هنگام پخت و پز در خانه ، یخچال و فریزر و شیرین کاری به اندازه سالسا به همان اندازه همه کاره و یا هرچه اغلب دست کم گرفته می شوند. این چاشنی پر جنب و جوش و سودمند که اغلب در کنار یک کاسه تراشه های تورتیلا یافت می شود ، مستلزم نقش برجسته ای در بسیار بیشتر از تنقلات است. اما آیا همه چیزهایی که درباره سالسا می دانیم اشتباه است؟ یا حداقل ، بسیار محدود؟ ما با سرآشپز که کتاب را در سالسا نوشت ، صحبت کردیم تا تمام مواردی را که می تواند کشف کند ، و مهمتر از همه ، نحوه استفاده از سالسا به روش های غافلگیرکننده است. از پخت گرفته تا سینه بند تا سرو با پیتزا ، نه تنها کاربردهای بی پایان برای این چاشنی محبوب ، بلکه تغییرات بی پایان از آنچه سالسا است نیز وجود دارد.

از انواع کلاسیک Pico de Gallo و گونه های مبتنی بر گوجه فرنگی گرفته تا سالس های مبتنی بر میوه که دارای محصولات فصلی است ، یک سالسا وجود دارد که متناسب با هر ظرف و مناسبت باشد. این که آیا شما میهمانان را سرگرم می کنید یا یک شام دنج در هفته می کنید ، این روشهای الهام بخش برای خوردن سالسا طعم های تازه ای را به میز شما می آورد.

ریک مارتینز، سرآشپز مکزیکی-آمریکایی ، توسعه دهنده دستور العمل ها و نویسنده از سالسا بابا: راه خود را در آشپزی مکزیکی فرو کنید

سالسا توضیح داد

درک معمولی آمریکای شمالی از سالسا در یک شیشه در قفسه کنار تراشه های تورتیلا قرار دارد. این تقریباً همیشه مبتنی بر گوجه فرنگی است و استفاده از آن محدود است: به عنوان غوطه وری برای تراشه های همسایه. ریک مارتینز ، سرآشپز ، توسعه دهنده دستور العمل و نویسنده از سالسا بابا: راه خود را در آشپزی مکزیکی فرو کنید، می گوید سالسا باید به معنای گسترده ای به عنوان سس تقریباً برای هر چیزی مشاهده شود. مارتینز می گوید: “می توان آن را خرد کرد ، خرد شد ، مخلوط ، پخته ، تخمیر یا ترشی کرد.” “این می تواند شیرین یا خوشمزه ، مبتنی بر کرم یا روغن باشد. این یک دسته کامل است ، به اندازه” ماکارونی “یا” نان “.”

تشویق مردم برای متوقف کردن فکر سالسا به عنوان چیزی که شما با تراشه ها می گیرید ، مارتینز کتاب خود را نوشت ، بابا سالسا، به عنوان دروازه ای برای خوانندگان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آشپزی و فرهنگ مکزیکی ، با یکی از پایه های غذاهای خود شروع می شود. “(سالسا) می تواند یک چاشنی ، یک سالاد ، یک مایع شکارچی ، یک ماریناد ، پایه ای برای خورش یا کاسه یا حتی بخشی از دسر باشد. پس از درک این موضوع ، شیرین کاری شما به یک زمین بازی سالسا تبدیل می شود.”

در نظر بگیرید که سالساهای منحصر به فرد خود را درست کنید

برای جالب تر کردن هر ظرف می توانید از سالسای Premade به روش های مختلف استفاده کنید ، اما در نظر بگیرید که سالسا خود را نیز تهیه کنید. طرفداران مارتینز با استفاده از تخیل شما برای اختراع تفسیرهای منحصر به فرد ، “حدود ۷۵ درصد از دستور العمل های مربوط به سالسا توسط من اختراع شده است ، آنها در کانون آشپزی مکزیکی وجود ندارند.” “آنها با روحیه ، غریزه و اعتقاد به اینکه سالسا می تواند هر چیزی باشد ایجاد شده است. این روح ریسک ، خلاقیت و افتخار از آنجا که از آنجا آمده اید ، قلب این کتاب است.” مارتینز نکاتی را برای شروع کار در سالسای DIY در خانه به اشتراک گذاشت.

  1. باهوش باشید: مارتینز می گوید: “یکی از شگفت آور ترین اکتشافات این بود که چگونه به راحتی می توانید یک سالسا را ​​از تخیل خود یا هر آنچه در یخچال شماست اختراع کنید.” به عنوان مثال ، سالسای El Pepino او است که “از نیمی از خیار که من قصد استفاده از آن را نداشتم و نمی خواستم هدر دهم. معلوم شد که یکی از طراوت ترین ، سالس های تمیز کننده کام در کتاب است-و می تواند به دلیل آن اثر خنک کننده مانند آب آبگرم ، یک تن گرمای شیلی را تحمل کند.”
  2. تمرکز روی تعادل: مارتینز هنگام تهیه دستور العمل های منحصر به فرد سالسا: گرما ، نمک ، چربی ، اسید ، بافت ، روی یک لیست چک از پنج ملاحظه مهم تکیه می کند. از آنجا ، او می گوید ، شما می توانید از هر چیزی استفاده کنید – آب میوه ، آجیل ، گیاهان ، شیلی ، آلیوم یا هر آنچه در یخچال شماست. “وقتی از فکر سالسا به عنوان قرمز یا سبز متوقف می شوید و شروع به دیدن آن به عنوان راهی برای افزودن طعم ، رطوبت و شادی برای هر ظرف می کنید ، همه چیز را تغییر می دهد.”
  3. آن را سرنگونی نکنید: “هیچ قانونی وجود ندارد. سوپر مارکت ، یخچال و فریزر شما در هوی و هوس سالسا شما قرار دارد. از آنچه دارید استفاده کنید ، از آنچه دوست دارید استفاده کنید و از آنچه در فصل است استفاده کنید و چیزی منحصر به فرد خود را بسازید!”

نحوه خوردن سالسا فراتر از تراشه ها

ما ثابت کرده ایم که سالسا بیش از میان وعده ها خوشمزه است ، اما از کجا می توانید مرزهای سالسا خود را گسترش دهید؟ مارتینز پیشنهادات زیادی دارد ، برخی از آنها بسیار غیر منتظره هستند.

پخت

استفاده از سالسا در پخت ممکن است در ابتدا یک کاربرد شگفت آور به نظر برسد ، اما می تواند در بسیاری از پخت های خلاقانه و غیر منتظره را باز کند. سالسا می تواند بسته به نوع سالسا یا به طور خاص ، پایه آن ، لبنیات ، روغن و میوه های اضافی را در کالاهای پخته شده جایگزین کند. اگر سالسا به خصوص مرطوب باشد ، مارتینز توصیه می کند مایعات دیگر را کمی کاهش دهید تا رطوبت اضافی را در خود جای دهد. و فراموش نکنید که در مورد تأثیر بصری استفاده از سالسا در کالاهای پخته شده ، مانند یک چرخش برجسته یا دریز برای نشان دادن رنگ یا بافت فکر کنید.

نان های سریع ، کلوچه های خوش طعم ، بیسکویت های رها شده ، خمیر غنی شده: مارتینز پیشنهاد می کند بخشی از مایع یا چربی موجود در خمیر یا خمیر را با یک سالسا مبتنی بر کرم جایگزین کنید. وی می گوید: “سالساهای خامه ای رطوبت و غنای اضافه می کنند ، به علاوه یک عمق لکه دار که به زیبایی در کلوچه های چدار ، ذرت ذرت یا بیسکویت های کره ای کار می کند.”

نان های چرخان زرنگ ، کانونی ، رول مخمر ، خمیر چند لایه: از یک سالسای مبتنی بر روغن در نان های خوش طعم استفاده کنید ، مانند شما از یک pesto استفاده می کنید-آن را به خمیر ، نان های بافته یا حتی پین های شیرینی پف لمینت می کنید. مارتینز می گوید ، همچنین می توانید از سالسای مبتنی بر نفتی به عنوان یک تاپ برای کانونی استفاده کنید و یا در نان کشش پنیر پر شده است.

کیک و کوکی ها: مارتینز می گوید ، گرمای شیرین را با جایگزین کردن ¼ تا ⅓ فنجان کره با ماچا سالسا در کیک یا دستور العمل های کوکی برای اضافه کردن گرما ، ترد و غنای خوش طعم و غافلگیرکننده ترکیب کنید.

گالته ها ، کیک های وارونه و کوکی های انگشت شست: از سالسای مبتنی بر میوه به عنوان یک لایه در کیک پوند یا خمیر کیک قهوه استفاده کنید. حتی می توانید سالس های میوه را در مراکز کوکی یا بین لایه های کیک قاشق کنید. مارتینز توصیه می کند: “رطوبت را کمی در جای دیگر خمیر کاهش دهید.” “و از سالسا میوه استفاده کنید همانطور که می خواهید یا کمپوت کنید.

ماکارونی ، ظروف رشته فرنگی و سوپ

شما می توانید سالس ها را به نودل داغ ، ماکارونی پخته شده و سوپ ها به همان راحتی که می خواهید سس آبگوشت یا ماکارونی دیگر اضافه کنید ، اضافه کنید و سالادهای رشته فرنگی سرد را فراموش نکنید!

مک و پنیر ، ماکارونی پخته شده خامه ای ، سالادهای ماکارونی سرد ، آبگوشت به سبک رامن: هر نوع سالسای مبتنی بر کرم را که ترجیح می دهید به عنوان پایه سس به ماکارونی پخته شده ترجیح دهید. مارتینز می گوید: “به آن فکر کنید مانند یک Béchamel ادویه دار یا آلفردو.” “یا یک گلدان سوپ را فقط از روی حرارت اضافه کنید تا یک آبگوشت را بدون آن غنی کنید. از جوش گرم گرم خودداری کنید که یک بار به سوپ ها اضافه شود تا بافت خامه ای را حفظ کند.”

رشته فرنگی روغن شیلی ، ماکارونی گارلیک ، رامن ، سوپ های سبک پوزول ، سس های کوفتهمارتینز نشان می دهد:: هر نوع سالسای مبتنی بر روغن را مستقیماً با رشته فرنگی داغ برای طعم فوری بریزید. حتی می توانید برای غنای و گرمای لایه بندی شده روی یک کاسه سوپ تمام شده آنرا بچسبانید. او هشدار می دهد که کمی می تواند مسیری طولانی را طی کند ، بنابراین حتماً با یک قاشق شروع کنید و از آنجا بسازید.

سالادهای نودل سرد ، ماکارونی با غذاهای دریایی ، رول های بهاری ، سوپ های شیرین شیرین: او می گوید ، شما می توانید هر سالسا را ​​با رشته فرنگی سرد (مارتینز به نودل برنج پیشنهاد می کند) و میگوهای کبابی یا توفو را برای یک سالاد سبک و تند و تند و تند می اندازد. استفاده از سالسا روشن در سوپ های سرد و خامه ای مبتنی بر نارگیل ، یک روش عالی برای ارائه تضاد است.

Ziti پخته شده ، پاستای مبتنی بر گوجه فرنگی ، ظروف به سبک شاکشوکا ، سوپا د فیدو ، پوزول ، سوپ نودل: بیش از هر نوع سالسا ، گوجه فرنگی و گوجه فرنگی مبتنی بر گوجه فرنگی با تعویض مستقیم سس گوجه فرنگی در هر پخت ماکارونی یا غذای نودل سس قابل مقایسه است. مارتینز پیشنهاد می کند که سالسا را ​​به آب ماکارونی اضافه کنید تا رشته های نودل را از داخل آن طعم دهید – این مخصوصاً برای فیدوها یا شکل ماکارونی های کوچک بسیار عالی است ، جایی که می توانید ماکارونی ها را در مقدار کمتری از آب بدون تخلیه هرگونه اضافی بپزید.

با سالسا بجوش ، بریز و خورش

برای شام های یک گلدان آسان ، بیشتر از ماده دسته کوچک موسیقی جاز Powerhouse که سالسا می تواند باشد نگاه نکنید: بسیاری از طعم های موجود در یک ، یک میانبر نبوغ به سالس های بو داده شده در هنگام پخت و پز عمیق تر می شوند. سالس های خام یا ورد بسته به روحیه ای که در آن قرار دارید ، روشن و لکه دار باقی می مانند.

تخم مرغ شیرین یا پخته شده: با الهام از ظرف آفریقای شمالی ، شاکسوکا ، از سالسا در یک تابه چدن استفاده کنید تا تخم مرغ را برای پیچ و تاب مکزیکی روی این غذای معروف غرق کنید. مارتینز می گوید: “با یک چاشنی از نقاشی نقاشی یا کوتیجا و یک دریزر کرما برای غنای و کنتراست به پایان برسد.” او پیشنهاد می کند که گرما را ملایم نگه دارید تا از خم شدن جلوگیری شود و ظرف را با چلپ چلوپ آهک قبل از سرو تعادل دهید.

میگوهای سس کننده و سایر پروتئین های پخت و پز سریعمارتینز می گوید: “از سالسای مبتنی بر نفتی برای شکار ، سس یا میگوهای کم عمق و کم عمق برای کوکتل های میگو مکزیکی ، رول های تابستانی یا کاسه های برنج استفاده کنید.” او این تکنیک را برای افزودن گرما ، امامی و بافت به یکباره دوست دارد.

آبگیری میوه برای دسرهای شیرین و شیرین: هیچ چیز با میوه بهتر از میوه نیست! سعی کنید میوه های تازه را در سالسای مبتنی بر میوه بسازید تا یک کمپوت گرم و ادویه دار ایجاد کنید ، که مارتینز می گوید نسبت به بستنی مناسب است ، به عنوان پر کردن پای یا کاببلر. آن را یک قدم جلوتر برد و با کوکی های خرد شده ، Dulce de Leche یا Lechera ، که در غیر این صورت به عنوان شیر چگال شده شیرین شناخته می شود. او توصیه می کند: “جفت با میوه های خام و شیلی در کنار میوه برای میوه ای دو طرفه که شیرین ، ترش و کمی وحشی است.” او پیشنهاد می کند میوه هایی را انتخاب کنید که شکل خود را به خوبی نگه می دارند ، مانند هلو ، انبه یا آناناس.

ماهی بافته ، مرغ ، صدف ، توفو یا سبزیجات: مارتینز یک سالسا گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی را توصیه می کند تا در برابر پروتئین و سبزیجات بایستد. او می گوید: “پروتئین یا سبزیجات خود را قهوه ای کنید ، سپس سالسا را ​​به سمت بالا و بریزید و بریزید ، پوشیده از حرارت کم – یا تا زمانی که به یک اجاق کم برسید.” “این شام نهایی یک گلدان ، زباله و استریت است.”





برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۵-۳۰ ۱۵:۳۳:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #راه #خلاقانه #برای #خوردن #سالسا #که #شامل #تراشه #ها #نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *