ما روزانه ، احتمالاً بیشتر از سایر ابزارهای آشپزخانه ما ، به ماهیتابه چدن خود می رسیم. این که آیا ما یک تکه قهوه ای طلایی را بر روی یک تکه گوشت ، پخت ذرت ذرت ، یا سرخ کردن عمیق در مورد هر چیزی می گیریم ، یک تابه چدن اغلب بهترین ابزار برای این کار است-و این هم برای سرآشپزهای حرفه ای و هم برای خانه صادق است آشپزی یک ماهی چدن که به خوبی مراقبت می شود ، طبیعتاً غیر استیک است و دارای یکنواخت ترین و قابل اعتماد ترین گرما است و آن را برای بسیاری از تکنیک ها و ظروف مناسب می کند. به علاوه ، می تواند از اجاق گاز به فر به سمت کوره برود. ما با یک دانشمند غذا صحبت کردیم تا دریابیم که همیشه باید غذاهایی را در چدن بپزید.

برایان کوک لو ، دکتری ، دانشمند غذا و نویسنده از ۱۵۰ سوال علوم غذایی پاسخ داده شده است

فواید پخت و پز در چدن

دلایل زیادی برای پخت و پز در چدن وجود دارد. آنها از تکنیک و سهولت پخت و پز گرفته تا فواید سلامتی متغیر است.

  • جذب آهن: به گفته مشاور علوم غذا و نویسنده برایان کوک لو ، بیشتر غذاها می توانند از پخته شدن در چدن بهره مند شوند ، زیرا مقادیر کمی از آهن در هنگام پخت و پز جذب می شوند. وی می گوید: “حتی چیزی مانند پنکیک یا ذرت ذرت می تواند افزایش قابل توجهی در محتوای آهن داشته باشد.” غذاهایی که بیشتر از همه سود می برند؟ آنهایی که مرطوب هستند (دارای آب زیاد هستند) ، اسیدی و طولانی تر در قابلمه پخته می شوند. با این حال ، از نظر اسیدیته ، توجه به این نکته حائز اهمیت است که غذاهای اسیدی می توانند به آرامی چاشنی و پوشش تابه را از بین ببرند ، بنابراین مهم است که در نظر داشته باشید-اگر تابه به خوبی فصلی باشد (و دوست داشتنی باشد) ، معمولاً اینگونه نیست. مشکلی که نمی تواند برطرف شود.
  • حتی براونینگ: تابه های چدن در مورد احتباس گرما بی نظیر هستند ، به این معنی که اگر به دنبال گرفتن یک پوسته قهوه ای طلایی زیبا روی گوشت یا سبزیجات هستید ، شانس دارید. احتباس گرما همچنین اطمینان حاصل می کند که همه چیز به طور مساوی به طور مساوی پخته می شود.
  • به طور طبیعی غیر استیک: هرچه بیشتر از تابه های چدن خود استفاده کنید ، بیشتر آنها یک چاشنی طبیعی ایجاد می کنند که به چدن به کیفیت غیر استیک می بخشد. این امر باعث می شود تا مهارت چدن شما آنقدر متنوع باشد که بتوانید هر چیزی را از تخم مرغ خرد شده گرفته تا مرغ سرخ شده در آن بپزید.

نحوه تقویت جذب آهن: علاوه بر زمان پخت و پز طولانی تر ، جفت کردن غذاهای آهنی با ویتامین C بهترین راه برای افزایش جذب آهن در بدن است. این کار از طریق مکمل ها یا با جفت کردن ظرف با غذاهای غنی از ویتامین C انجام می شود. Quoc Le می گوید: “چیلی یا خورش را به مدت چند ساعت در فر هلندی بپزید و آن را با چیزی که حاوی آب لیموترش در انتهای وعده غذایی است ، یا مستقیماً در فلفل قرمز یا در برخی از گواکامول یا سالسا با تراشه های کنار آن سرو کنید.”

بهترین غذاها برای پخت و پز در یک ماهی چدن

گوشتهای خیس شده

گوش دادن به گوشت احتمالاً همان چیزی است که ما بیشتر از آن از ماهی چدن استفاده می کنیم. نگه داشتن گرمای بی نظیر تابه هر بار پوسته کاملی را تضمین می کند ، و از آنجا که گرما به طور مساوی توزیع می شود ، گوشت به طور یکنواخت پخته می شود. همچنین این یک تابه ما برای خاموش کردن معکوس یا اتمام در فر است زیرا یکپارچه از اجاق گاز به اجاق گاز حرکت می کند. هنگام پختن استیک ، گوشت خوک ، گوشت خوک ، تکه های بره و حتی استیک های تن ، از مهارت چدن خود استفاده کنید.

غذاهای رطوبت بالا

به گفته Quoc Le ، مواد غذایی با رطوبت زیاد اجازه می دهد تا آهن بیشتری به داخل آن حرکت کند زیرا آب به عنوان یک رسانه عمل می کند. اکثر سبزیجات و میوه ها اکثراً آب هستند ، بنابراین بریدن یا خورش دادن آنها در چدن به جذب آهن کمک می کند. حتی گوشت حاوی رطوبت نسبتاً بالایی است ، بنابراین ادامه دهید!

پیتزا و نان

کیفیت غیرقانونی چدن آن را برای پخت پیتزا و نان مناسب می کند. از آن برای نان ترش بعدی خود استفاده کنید یا یک پیتزا ماهر تهیه کنید.

کالاهای پخته شده

گذشته از نان ، یک ماهی چدنی راهی عالی برای تهیه غذاهایی مانند کوکی های ماهی ، قهوه ای و ذرت است. نه تنها این یک نمایش سرگرم کننده را ایجاد می کند ، بلکه این ظروف به طور مساوی بیشتر از آنچه در یک تابه پخت می پزد ، می پزد.

غذاهای سرخ شده

از آنجا که چدن در حفظ گرما بسیار عالی است ، نگه داشتن روغن در دمای پایدار بسیار ساده تر است. برای روز بازی بعدی خود از یک ماهی چدن برای بال مرغ سرخ شده استفاده کنید.

وعده های غذایی یک تابه

ماهی چدن خود را برای شام در چرخش نگه دارید. این برای بسیاری از وعده های غذایی یک تخته ، از جمله سرخ کردن سرخ ، برنج سرخ شده یا پائلا شبانه بسیار عالی است.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۲۴ ۱۶:۰۲:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #غذای #شما #باید #در #یک #ماهیتابه #چدن #بپزید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *