خبر خوب برای هر کسی که به دنبال هیدراته در تابستان امسال است: شما لازم نیست که بیشتر از راهرو تولید جستجو کنید. در حالی که می توان آنها را در تمام طول سال خریداری کرد ، تابستان زمانی است که خیارها واقعاً می درخشند. همچنین زمانی است که می توانید انواع مختلفی را پیدا کنید که همیشه در فروشگاه مواد غذایی نمی بینید.

خیارها به طور کلی در دو دسته اصلی قرار می گیرند: برش و ترشی ، هرچند که چند دسته از آن وجود دارد. بنابراین چه تعداد انگشت شماری را در بازار کشاورزان انتخاب کرده اید یا باغ شما با آنها در حال ترکیدن است ، احتمالاً به دنبال ایده ها هستید. ما با یک سرآشپز صحبت کردیم ، که هر نوع را خراب کرد و عطر و طعم ، بافت آنها و نحوه استفاده بیشتر از آنها را در آشپزخانه توضیح دادیم.

خیار

بیشتر خیارها را می توان در بخش برش طبقه بندی کرد. آنها با بافت واضح و عطر و طعم تازه خود تعریف می شوند ، که باعث می شود آنها برای ریختن در سالادهای تازه باغ ، آمیختن در سوپ های سرد ، یا به راحتی میان وعده ها ، مناسب باشند.

خیار باغ

اعتبار: Bhofack2 / Getty Images

Olivia Roszkowski ، رئیس سرآشپز هنرهای آشپزی با محوریت بهداشت در انستیتوی آموزش آشپزی می گوید: خیار باغ به دلیل پوست های ضخیم و تاریک خود شناخته شده است و تمایل به آبشار بیشتر از سایر انواع دارند. آنها اغلب حاوی دانه های بزرگتر نیز هستند.

راه های استفاده: پوست های ضخیم خیار باغ باید قبل از غذا لایه برداری شود. پس از لایه برداری ، آنها را به دور و یا نیمی از ماسه ها بریزید و آنها را به سالادهای پر جنب و جوش یا ساندویچ با آووکادو و جوانه اضافه کنید. خیار باغ نیز برای فرو بردن در هوموس ، گواکامول و سایر غوطه ها مناسب است و یا از طریق مطبوعات آبمیوه عبور می کند تا یک آب میوه ای مغذی درست کند.

خیار انگلیسی

اعتبار:

تصاویر گتی


خیار انگلیسی که به شکل طولانی و باریک و باریک شناخته می شوند ، خیارهای بدون دانه یا خانه های گیاهی نیز نامیده می شوند. در مقایسه با خیارهای باغ ، آنها واضح و آبکی کمتری هستند. پوست آنها نیز سبز تیره است ، اما بسیار نازک تر و ظریف تر از اکثر انواع است. عطر و طعم آنها کاملاً ملایم است ، “واضح ، کمی شیرین ، و دانه های تلخی ندارند.”

راه های استفاده: پوست را می توان برداشته یا دست نخورده باقی مانده (یا فقط نیمی از آن را بردارید). خیارهای انگلیسی به هر طریقی که خیارهای باغ وجود دارد قابل استفاده است. آنها همچنین به طرز حیرت انگیزی برای پخت و پز عالی هستند. از آنجا که خیارها آب زیادی دارند و به سرعت پخته می شوند ، استفاده از آنها را در غذاهای سریع پخت مانند هم بزنید یا به عنوان یک تابه از سبزیجات سس شده محدود کنید.

خیار ارمنی

اعتبار:

GETTY / IREM01


Roszkowski می گوید ، خیار ارمنی انواع خیار وراثت است و گاهی اوقات “خربزه مار” خوانده می شود. آنها طولانی هستند به طور معمول ، آنها به طول یک پا رشد می کنند. پوست آنها سبز سبک تر از سایر انواع است و نمای بیرونی متمایز دارند. با طعم و مزه ، آنها با ترکیب مرکبات سبک و پایان واضح شیرین هستند.

راه های استفاده: با پوست نازک و طعم شیرین و مرکبات آنها ، خیار ارمنی برای خوردن خام مناسب است. آنها را در یک صفحه میان وعده با سایر محصولات فصلی مانند گوجه فرنگی وراثت ، به علاوه مقداری فتا شور و چند زیتون برای نوشیدن امتحان کنید. از طرف دیگر ، آنها را می توان جولی (یا با چاقو یا بر روی برش ماندولین) گرفت و با کلم در یک گلدان ترد ریخت. یا با اضافه کردن چند روبان ریز تراشیده شده به پارچ ، آب آبگرم درست کنید.

یک روش سریع برای تبدیل یک قطعه ساده از خیار به یک میان وعده قابل توجه؟ یک طرف برش را درون مخلوط ادویه مانند همه چاشنی شیرینی بچسبانید ، یک فشار لیمو اضافه کنید و لذت ببرید.

خیار فارسی

اعتبار:

Getty / Bhofack2


این میوه های کم رنگ که گاهی اوقات به عنوان خیار فارسی فروخته می شوند ، غالباً به سادگی با عنوان “mini” شناخته می شوند و در چند نیش سریع و ترد ناپدید می شوند. آنها برای میان وعده ها ایده آل هستند زیرا حاوی دانه های بسیار کمی هستند ، و پوست ضخیم تر و در عین حال به راحتی خوراکی آنها به آنها کمک می کند تا در هنگام برش ، بافت خود را به خوبی نگه دارند. به گفته Roszkowski ، طعم آنها شیرین و کمی گل است.

راه های استفاده: خیارهای فارسی یا مینی می توانند به روشهای مشابه با سایر انواع برش استفاده شوند. توصیه می کنیم به اندازه و شکل مینی خیار آنها تکیه دهید. آنها را به طول انجام دهید یا آنها را به سکه های یک نیش شایان ستایش برش دهید. هنگامی که به شدت خرد شده یا جولن خرد شده است ، آنها همچنین یک سوپ های عالی برای سوپ های سرد یا غذاهای نودل تند درست می کنند.

خیار لیمو

اعتبار:

گتی / پل وورلو


این خیارهای گرد با نام های مختلفی می روند ، اما اغلب به آنها لیمو یا دور ماندوری گفته می شود. عطر و طعم آنها ملایم ، واضح و شیرین است. آنها به جای اینکه کمی از تلخی که برخی از خیارها دارند ، به عطر مرکبات می بالند. بافت آنها گاهی اوقات به جای خیار با یک خربزه واضح مقایسه می شود و پوست آنها ، در حالی که بیشتر صاف است ، اما گاهی اوقات می تواند کمی فازی باشد ، شبیه به هلو.

راه های استفاده: از آنها به روش های مشابه با خیارهای فارسی استفاده کنید و شکل آنها را در آغوش بگیرید. از آنها به عنوان یک نوشیدنی منحصر به فرد استفاده کنید و یا یک تخته میان وعده را جاز کنید.

خیار ترشی

در حالی که از نظر فنی می توان از هر یک از خیارهای برش دهنده برای ترشی استفاده کرد ، چندین نوع خیار برای گرفتن طعم براق و مناسب تر برای برش ، میان وعده یا سالاد مناسب تر هستند.

خیار کربی

اعتبار:

گتی / النا رووی


کوتاه و ضخیم ، Kirby خیار ترشی بی نظیر است. چندین چیز آنها را برای ترشی ایده آل می کند: اندازه یکنواخت آنها ، دانه های کوچکتر و کمتر برجسته ، پوست ضخیم تر ، محتوای آب پایین و طعم تمیز و تمیز.

راه های استفاده: ترشی ، البته! هنگام استفاده از Kirbies برای ترشی ، از همه ترکیبات طعم دهنده استقبال می شود. با اضافه کردن گشنیز ، زیره یا دانه های کاراوی به مخلوط ، با سیر استاندارد ، شوید و فلفل دلمه ای را بچسبانید و یا با ادویه جات ترشی جات کنید.

گرکینز

اعتبار:

گتی / مکسیوگلو


این کوک های به اندازه نیش سخت تر در بازارها سخت تر هستند ، اما ممکن است آنها را ترشی پیدا کنید. آنها عطر و طعم کمی ترش و بافت ترد و بی نظیری دارند. اگر آنها را در فروشگاه می بینید ، آنها را بکشید. در حالی که برای ترشی بسیار عالی است ، می توان از آنها خام نیز لذت برد.

راه های استفاده: هیچ چیز بر روی یک بشقاب crudité نسبت به Gherkins ، چه ترشی و چه خام ، بریده نیست. موارد خام ، هنگامی که ریز خرد شده ، یک سالسا با طراوت را نیز ایجاد می کنند. در صورت ترشی ، با تکنیک استاندارد بچسبید – می توانید آنها را به طور کامل ترشی کنید یا ابتدا آنها را به نصف برش دهید. آنها یک افزودنی شگفت آور برای هر یک از سالادهای مورد علاقه شما هستند.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۲۳ ۲۲:۴۳:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #نوع #خیار #بهترین #راه #های #استفاده #از #هر #یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *