک بسته خیلی بزرگ از مخلوط سالاد

بزرگتر همیشه بهتر نیست. دیویس می‌گوید: «از کیف بزرگ دلخور نشوید. او مخلوط های سالاد بسته بندی شده را می خرد، اما بسته های کوچک. او می‌گوید: «من ترجیح می‌دهم سه کیسه بخرم تا یک کیسه بزرگ. شما ممکن است یک دلار پس انداز کنید، اما کیسه بزرگ‌تر به محض رسیدن به خانه احتمال خراب شدن یا آلوده شدن دارد. (دیویس همچنین توصیه می کند برای حمل و نقل به خانه، غذای سرد و گرم را به طور جداگانه در کولرهای ماشین خود نگهداری کنید.)

خرید نانی که به طور کامل بسته بندی نشده است

باگت ها که از آستین های کاغذی شان بیرون می آیند جذاب به نظر می رسند، اما آنها (و نان های دیگر) باید کاملاً پوشیده شوند. دیویس می‌گوید: “چند نفر آن را لمس کرده‌اند؟ همه نان را فشار می‌دهند و کلوچه‌ها را می‌چینند، و به ندرت کسی آن دستکش‌های یکبار مصرف را می‌پوشد.” خواربارفروشی ممکن است با ایمنی کار خوبی انجام دهد، اما نمی تواند شما را در برابر دست های کثیف دیگر خریداران محافظت کند.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۰۵ ۱۷:۰۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #اشتباه #خرید #مواد #غذایی #که #کارشناسان #ایمنی #مواد #غذایی #هرگز #مرتکب #نمی #شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *