پوره کدو تنبل در تمام سال یک خانه اصلی است ، اما در پاییز به خصوص محبوب است. این ماده اصلی در دستور العمل های فصلی بی شماری از جمله کیک ، پنکیک ، نان ، کوکی ها و موارد دیگر است. جفت پایه خوش طعم آن کاملاً با شکر قهوه ای و شربت افرا برای تقویت شیرینی است. از آنجا که پوره کدو تنبل کنسرو شده قابل اعتماد است ، آخرین چیزی که می خواهید این است که قبل از استفاده از آن ، خراب شود. برای کمک به شما در استفاده بیشتر از هر قوطی ، ما به اشتراک می گذاریم که پوره کدو تنبل چه مدت طول می کشد ، چگونه آن را ذخیره می کنیم و چگونه می توان گفت چه موقع بد است.
پوره کدو تنبل کنسرو چیست؟
پوره کدو تنبل به سادگی کدو تنبل است که کنسرو شده است. این اغلب با پر کردن پای کدو تنبل اشتباه گرفته می شود ، که حاوی ادویه های اضافه شده و شیرین کننده هایی است که معمولاً برای تهیه پای استفاده می شود. پوره کدو تنبل متنوع تر است زیرا هیچ ماده اضافه شده ای ندارد ، و این باعث می شود که آن را برای پخت و پز و پخت از ابتدا ایده آل کند.
کدو تنبل کنسرو چه مدت طول می کشد؟
وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) کدو تنبل کنسرو شده را به عنوان یک غذای کنسرو شده با اسید کم طبقه بندی می کند ، به این معنی که اگر به درستی ذخیره نشود ، هم در قفسه و هم پس از باز کردن ، می تواند باکتری های مضر ایجاد کند. پوره کدو تنبل باز نشده می تواند دوام بیاورد دو تا پنج سال، بنابراین هر قوطی باقیمانده از سال گذشته احتمالاً هنوز هم برای استفاده ایمن است.
پس از باز شدن ، از پوره کدو تنبل باید در داخل استفاده شود سه تا چهار روزبشر حتماً آن را به یک ظرف پلاستیکی یا شیشه ای محکم منتقل کرده و آن را در یخچال ذخیره کنید. برای جلوگیری از زباله ، دستور العمل های خود را قبل از زمان برنامه ریزی کنید. بسیاری خواستار یک قوطی کامل هستند ، اما بررسی کنید که چقدر برای جلوگیری از نشستن بی استفاده و خراب کردن پوره باقیمانده نیاز دارید.
علائم کدو تنبل بد شده است
در حالی که پوره کدو تنبل کنسرو نشده می تواند دوام بیاورد دو تا پنج سال در ذخیره سازی ، مهم است که قبل از بازرسی قوطی را بازرسی کنید. آسیب جسمی یا ذخیره نادرست ، مانند دمای شدید ، می تواند باعث خراب شدن مواد غذایی کنسرو شده شود. طبق گفته USDA ، علائم فساد شامل یک قوطی متورم یا برآمدگی ، نشت ، زنگ زدگی ، غرق عمیق درزها یا صدای صدای جیر جیر یا انتشار فشار در هنگام باز شدن است.
پس از باز شدن و ذخیره در یک ظرف هوایی در یخچال ، پوره کدو تنبل هنوز هم باید برای فساد بررسی شود – حتی اگر کمتر از آن باشد سه تا چهار روزبشر طبق گفته USDA ، علائم مانند بو ، قالب ، بافت لاغر یا جداسازی مایع بیش از حد را تماشا کنید.
اگر پوره کدو تنبل کنسرو شده شما – باز شده یا باز نشده – هرگونه نشانه ای از فساد را نشان می دهد ، بلافاصله آن را بیرون بیاورید. هرگز آن را طعم ندهید تا بررسی کنید که آیا هنوز هم خوب است که علائم قابل مشاهده از فساد وجود دارد.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۹-۱۸ ۱۸:۴۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #کدو #تنبل #کنسرو #بعد #از #باز #کردن #چه #مدت #طول #می #کشد