Burrata به دلایل خوبی محبوب است: از داخل خامه ای و غنی است ، با یک پوسته بیرونی ظریف که تمام جویدن و حساسیت به موزارلا را دارد. این امر می تواند هم ساده و هم افراطی ، ظریف و در عین حال جالب توجه باشد – کاملاً مظهر سادگی و ظرافت ایتالیایی. روشهای بسیار خوبی برای لذت بردن از این پنیر فوق العاده همه کاره وجود دارد. این که آیا شما در ابتدا ، میانه یا پایان غذا از آن لذت می برید ، Burrata همیشه لذت بخش است و این روزها در اکثر فروشگاه های مواد غذایی بسیار در دسترس است. در اینجا نحوه لذت بردن از شاهکار خامه ای به کمال آن آورده شده است.

جان مونتز، مدیر حرفه ای و آموزش و برنامه درسی پنیر در پنیر موری

burrata چیست؟

این پنیر مجلل از منطقه Puglia ایتالیا نه تنها به دلیل خوشمزه بودن بلکه به دلیل داشتن یک راز نیز منحصر به فرد است: در واقع دو پنیر در یک است! پنیر پنیر با خامه سنگین مخلوط شده و اجازه استراحت می دهد تا مرکز مقاومت ناپذیر Burrata ، یک پنیر به نام Stractiatella را ایجاد کند ، که برای “پارچه های کوچک” ایتالیایی است ، با اشاره به بافت پاره شده و پر پیچ و خم کشک ها. Stractiatella در موزارلا محصور شده است و Burrata را با بهترین های هر دو جهان به پنیر تبدیل می کند.

جان مونتز ، مدیر آموزش و برنامه درسی در پنیر موری می گوید ، Burrata همچنین یک داستان منشاء غیر منتظره فروتن دارد. او می گوید: “امروزه ، ما تمایل داریم که Burrata را به عنوان یک نسخه مجلل تر از موزارلا فکر کنیم ، اما همیشه اینگونه نبود.” “سالها پیش ، سازندگان پنیر ایتالیایی برای جمع آوری هرگونه مزارعلا باقی مانده که می توانستند از آن استفاده کنند ، جمع می کردند و آن را با خامه مخلوط می کردند.” و اینگونه استراسکتلا متولد شد. از آنجا ، “اگر آنها فقط به اندازه کافی کشک برای تشکیل یک قطعه کوچک از موزارلا داشتند ، می توانند آن را با استراکسیاتلا پر کنند تا یک پنیر ایجاد کنند که اندازه و شکل یک توپ موزارلا باشد.”

چگونه Burrata بخوریم

هنگامی که Burrata خود را به خانه آورده اید ، از آنجا که تازه و پیر نیست ، به یاد داشته باشید که طعم های آن بسیار ظریف است و پنیر سن دقیقاً مانند شیر است. مونتز می گوید: “در حالت ایده آل ، Burrata باید در هفته اول از زمانی که برای حفظ طعم های ظریف شیری ساخته شده است ، خورده شود.” “هرچه بیشتر نشسته باشد ، پروتئین ها و چربی ها بیشتر شروع به تجزیه و تولید با طعم می کنند.” بهترین راه های خوردن Burrata چیست؟ برای برخی از ایده های خوشمزه بخوانید.

سرماخوردگی نکنید: قبل از در نظر گرفتن ارائه یا جفت شدن مواد تشکیل دهنده ، مهمتر از هر چیز دیگری است که باید دمای دما ارائه شود. از آنجا که پنیر لبنیات است و تمام لبنیات در یخچال است ، ممکن است انتظار داشته باشد که بهتر باشد که Burrata را سرما بخورد. اما همانطور که تقریباً در مورد همه پنیرها وجود دارد ، Burrata در دمای اتاق بهترین است و باعث می شود بافت پنیر آرام شود و طعم آن از بین برود.

برای صبحانه

ممکن است کسی فکر کند که یک پنیر این ثروتمند باید برای یک وعده غذایی ویژه عصرانه ذخیره شود ، اما Burrata به اندازه کافی سبک است تا راه خود را به طور یکپارچه در یک تخم مرغ یا تخم مرغ خرد شده پیدا کند ، تا روی نان تست (با یا بدون آووکادو) سرو کند ، یا حتی با میوه تازه سرو شود. و عسل این یک روش آسان برای تبدیل یک صبحانه معمولی به چیزی واقعاً خاص است.

با گوجه فرنگی به هر طریقی

برایان گاردنر

دلیلی وجود دارد که دو سوم پرچم ایتالیا قرمز و سفید است. این یک سیگنال واضح است که به معنای جفت شدن Burrata شیری با گوجه فرنگی آبدار و اسیدی است. طعم دهنده های متضاد مسابقه ای است که در بهشت ​​ساخته شده است ، بنابراین آیا گوجه فرنگی شما برشته شده است ، آفتاب ، تازه ، تازه ، پوره ، در سس ، به عنوان یک مربا ، یا در یک وینگرت ساخته شده است ، این میوه شاد ، در هر یک از گونه های آن ، اراده خواهد کرد. همراهی کامل با Burrata باشید ، مهم نیست که به چه روشی خدمت کنید. فقط یک گلدان سالم از روغن زیتون را فراموش نکنید. نیش های گوجه فرنگی ما مکان خوبی برای شروع است.

برای اینکه سبزیجات با فضیلت کمتری داشته باشند

مونتز می گوید: “Burrata همیشه Prima Donna از هر ظرف خواهد بود.” یکی از راه های مورد علاقه وی برای خدمت به Burrata با سبزیجات از هر شکل و رنگ است که او فکر می کند “تضاد زیبایی با Burrata سفید و سفید است که در صدر آن قرار دارد و چگونه می توانید مقاومت کنید. طعم های خاکی از سبزیجات بو داده مانند سبزیجات ریشه ای مانند هویج ، جعفری یا چغندر ، به خوبی با مرکز خنک و خامه ای Burrata تضاد می کند. مشتی از گیاهان تازه!

بالای سالاد یا پیتزا

هنگامی که یک سالاد سالم به برخی از پیتزا ها احتیاج دارد ، هیچ چیز مانند پنیر برای اضافه کردن کمی لوکس به داخل ترکیب نیست. از دستان خود استفاده کنید تا به آرامی توپ های Burrata را روی یک سالاد آروگلا فلفل ، سالاد گوجه فرنگی و خیار یا حتی در بالای یک پیتزا تازه و داغ جدا کنید – زیرا چه کسی از پنیر بالای پنیر شکایت خواهد کرد؟

در یک ساندویچ

رستوران بروکلین لیلیا مشهور Burrata را به ستاره ساندویچ تبدیل کرد که شامل کمی بیشتر از Burrata ، ریحان تازه و یک فلفل دلپذیر بود. به جای نان پوسته معمولی که ممکن است برای ساندویچ استفاده کنید ، مانند سرآشپزهای لیلیا باشید و از یک رول نرم انتخاب کنید که یک ساندویچ ظریف و ظریف را ایجاد کند که ادای احترام به این پنیر ویژه می کند.

برای دسر!

تطبیق پذیری Burrata هیچ شوخی نیست! این پنیر به لطف یادداشت های امضایی شیری و پروانه ، در حال تبدیل شدن به قلمرو دسر است که در برنامه هایی مانند بستنی Burrata یا نان تست فرانسوی Burrata استفاده می شود. مونتز می گوید: “این یک بوم عالی برای اضافات شیرین است.” “من Burrata را در بالای یک تخته زغال اخته به جای کرم شلاق دوست دارم.”

با Burrata مایع چه باید کرد؟

هر Burrata که در بازار پیدا کنید یا فروشگاه مواد غذایی در یک ظرف پین یا کوارت از یک مایع ابری به نظر می رسد. آن مایع چیست و آیا می توانید با آن کاری انجام دهید؟ مونتز می گوید: “بسته به جایی که شما Burrata خود را تهیه می کنید ، ممکن است آب ، آب شور یا آب پنیر باشد.” “شما می توانید بگویید که آیا آب پنیر است زیرا کمی زرد و ضخیم تر از آب خواهد بود. آب پنیر پر از پروتئین است!” مونتز پیشنهاد می کند که این مایع را ذخیره کرده و آن را به اسموتی ها ، سوپ ها یا حتی سس های خانگی خود برای تقویت پروتئین اضافه کنید. “برخی از مردم می گویند که برای آبیاری گیاهان نیز مفید است!”



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۲-۱۱ ۱۳:۵۹:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #راه #برای #خوردن #Burrata #از #صبحانه #تا #دسر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *