نکات کلیدی
- نگه داشتن غذاهای اشتباه در شیرین کاری شما منجر به زباله ، فساد و از بین رفتن طعم می شود. ذخیره سازی هوشمند باعث صرفه جویی در هزینه می شود و طراوت را حفظ می کند.
- مواردی مانند آجیل ، چاشنی ، آرد گندم کامل و گوشتهای درمان شده سریعتر در دمای اتاق خراب می شوند.
- یک شیرین کاری نیز فقط باید برای مواد غذایی رزرو شود.
یک شیرین کاری یک کمد سرآشپز برای نارنیا است ، پر از وسایل غیر قابل استفاده که دارای پتانسیل بی پایان است. در حالی که بسیاری از غذاها در آنجا تعلق دارند ، برخی از غذاها وجود دارند که هرگز نباید در شیرین کاری ذخیره کنید. برخی سریعتر از بین می روند ، برخی در دمای اتاق عطر و طعم خود را از دست می دهند و برخی دیگر آفات یا باکتری ها را جذب می کنند. همچنین ، شیرین کاری شما فقط باید برای غذا باشد. یک موجودی شیرین کاری و موجودی لاغر با کاهش ضایعات مواد غذایی خانگی به صرفه جویی در هزینه کمک می کند و اطمینان می دهد که همیشه با مواد تشکیل دهنده ای که در بهترین حالت هستند ، آشپزی می کنید. در اینجا ۱۰ مورد برای بررسی شیرین کاری خود برای pronto وجود دارد و آنها را ASAP حذف کنید.
چیزی که هرگز نباید در شیرین کاری ذخیره کنید
فقط به این دلیل قوطی در شیرین کاری زندگی کنید ، این به معنای آن نیست بایدبشر موارد اشتباه ممکن است در ابتدا بی ضرر به نظر برسند ، اما بی سر و صدا از بین می روند ، طعم دهنده ها را فاسد می کنند و زباله ایجاد می کنند. در اینجا آنچه در یخچال یا فریزر متعلق است:
آجیل و دانه
در چربی های اشباع نشده ، آجیل و دانه ها به سرعت در دمای اتاق می چرخند. اگر به احتمال زیاد طی یک ماه از دو ماه از آنها استفاده خواهید کرد ، یک ظرف مهر و موم شده در شیرین کاری کار می کند. در غیر این صورت ، شما آنها را در ایجاد بوی ترش ، طعم تلخ و بافت نرم و ناپایدار خطرناک ایجاد می کنید. برای ذخیره سازی طولانی مدت ، آنها را در کیسه های فریزر هوایی با هوا فشار دهید. آنها به این روش ذخیره شده اند ، آنها تا دو سال دوام دارند.
مهره چاق تر ، مستعد تر است: هرچه مهره چاق تر باشد ، نسبت به گرما ، نور و اکسیژن حساس تر است. اگر در فضای فریزر کوتاه هستید ، املاک و مستغلات یخ زده را برای چرب ترین و مستعدترین آجیل ها ذخیره کنید: آجیل ماکادامیا ، پکن ها ، آجیل برزیل و گردو.
روغنهای تزریق شده و ظریف
در حالی که بیشتر روغن های پخت و پز ، مانند روغن زیتون ، روغن کلزا و روغن بادام زمینی ، می توانند در شیرین کاری نگهداری شوند ، روغنهای ظریف برای حفظ طعم و خاموش کردن فساد به یخچال نیاز دارند. روغن های تزریق شده با سیر و روغن های تزریق شده با گیاه می توانند در صورت باقی ماندن در دمای اتاق ، باکتری ها را رشد دهند. روغنهای مبتنی بر دانه و بذر ، مانند گردو ، بذر کتان و کنجد ، مستعد ابتلا به فساد هستند ، در حالی که روغن ترافل ظریف در صورت سرد شدن به راحتی طعم خود را از دست می دهد.
شربت افرا خالص
پس از باز شدن ، شربت افرا می تواند قالب یا مخمر را توسعه دهد. همیشه بعد از باز کردن شربت افرا را در یخچال قرار دهید.
کره های آلی و طبیعی
بر خلاف مارک های پایدار قفسه مانند Skippy و Jiffy ، کره های آجیل طبیعی و ارگانیک فاقد تثبیت کننده هستند. روغنها از مواد جامد جدا شده و به سرعت در شیرین کاری خراب می شوند. پس از باز کردن ، کره های مهره ارگانیک و طبیعی را یخچال و فریزر کنید. به عنوان یک امتیاز اضافی ، جلوگیری از جدا شدن روغن ، هر بار که می خواهید کره آجیل محبوب خود را بخورید ، نیاز به هم زدن را به طرز قاطع از بین می برد.
چاشنی ها (سس کچاپ ، خردل و سس مایونز)
پس از باز شدن ، ذخیره این سس ها در یخچال بسیار مهم است – نه شیرین کاری. خردل ، در حالی که از رفقای چاشنی خود پایدار است ، اما هنگام ترک در دمای اتاق ، عطر و بوی مشت و امضای خود را از دست می دهد.
نان
نان در معرض خطر قالب بندی است و به راحتی می توان یک نان را که در انبار قرار دارد فراموش کنید. برای استفاده کوتاه مدت آن را در جعبه نان یا کیسه در پیشخوان نگه دارید ، یا برش های بیشتری را برای ذخیره سازی طولانی تر یخ بزنید. یخچال و فریزر در واقع باعث می شود که رطوبت و بی پروا سریعتر از دست بدهد.
آرد گندم کامل
آرد گندم کامل سبوس و جوانه هسته گندم را حفظ می کند ، که به طور طبیعی حاوی روغنهایی است که در شیرین کاری می شوند. آرد گندم کامل را در فریزر در یک ظرف محکم هوا ذخیره کنید تا طراوت حفظ شود.
تورتیل
Tortilla دارای رطوبت نسبتاً بالایی است و یک محیط ایده آل را برای شکوفایی قالب در یک شیرین کاری ایجاد می کند. هفته ها آنها را در یخچال نگه دارید.
گوشتهای درمان شده
آنها ممکن است در دمای اتاق فروخته شوند ، اما گوشت هایی مانند Pepperoni ، Salami ، Chorizo و Prosciutto در هنگام ذخیره در انبار خشک می شوند. پس از باز شدن ، آنها مستعد رشد باکتریها می شوند – همیشه باید یخچال و فریزر شوند.
موارد غیر غذایی
فقط وسایل غذایی را برای مواد غذایی نگه دارید. برای جلوگیری از خطر قرار گرفتن در معرض شیمیایی ، آفات یا طعم های بد بو ، بهتر است محصولات غیر غذایی را در جای دیگر نگه دارید. بوی مواد غذایی حیوان خانگی می تواند مواد تشکیل دهنده را نفوذ کرده و آفات را به خود جلب کند. ملافه هایی مانند حوله های ظرف ، دستمال پارچه ای و پارچه های میز ، پروانه ها و میهمانان ناخواسته را در یک شیرین کاری مجهز جذب می کنند. تمیز کردن محصولات و باتری ها خطرات قرار گرفتن در معرض شیمیایی را به وجود می آورند. حتی پاک کننده های طبیعی می توانند دودهای بو را آزاد کنند که مواد غذایی را نفوذ می کند.
چگونه می توان شیرین کاری خود را به شکل نوک بالا نگه دارید
شما مواردی را که متعلق به خانه های شیرین کاری نیست ، حذف کرده اید ، مرحله بعدی با پیروی از این سه نکته ، حفظ منازل مناسب است:
موارد منقضی شده را بررسی کنید
شیرین کاری می تواند به یک کشوی آشپزخانه آشپزخانه تبدیل شود ، با قوطی های فراموش شده ، چاشنی ها یا ادویه جات ترشی جات که سالها در گوشه های تاریک خود می ماند. آن کوزه های زیره که از زمان پنج سال پیش حرکت کرده اید؟ زمان پرتاب آنها. ادویه های خود را در مکانی ذخیره کنید که به همان اندازه تاریک ، خشک و خنک باشد ، اما در عین حال به راحتی برای استفاده آماده در دسترس است.
FIFO را تمرین کنید
خریدهای تکراری برای همه اتفاق می افتد. شما فقط کره بادام زمینی را خریداری می کنید تا یک کوزه را در قسمت پشتی مخفی پیدا کنید. برای جلوگیری از زباله ، قانون کاردینال صنعت مواد غذایی را دنبال کنید: FIFO (اول ، اول). موارد قدیمی تر را در مقابل موارد جدیدتر قرار دهید تا مشخص شود که ابتدا از کدام موارد استفاده می شود. این مرحله کوچک تضمین می کند که از مواردی که تاریخ انقضا قبلی را دارند ، ابتدا استفاده می شوند و مواد غذایی را تازه نگه می دارند و پس انداز می کنند.
قرار گرفتن در معرض اکسیژن
غذا به دلایل مختلف می تواند “بد شود”. هرکسی که مورد بدی از مسمومیت غذایی داشته باشد ، می داند که قالب و رشد باکتریها منجر به فساد غذاهای قابل فساد مانند لبنیات ، پروتئین ها ، میوه ها و سبزیجات می شود. هنگامی که غذاهای پایدار قفسه در شیرین کاری بد می شوند ، غالباً مقصر است. این اتفاق می افتد که چربی در معرض اکسیژن ، نور یا گرما قرار گیرد و آن را به اسیدهای چرب با ثبات کمتری با طعم دهنده ها و بوهای ناخوشایند تقسیم کند. با کاهش تماس با هوا ، نور و گرما می توانید از استحکام و فساد بیشتر غذاهای غیر قابل نفوذ جلوگیری کنید.
از بسته های باز خودداری کنید: بسته های باز به ویژه آسیب پذیر هستند و خطرات دیگری نیز دارند. آنها اجازه می دهند که بو برای فرار از هوای شیرین کاری ، که می تواند غذاهای دیگر را نفوذ کند ، فرار کنند. هیچ کس نمی خواهد باتلاق هایی که طعم کمرنگ تر از کراکر سیر را دارند. یک ظرف باز نیز یک روش مطمئن برای جذب آفات است ، از سوسک گرفته تا گلدان ها و سایر بازدید کنندگان خزنده.
همیشه غذاهای باز شده را باز کرده یا آنها را به ظروف هوایی که دارای برچسب با تاریخ هستند قبل از قرار دادن آنها در خانه های شیرین کاری منتقل کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۹-۱۳ ۱۹:۴۰:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #غذای #شما #هرگز #نباید #در #شیرین #کاری #ذخیره #کنید