خوراکی های کلیدی

  • بلانچ کردن کرفس خرد شده قبل از انجماد به حفظ رنگ، بافت و طعم روشن آن تا یک سال کمک می کند.
  • برای بهترین نتیجه، کرفس را در قطعات کوچک و خرد شده منجمد کنید – این کار سرعت انجماد، صرفه جویی در فضا و تقسیم بندی را آسان می کند.
  • کرفس یخ زده مستقیماً از فریزر در سوپ ها، خورش ها و سس ها بهتر عمل می کند – بافت آن برای غذاهای خام قابل تحمل نیست.

اگر کرفس به درستی نگهداری شود در یخچال ماندگاری خوبی دارد، اما اگر در کشوی کریسپر فضای زیادی دارید یا فضای کمی دارید، یا باید کرفس را ذخیره کنید تا بعداً استفاده کنید، چه می‌شود؟ آن وقت است که باید بدانید چگونه کرفس را فریز کنید. شاید ندانید که می توانید این سبزی ترد را فریز کنید، اما می توانید. با این حال، کرفس منجمد مشابه تازه نیست، بنابراین باید بدانید که چگونه آن را به درستی منجمد کنید و چگونه از آن استفاده کنید.

با مقداری کرفس در فریزر خود، برای فصل سوپ و برای تهیه میرپواکس آماده خواهید بود، آن پایه خوش طعمی که در انواع دستور العمل ها استفاده می شود.

نیکول تاول، مدیر ارشد بازاریابی در Duda Farm Fresh Foods، تولید کننده کرفس و سایر محصولات تحت نام تجاری Dandy

طرز تهیه و فریز کردن کرفس

منجمد کردن کرفس بسیار ساده است، اما یک مرحله اضافی وجود دارد که نیکول تاول، مدیر ارشد بازاریابی Duda Farm Fresh Foods، یک پرورش دهنده کرفس و سایر محصولات تحت نام تجاری Dandy، توصیه می کند. او می‌گوید بلانچ کردن کرفس قبل از انجماد، رنگ سبز و بافت آن را حفظ می‌کند و باعث ماندگاری بیشتر آن می‌شود. و تمام معنی بلانچ کردن این است که یک غذا را برای مدت کوتاهی بپزید، سپس با فرو بردن آن در آب یخ، پخت را متوقف کنید.

توول توضیح می‌دهد که بهتر است کرفس خرد شده را به جای ساقه‌های کامل منجمد کنید، زیرا کرفس سریع‌تر یخ می‌زند (اندازه بلورهای یخ را کاهش می‌دهد و در نتیجه آسیب بافتی را به حداقل می‌رساند)، همچنین یخ زدن آن در قطعات کوچک‌تر آسان‌تر است (و فضای کمتری می‌گیرد)، و می‌توان آن را راحت‌تر برای نیازهای شما تقسیم کرد.

انجماد کرفس با بلانچینگ

  1. شستشو: ساقه های کرفس را جدا کرده و زیر آب خنک قرار دهید تا هر گونه کثیفی و زباله از بین برود.
  2. خرد کن: با استفاده از یک تخته برش و یک چاقوی تیز، انتهای هر ساقه را کوتاه کرده و به اندازه دلخواه خود ببرید.
  3. بلانچ: یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. در همین حال، یک حمام یخ در یک کاسه بزرگ با مخلوط یخ و آب آماده کنید. وقتی آب به جوش آمد، کرفس را اضافه کنید و ۱ دقیقه بیشتر تفت دهید. از یک صافی عنکبوت یا قاشق سوراخ دار استفاده کنید تا بلافاصله کرفس را به حمام یخ منتقل کنید تا پخت متوقف شود.
  4. خشک: کرفس را آبکش کنید و روی سطح صاف پهن کنید. آن را با دستمال کاغذی یا حوله ظرف تمیز خشک کنید.
  5. پیش انجماد: کرفس را به یک ورقه پخت با کاغذ روغنی منتقل کنید و در یک لایه صاف پخش کنید. خنک کنید تا کاملا یخ زده شود.
  6. فروشگاه: کرفس یخ زده را به ظروف دربسته یا کیسه های فریزر منتقل کنید.

انجماد کرفس بدون بلانچینگ

مراحل مشابه را دنبال کنید، اما از روند بلانچینگ صرف نظر کنید. کرفس خرد شده را خشک کنید و مستقیماً به مرحله قبل از انجماد بروید.

مدت زمان ماندگاری کرفس منجمد

وقتی کرفس یخ زده سفید شود، می تواند تا یک سال دوام بیاورد. بدون بلانچینگ، کرفس در ظروف بدون هوا در فریزر حداکثر تا دو ماه ماندگاری دارد.

استفاده از کرفس منجمد

تاول می گوید: کرفس حدود ۹۵ درصد آب است، بنابراین وقتی یخ می زند، آب درون سلول های آن بلورهای یخ می سازد. ذوب کردن کرفس پس از تشکیل کریستال های یخ، بافت آن را تغییر می دهد و ترد آن را نسبت به زمانی که تازه است کمتر می کند.

تاول استفاده از کرفس منجمد را بدون آب کردن آن در سوپ، خورش، سس، کاسرول یا سرخ‌کرده توصیه می‌کند. نیازی به آب کردن آن قبل از استفاده نیست – وقتی کرفس ذوب می شود، هنوز برای کاربردهای خام مانند سالاد مناسب نیست.

اگر کرفس را آب می‌کنید، تاول پیشنهاد می‌کند از آن در اسموتی‌ها یا آب‌میوه‌های سبز رنگ استفاده کنید، آن را در دیپ‌های سرد له کنید و در خمیر کلوچه خوش طعم هم بزنید.

نحوه ذوب کرفس منجمد

اگر نیاز به آب کردن کرفس دارید، دو روش موثر وجود دارد و یکی دیگر که تاول توصیه نمی کند:

یخچال: این رویکرد آرام و ملایم بیشترین زمان را می گیرد، اما اگر شب قبل به یاد داشته باشید این کار را به خوبی انجام می دهد. به سادگی کرفس یخ زده را در یک ظرف در بسته قرار دهید و بگذارید یک شبه در یخچال یخ زدایی شود (بسته به کوچکی برش کرفس، چند ساعت نیز ممکن است کار را انجام دهد).

آب سرد: کرفس یخ زده را در یک کیسه در بسته قرار دهید و آن را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در آب سرد قرار دهید.

توصیه نمی شود – مایکروویو: این سریعترین روش است. کرفس در مرحله یخ زدایی در یک کاسه ایمن مایکروویو در فواصل ۱۵ تا ۳۰ ثانیه ای گرم می شود. از آنجایی که تاول پتانسیل این را دارد که کرفس را نرم و به طور ناموزون ذوب کند، از این روش استفاده نمی کند.

اگر کرفس را آب می‌کنید، حتماً قبل از استفاده آن را روی یک صافی یا آبکش آبکش کنید، زیرا رطوبت بیش از حدی که در طول فرآیند ایجاد می‌شود می‌تواند بافت دستور پخت را تغییر دهد.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۱-۱۲ ۱۷:۴۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #کرفس #را #به #روش #صحیح #منجمد #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *