تابستان فصلی است که ما بیشتر از آن منتظر هستیم ، عمدتاً به این دلیل که عرضه بی پایان میوه های سنگی ، به خصوص هلو وجود دارد. اگر می خواهید از این میوه آبدار لذت ببرید ، باید بدانید که چگونه هلو را برش دهید. از این گذشته ، تابستان بدون انواع دسرهای میوه ای ، از کابین های بیسکویت و خرد شده های پوشیده از استروش گرفته تا بستنی های خنک کننده ، شربت ها و سورب ها ، چه خواهد بود. برای ساختن هر یک از آنها ، باید بدانید که چگونه هلو را نصف ، گودال و خرد کنید. خوشبختانه ، این یک کار ساده است ، هیچ ابزار خاصی لازم نیست. تکنیک سه مرحله ای ما را بدست آورید و دریابید که چه زمانی نیاز به پوست هلو دارید.

انتخاب هلو رسیده

در هنگام انتخاب هلو رسیده ، سه چیز اصلی وجود دارد که باید به دنبال آن باشید.

  1. عطر: یک هلو رسیده یا هر میوه سنگی برای آن ماده ، باید بوی شیرین ، میوه ای و فوق العاده معطر داشته باشد. این یکی از کسانی است که “وقتی آن را می بینید (یا به اصطلاح بو می کنید) آن را” می دانید “. شما باید بتوانید هلو را در سوپر مارکت یا بازار کشاورزان از چند پا دورتر بوی دهید ، اما پیش بروید و یکی را تا بینی خود نگه دارید و سوت را برای بررسی رسیدن به اوج بگیرید.
  2. رنگ: هلو متوسط ​​از زمان رسیدن آن از رنگ زرد کم رنگ تا قرمز/نارنجی عمیق عمیق تر می شود ، بنابراین به دنبال هلو باشید که بیشتر نارنجی با رنگ صورتی گلگون هستند.
  3. احساس: راه آخر برای آزمایش رسیدن هلو هلو این است که به آن فشار ملایم بدهیم. این باید محکم باشد اما هنوز هم کمی هدیه دارد.

خبر خوب این است که هلو میوه های آب و هوایی هستند ، به این معنی که پس از انتخاب از درخت یا تاک ، همچنان به رسم می رسند. بنابراین ، اگر هلو شما هنگام خرید کاملاً رسیده نیست ، تمام کاری که باید انجام دهید این است که منتظر بمانید. نمونه های دیگر میوه های آب و هوایی شامل موز ، آووکادو ، گوجه فرنگی و خربزه است.

ابزارهایی که برای برش هلو نیاز دارید

هنگامی که می دانید چه کاری باید انجام دهید ، هلو به راحتی می توانید خرد کنید و خرد کنید و برای انجام آن فقط به دو ابزار نیاز دارید.

  • صفحه برش: با ایمن سازی تخته برش خود در میز کار خود را شروع کنید. توصیه می کنیم یک تشک غیر لغزنده یا چند لایه حوله کاغذ مرطوب را در زیر قرار دهید تا جلوی کشویی تخته در سطح سطح را بگیرد.
  • چاقوی سرآشپز: چاقوی سرآشپز تیز بهترین دوست آشپز است. شما از آن برای نصف و برش هلو استفاده خواهید کرد.
  • پوست سبزیجات (اختیاری): اگر قصد دارید هلوهای خود را پوست بگیرید ، یک پوست سبزیجات به شکل Y می تواند مفید باشد.

نحوه برش هلو در ۳ مرحله

گتی / کارلوسگا


برای یادگیری نحوه برش هلو ، این سه مرحله ساده را دنبال کنید.

  1. نصف را برش دهید: هلو را روی صفحه برش خود قرار دهید و آن را با دست غیر غالب خود نگه دارید. با چاقو در دست دیگر ، به طور عمودی از طریق ساقه هلو به سمت پایین به سمت گودال بریده و میوه را همانطور که می روید می چرخانید. هنگامی که تمام راه را در اطراف خود خرد کردید ، دو نیمه را به آرامی پیچید تا آنها را جدا کنید.
  2. گودال را بردارید: گودال به یکی از دو نیمه هلو وصل خواهد شد. به طور کلی ، می توانید گودال را با شل کردن آن با انگشتان خود و دور کردن آن از گوشت ، بیرون بیاورید. اگر به میوه چسبیده است ، یک قاشق را بگیرید و از آن استفاده کنید تا گودال را بیرون بکشید.
  3. هلو را برش دهید: اکنون که دو نیمه هلو را با هم دارید ، آماده برش هستید. نیمی از هلو را به صورت مسطح روی صفحه برش قرار دهید.

به برش: از چاقو برای برش برش های عمودی در هر نیمی از میوه استفاده کنید و آنها را به اندازه دوست دارید نازک یا ضخیم کنید.

برای ساخت گوه: دسرهایی مانند سنگفرش و ترد اغلب خواستار برش میوه به گوه ها هستند. هر نیمه هلو باید چهار تا شش گوه به دست آورد. به سادگی هلو را به صورت نیمه به تکه های بزرگتر برش دهید و چاقوی خود را به سمت هسته میوه با هر برش هدف قرار دهید.

به خرد کردن: هلو را به گوه های ½ تا ۱ اینچی بریزید ، سپس گوه ها را ۹۰ درجه بچرخانید. برای بدست آوردن تکه های یک اندازه ، راه دیگر را خرد کنید.

هلوهای بسیار رسیده می توانند نصف ، گودال و برش دشوارتر باشند. به یاد داشته باشید که هلوهای سرد با استفاده از دمای اتاق راحت تر کار می کنند ، بنابراین احساس راحتی کنید که میوه را در یخچال (یا حتی فریزر) قرار دهید تا قبل از برش خنک شود.

Clingstone در مقابل Freestone

هلو و سایر میوه های سنگی به عنوان Clingstone یا Freestone توصیف شده اند. این اسامی نسبتاً کاملاً توضیحی هستند. هلوهای Clingstone دارای گودال (یا سنگ) هستند که بسیار خوب به میوه می چسبند. از طرف دیگر هلوهای آزاد ، دارای گودالهایی هستند که به راحتی از گوشت میوه جدا می شوند. متأسفانه ، تقریباً غیرممکن است که بگوییم کدام نوع هلو در غرفه مزرعه بر اساس ظاهر است ، بنابراین بهتر است از آن بپرسید. هنگام خرید در فروشگاه های مواد غذایی ، بدانید که بیشتر هلوهای فروخته شده امروز به صورت تجاری آزاد هستند.

برای پوست کردن یا نه پوست

تصاویر Sgaphoto / Getty

این سوال است و واقعاً موضوع اولویت شخصی است. اگر آن پوست فازی جذاب نیست ، آن را بردارید. به خاطر داشته باشید که در بسیاری از دستور العمل ها ، میوه ها به اندازه کافی طولانی آشپزی می کنند که پوست به هر حال از بین می رود ، بنابراین هیچ بافت فازی وجود ندارد.

گاهی اوقات لایه برداری به این دلیل انجام می شود که باعث می شود میوه بهتر به نظر برسد. برای یک دسر مانند هلوهای شیرین شده ، لایه برداری می تواند گزینه خوبی باشد ، اما قطعاً لازم نیست.

نحوه پوست هلو

دو راه برای پوست هلو وجود دارد. این بستگی به این دارد که چقدر به میوه نیاز دارید. گاهی اوقات ساختار و ظاهر کلی مهم است – به عنوان مثال ، نیمی از میوه ها را شکار می کند. اما با کاببلر هلو یا خرد شدن ، این میوه خرد می شود و با یک استروش یا خمیر پوشانده می شود ، بنابراین نیازی به نگرانی در مورد دور نگه داشتن هلو نیست.

  1. بلانچ: هنگامی که می خواهید سطح بیرونی صاف هلو را ببینید ، از بین بردن میوه راهی است. برای انجام این کار ، یک گلدان بزرگ آب را به جوش نورد بیاورید. یک X کوچک را در قسمت پایین هر هلو برش دهید ، و حدود ¼ اینچ را از طریق گوشت میوه خرد کنید. هلو را درون آب جوش ریخته و به مدت ۳۰-۶۰ ثانیه بپزید. بلافاصله آنها را به یک کاسه آب یخ منتقل کنید تا فرآیند پخت و پز متوقف شود (فقط می خواهید پوست را شل کنید ، نه شروع به پختن میوه کنید). پس از خنک شدن به اندازه کافی ، باید بتوانید پوست ها را به راحتی با استفاده از انگشتان خود جدا کنید.
  2. از پوست سبزیجات استفاده کنید: اگر ارائه مهم نیست ، استفاده از پوست سبزیجات بسیار خوب است. آن را از سطح هلو پایین اجرا کنید تا لایه پوست از بین برود-ما یک پوستر Y شکل را برای این کار توصیه می کنیم.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۰۹ ۱۵:۴۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #یک #هلو #را #به #روش #درست #برش #دهیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *