تعطیلات بهار درست در گوشه و کنار قرار دارد ، بنابراین اکنون زمان مناسبی برای تازه کردن نحوه پختن بره است. این یک گوشت عالی برای انواع تعطیلات و اصلی برای گردهمایی های اطراف عید پاک و کریسمس است. بره همچنین یک محور عالی برای یک شام عاشقانه برای دو نفر ایجاد می کند. چند اشتباه وجود دارد که آشپزهای خانگی هنگام پختن بره ایجاد می کنند ، اما این دلیلی برای از دست دادن عطر و طعم و بافت خوشمزه این گوشت شیرین نیست. اشتباهات مشترک را بیاموزید و چگونه از آنها جلوگیری کنید تا از جشن بره بعدی خود لذت ببرید.
اشتباهات هنگام پختن بره
بره به دلیل پخت و پز سخت شهرت ناگوار دارد. آشپزهای خانگی نگران هستند که به سختی یا پخته شود. در حالی که ما می دانیم که می تواند یک غذای ارعاب کننده برای پخت و پز در خانه باشد ، بسیاری از این موارد به این نتیجه می رسد که با گوشت آشنا نشوید – در واقع بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. این شش اشتباه است که هنگام انتخاب و پخت و پز بره انجام می شود – و چگونگی جلوگیری از آنها.
انتخاب برش اشتباه
بره در بسیاری از برش های مختلف موجود است. از جایی که برش از روی حیوان آمده است ، بهترین تکنیک را برای پخت و پز آن تعیین می کند. بره های بره و یک قفسه بره لاغر و لطیف هستند و هنگام بو داده بهترین کار را می کنند. برش های سخت تر مانند ساقه های بره یا شانه ها از یک برنج آهسته بهره مند می شوند ، و تکه های بره سریع پخت و پز فقط به یک آبشارهای سریع روی کوره یا اجاق گاز نیاز دارند.
چگونه از آن جلوگیری کنیم
چندین مورد وجود دارد که باید هنگام انتخاب برش صحیح بره برای این مناسبت در نظر بگیرید.
- روش پخت و پز مورد نظر: چگونه می خواهید گوشت را بپزید؟ آیا در فر فضا دارید که چندین ساعت آن را بریزید یا آیا وعده غذایی شما خواستار یک ورودی است که می تواند سریعتر انجام شود؟ به این فکر کنید که چه غذاهای دیگری را می خواهید با بره سرو کنید. به عنوان مثال ، اگر شما در حال برنامه ریزی یک وعده غذایی دنج هستید ، یک غذای مناسب ممکن است یک غذای مناسب باشد.
- زمان: در نظر بگیرید که چقدر زمان لازم را برای تهیه و پختن گوسفند دارید و برش را بر این اساس انتخاب کنید.
- بودجه: به یاد داشته باشید که برش های سخت تر مانند شانه بره تمایل به بودجه بیشتری دارند ، در حالی که تکه های مناقصه و قفسه بره تمایل به قیمت گذاری دارند.
استخوان در یا بی فایده؟ بسیاری از برش های بره گزینه استخوان یا بی فایده را ارائه می دهند. برش های بدون چربی زمان کمتری برای پخت و پز می گیرند اما احتمالاً راحت تر خشک می شوند. استخوان به عنوان یک هادی گرما عمل می کند ، بنابراین در حالی که این بدان معنی است که گوشت برای پخت و پز کمی بیشتر طول خواهد کشید ، همچنین به گوشت کمک می کند تا رطوبت بیشتری را حفظ کند.
پخت و پز از سرما
یک قاعده خوب برای پختن هر تکه گوشت ، نه فقط بره ، جلوگیری از پختن آن مستقیم از یخچال است. اضافه کردن گوشت یخبندان به یک تابه داغ سوزان هرگز به خوبی پایان نمی یابد. قسمت بیرونی خیلی سریعتر از قسمت داخلی شروع به پخت و پز می کند ، به این معنی که قسمت بیرونی قبل از اینکه داخل زمان برای رسیدن به دمای صحیح باشد ، بیرونی ، خشک و بیش از حد پخته می شود.
چگونه از آن جلوگیری کنیم
قبل از پختن آن گوشت را به دمای اتاق خنک بیاورید. این به ویژه برای برش های بزرگتر ضروری است. به سادگی اجازه دهید بره روی میز باشد – حدود یک ساعت برای برش های بزرگتر خوب است. به این ترتیب ، هنگامی که گوشت به قابلمه داغ یا اجاق گاز برخورد می کند ، به راحتی به آشپزی می رسد و رطوبت آن را بسیار راحت تر حفظ می کند.
ماری شدن بیش از حد طولانی
برخلاف تصور عامه ، مارینز همیشه مفید نیست ، به خصوص هنگامی که برای مدت زمان طولانی انجام شود. هدف از ماریناد نه تنها طعم دادن به گوشت بلکه برای حساسیت به پروتئین ها است. اسید موجود در ماریناد همان کاری است که این کار را انجام می دهد. با این حال ، هنگامی که گوشت خیلی طولانی در یک ماریناد غوطه ور می شود ، پروتئین ها می توانند خیلی سریع شروع به تجزیه کنند ، و آن را خرد و ناخوشایند می کند.
چگونه از آن جلوگیری کنیم
این بار دیگر برای در نظر گرفتن برش گوشت است. برش های لاغر در ماریناد به زمان کمتری نسبت به موارد سخت تر نیاز دارند. از راهنمای کلی زیر استفاده کنید:
- تکه های لین و کباب های لین: ۳۰ دقیقه -۱ ساعت
- پا و قفسه بره: ۱-۲ ساعت
- شانه ها و ساقه ها: ۲-۲۴ ساعت
اگر به مدت کمتر از یک ساعت در حال مارپیچ باشید ، خوب است که اجازه دهید گوشت در دمای اتاق بنشیند (به این ترتیب ، شما همزمان خنک را می گیرید). دیگر ، و گوشت باید در یخچال ذخیره شود.
بیش از حد
شما می توانید همه کارها را به درستی انجام دهید و هنوز هم در نهایت بیش از حد یک تکه گوشت را غرق می کنید. مهمترین چیز در اینجا اطمینان از استفاده از یک دستور العمل قابل اعتماد از یک منبع معتبر است. علاوه بر این ، اطمینان حاصل کنید که چگونه می توانید دمای داخلی گوشت را به طور دقیق آزمایش کنید.
چگونه از آن جلوگیری کنیم
تنها روش بی پروا برای اطمینان از پختن بره در دمای مناسب استفاده از دماسنج گوشت است. این ابزار مفید می تواند برای بسیاری از غذاها علاوه بر گوشت ، مانند ساخت آب نبات و آزمایش دمای داخلی نان نیز استفاده شود.
نوک دماسنج گوشت (نیم اینچ اول یا کمتر) همان چیزی است که دما را ثبت می کند ، بنابراین برای خواندن دقیق ، انتهای کاوشگر را درون بره قرار دهید تا نوک در ضخیم ترین قسمت قرار بگیرد. حتماً از لمس کردن استخوان ها یا هر لایه ضخیم چربی خودداری کنید زیرا این ماده در دمای بسیار بالاتری نسبت به بخش عمده گوشت قرار دارند.
USDA توصیه می کند که تمام تکه های بره ، استیک و کباب ها را به حداقل دمای داخلی ۱۴۵ درجه فارنهایت بپزید ، اما در این دستورالعمل تفاوت های ظریف وجود دارد. به یاد داشته باشید که با استراحت گوشت ، درجه حرارت حدود ۱۰ درجه دارد. بنابراین برش های مناقصه مانند تکه های بره باید تا نادر متوسط پخته شوند: آنها را به ۱۳۵ درجه بیاورید ، سپس بگذارید تا به آنها استراحت دهند تا به ۱۴۵ درجه توصیه شده برسند. برای برش سخت تر مانند یک ساقه بره بافته ، قبل از رسیدن به آن بافت کامل “از بین بردن استخوان” ، گوشت باید خیلی بیشتر از ۱۴۵ درجه پخته شود.
برش درست بعد از پخت و پز
این یکی از رایج ترین اشتباهاتی است که تقریباً با هر نوع گوشت انجام شده است. اجازه استراحت گوشت یکی از مهمترین مراحل پخت و پز است. اگر بلافاصله پس از پخت و پز ، یک تکه گوشت را برش دهید ، آب میوه ها از بین می روند.
چگونه از آن جلوگیری کنیم
این ساده است – قبل از برش ، گوشت را استراحت دهید. این زمان استراحت به زمان بره می دهد تا آب میوه ها را به طور مساوی توزیع کند تا هر نیش دلپذیر و آبدار باشد. برش های کوچکتر را می توان برای استراحت در یک نقطه گرم (مانند بالای اجاق گاز) باقی گذاشت ، در حالی که برش های بزرگتر را می توان با فویل آلومینیومی چادر کرد تا در هنگام استراحت به گرم نگه داشتن آنها کمک کند.
به عنوان یک راهنمای کلی ، به گوشت اجازه دهید تا حدود نیمی از زمان لازم برای پخت و پز استراحت کند. بنابراین اگر بره به مدت ۳۰ دقیقه پخته شده است ، بگذارید قبل از برش ۱۵ استراحت کند.
برش با دانه
جهت درستی وجود دارد که بتواند گوشت ، از جمله بره را خرد کند. “دانه” گوشت نشانگر جهت گیری الیاف عضلانی است. به گوشت نگاه کنید و دانه را مشخص کنید – این خطوط سفید نازک است که در طول برش اجرا می شود ، و هنگام خام و پختن آنها قابل مشاهده است.
چگونه از آن جلوگیری کنیم
همیشه در برابر دانه بروید. هنگامی که تشخیص دادید که دانه کدام راه را اجرا می کند ، به سادگی در جهت مخالف برش دهید. برش در برابر دانه ، الیاف عضلانی را کوتاه می کند ، بنابراین هر نیش جویدنی لطیف تر و آسان تر خواهد بود.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۴-۰۹ ۲۲:۱۸:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #اشتباه #برای #جلوگیری #از #پختن #بره