طلایی ، ترد لبه دار و نمکی دقیقاً با مراکز نرم و ابری مانند ، سیب زمینی سرخ شده فرانسوی از نظر جهانی قابل هذیان است-و انواع زیادی سیب زمینی سرخ کرده برای هوس وجود دارد. همه آسایش و دلتنگی را به آسانی به عنوان افراط و غافلگیرانه ارائه می دهند و جایگاه خود را به عنوان غذای نهایی انگشت تحویل دوپامین به دست می آورند. غرق در کچاپ یا سس مایونز ، در پنیر پنیر گرم و خرد شده ، یا در زیر چیلی و چدار ذوب شده دفن شده است ، تقریباً در هر منطقه در آمریکا پیچ و تاب خاص خود را بر روی سرخ شدن بدنام فرانسوی دارد. از Truffle-Parmesan و Herby ایتالیایی گرفته تا بارگیری شده ، جرسی دیسکو آماده ، یا حتی “سبک حیوانات” ، گزینه های برتر بی پایان است. با این حال ، در زیر همه حواس پرتی های خوشمزه ، خود سرخ شده است-سیب زمینی سرخ شده عمیق ، که ۱۷ نوع از آن وجود دارد (اما چه کسی حساب می شود؟)-این باعث می شود سنگین باشد.
کمی تاریخ سرخ فرانسوی
سیب زمینی سرخ شده محبوب و ترد که ما آن را “سیب زمینی سرخ کرده” می نامیم ، در واقع ریشه های بلژیکی دارند – خوب ، در واقع غده ها ، نه ریشه – به اواخر قرن ۱۷ می رسند. شرایط پیرامون چگونگی پایان دادن به فرانسوی ها با اعتبار کمی تیره است. برخی به توماس جفرسون اشاره می کنند ، که در سال ۱۸۰۲ از سیب زمینی سرخ شده و سرخ شده “به روش فرانسوی” خدمت می کردند. برخی دیگر می گویند سربازان آمریکایی مستقر در بلژیک در طول جنگ جهانی ۱ عاشق تراشه های محلی شدند ، اما از آنجا که ارتش بلژیکی فرانسه صحبت می کرد ، آنها فرض کردند که طغیان های ترد نیز فرانسوی هستند.
همه چیز در مورد چگونگی برش سیب زمینی سرخ شده است
نحوه برش سیب زمینی هر نوع سرخ را متمایز می کند. در بسیاری از شکل ها ، یک قانون ساده از یک قانون ساده وجود دارد: نسبت سطح سطح به سیب زمینی داخلی تعیین می کند که یک سرخ شدن چقدر ترد خواهد شد. سطح سطح در معرض بیشتر به معنای خرد شدن بیشتر است. برش های بزرگ به شما سیب زمینی نرم و نرم بیشتری می دهد. همانطور که مارتا توضیح می دهد ، “برش های نازک تر در سراسر (سیب زمینی سرخ شده) ترد می شود ، در حالی که برش های چاق تر یا بزرگتر ، نمای بیرونی ترد را با فضای داخلی بسیار خامه ای به همراه خواهد داشت.”
و در مورد نوع سیب زمینی مورد استفاده
بیشتر سیب زمینی سرخ شده فرانسوی با Russets (سیب زمینی آیداهو) تهیه می شود که به جای سیب زمینی های مومی مانند طلای یوکان و انگشتان ، به دلیل نشاسته بالا و رطوبت کم آنها جایزه می گیرند. از آنجا ، سرگرمی شروع می شود.
نکات مارتا برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده
- سیب زمینی ها را حداقل ۳۰ دقیقه در آب یخ خرد کنید تا نشاسته اضافی را از بین ببرد و قبل از سرخ کردن خشک شود.
- از یک روغن خنثی و صاف و صاف مانند روغن بادام زمینی یا روغن گیاهی استفاده کنید.
- دوید برای کمال.
- بلافاصله بعد از بیرون آمدن از روغن ، بنابراین نمک می چسبد.
هر نوع سرخ شده فرانسوی را باید بدانید: از لاغر تا باشکوه
سیب زمینی سرخ شده مستقیم
کلاسیک باریک (۱/۴- تا ۳/۸ اینچ ضخامت) و به طول حدود ۲ اینچ ، آنها تعادل کاملی از بیرونی طلایی و ترد را به فضای داخلی کرکی ارائه می دهند. مارتا از یک ماندولین مجهز به تیغه سرخ شده فرانسوی استفاده می کند ، سیب زمینی های بریده شده را در آب یخ خیس می کند تا نشاسته اضافی را از بین ببرد ، سپس آنها را دو برابر می کند: ابتدا برای بلوک ، سپس دوباره در دمای بالاتر برای آن ترد طلایی.
سیب زمینی سرخ شده طبیعی
با پولوس
این سیب زمینی سرخ شده شبیه به برش مستقیم ، اما با وجود پوستهای باقی مانده ، این سیب زمینی سرخ شده دارای طعم و بافت دلچسب تر است.
سیب زمینی سرخ شده
گتی / PGIAM
آنها از نظر اندازه گوشت گاو هستند و هیچ استیکی ندارند. سیب زمینی سرخ شده استیک ، تخته ها یا مستطیل های ضخیم ۱/۲ اینچ ، مانند سیب زمینی سرخ شده جامبو (هرچند که گاهی اوقات به گوه ها بریده می شوند) لایه برداری می شوند. اندازه بزرگتر به معنای نسبت بیرونی به داخل پایین است و در داخل آن سیب زمینی کمتری و سیب زمینی نرم تر به همراه دارد.
سیب زمینی کفش یا کبریت
بیتریز دا کاستا
کاغذهای نازک (۱/۸ اینچ) ، سیب زمینی سرخ شده و ظریف و ظریف برای همراهی با یک تخته استیک آبدار مانند سیب زمینی سرخ شده استیک ، به همان اندازه مناسب هستند. مارتا استیک های طلایی طلایی و قهوه ای او را با سیب زمینی سرخ کرده با سیب زمینی سرخ شده اجاق گاز پخته می کند. برای ساختن آنها ، او سیب زمینی ها را به تخته های ضخیم ۱/۸ اینچی بر روی یک ماندولین برش می دهد ، سپس تخته های نازک را جمع می کند و قبل از سرخ کردن آنها را به صورت نازک خرد می کند.
گوه های سیب زمینی
بری گلدمن
به همان سادگی که به نظر می رسند ، گوه های سیب زمینی دقیقاً همین هستند. این گوه های مثلثی و مثلثی دارای نیش داخلی ، نرم و نرم و دلچسب هستند. آنها به همان اندازه فر از فر پخته شده هستند.
سیب زمینی سرخ کرده
گتی / نوتیس
در جایی بین یک سرخ و یک تراشه ضخیم ، سیب زمینی سرخ شده کلبه نازک و شبیه به زونا است ، اغلب با پشته های برش خورده. آنها معمولاً سرخ می شوند ، هرچند که گاهی اوقات پخته می شوند تا یک فضای بیرونی سبک و واضح با فضای داخلی حداقل و در عین حال ابریشمی ارائه دهندبشر
سیب زمینی سرخ کرده (ویفل)
گتی / عکاسی توسط تونلسون
سیب زمینی سرخ شده و به سبک مشبک دارای حداکثر نسبت سطح به داخل سطح است. مرزهای شکاف و پشته ها دارای ترد های اضافی هستند ، با تعداد زیادی گره و لنگه برای قدرت چاشنی. مارتا از یک ماندولین با یک صفحه پشته استفاده می کند و سیب زمینی را بین هر برش ۹۰ درجه می چرخاند تا یک سرخ وفل کامل ایجاد شود. به روش واقعی مارتا ، او پیشنهاد می کند که سیب زمینی سرخ شده وفل شور را با خامه ترش و خاویار – نبوغ پور سرو کنید.
سیب زمینی سرخ کرده
Getty/ Bhofack2
برش با مارپیچ ، سیب زمینی سرخ کرده تقریباً به همان ضخامت سیب زمینی سرخ شده مستقیم و برش خورده در مارپیچ های تنگ است ، که به معنای مساحت کمتر و اغلب ، واضح تر است. این جادو وقتی اتفاق می افتد که آن فرهای طولانی از هم جدا شوند – قطعات کوچکتر از آن خلال می شوند و یک سبد از بافت های مختلط ایجاد می کنند. به طور معمول مستقیماً از سرخ شده با پاپریکا ، فلفل سیاه ، پودر پیاز ، پودر سیر و یک اشاره کاین ، سیب زمینی سرخ شده ، فرفری فرفری تعادل کامل طعم ، ترد و دلتنگی غیرقابل مقاومت را ارائه می دهد.
سیب زمینی سرخ شده سرخ شده
Getty / Bhofack2
کمی ضخیم تر از سیب زمینی سرخ شده مستقیم ، سیب زمینی سرخ شده برش خورده با استفاده از یک ابزار خاص برای ایجاد یک سطح خرد شده برش داده می شود. لبه های زیگ زگ آنها مساحت بیشتری را برای شفافیت ایجاد می کند-و گره های بیشتری برای چسبیدن چاشنی ها.
سیب زمینی سرخ شده بلژیکی (فریت های اصلی)
گتی / بمبرت
در بلژیک ، سیب زمینی سرخ شده با سیب زمینی بی نظیر Bintje ساخته می شود. این سیب زمینی های کم آب و با نشانگر کم برش کمی ضخیم تر ، دو سرخ شده و بیرونی های ترد ایجاد می کنند تا در مقابل فضای داخلی خامه ای و زرد رنگ خود در تضاد باشند. آنها در یک مخروط کاغذی سرو می شوند ، و بلژیکی ها روی سس هایی مانند سس مایونز در بالای سس فرو نمی روند.
تراشه های انگلیس
تصاویر Manuta / Getty
این سیب زمینی سرخ شده فوق العاده ضخیم و خرد شده از نظر ظاهری نرم تر و دلچسب ، شبیه به سیب زمینی سرخ شده ما است. آنها شریک اساسی برای سرخ شده ماهی و سرکه مالت هستند.
سیب منفجر شده
تصاویر Bonchan / Getty
از بین تمام سیب زمینی های فرانسوی در بازی لاغر ، Pomme Souflées احتمالاً این موارد است بیشترین فرانسوی همه آنها. برش های سیب زمینی ظریف و سکه به شکل دو بار سرخ می شوند: یک بار برای ترد شدن بیرونی ها ، و بار دوم برای پف کردن به طرز چشمگیری در بالش های سیب زمینی اثیری.
سیب زمینی سرخ شده (روکش)
تصاویر Onurbilen / Getty
یک خمیر نشاسته (اغلب مبتنی بر آبجو) ، به سیب زمینی سرخ شده مستقیم و بیرونی پوسته پوسته اضافی می دهد. این پوسته طلایی در رطوبت قفل می شود ، از فضای داخلی بالش در برابر روغن اضافی محافظت می کند و از سیب زمینی سرخ شده و سیب زمینی جلوگیری می کند. نتیجه یک نیش محکم تر و رضایت بخش تر است.
سیب زمینی سرخ کرده
گنج گتی / متر
یک احساس غذای خیابانی کره ای ، سیب زمینی سرخ شده ، سیب زمینی های کامل سیب زمینی بریده شده ، بر روی سیخ ها و سرخ شده و سرخ شده تا طلایی و واضح سرخ می شوند. سیم پیچ های چشمگیر و تراشه آنها فقط چشم نواز نیستند ، بلکه سطح آن را نیز به حداکثر می رسانند و به هر یک از سیخال ها نسبت استثنایی ترد به نرم در هر نیش می دهند.
سیب زمینی سرخ کرده
نه همیشه سرخ شده (اما مطمئناً در هنگام وجود آنها بهتر است) ، این تکه های روستایی سیب زمینی سرخ شده اغلب با فلفل و پیاز برای طعم اضافی پخته می شوند. آنها را به عنوان پاسخ صبحانه به سیب زمینی سرخ کرده فکر کنید.
تاتر
گتی / لوری پترسون
Tater Tots که احتمالاً کم ارزش ترین عضو خانواده سیب زمینی سرخ شده است ، تعریف “سرخ فرانسوی” را نشان می دهد ، اما آنها بیش از آنکه جای خود را کسب کرده باشند. سیب زمینی های رنده شده تشکیل می شوند و به داخل ناگت های بالش با بیرونی های نازک و خردکننده ترد ، فضای داخلی کرکی ، مناقصه و طعم دهنده و خوشایند و خوش طعم سرخ می شوند. و وقتی صحبت از سس کچاپ می شود ، Tater Tots خود را در برابر هر سرخ می کند.
ذکر محترم: سیب زمینی سیب زمینی شیرین
سیب زمینی سرخ شده سیب زمینی سزاوار فریاد ویژه است. به اندازه کافی همه کاره که تقریباً به هر سبک سرخ شده بریده شود ، آنها اغلب به عنوان گوه مستقیم یا گوه سرو می شوند. شیرینی طبیعی آنها به آنها عطر و طعم غنی و متمایز با افزایش جایزه ویتامین A می بخشد اما فریب نخورید-سرخ شدن هنوز سرخ شده است. سیب زمینی سرخ شده سیب زمینی با پارمسان ریخته شده ، به Russets برای پول خود فرار می کند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۹-۱۸ ۱۴:۴۳:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #نوع #سیب #زمینی #سرخ #شده #نحوه #ساخت #آنها