اگر عاشق آووکادو هستید و/یا می خواهید میز غوطه وری مهمانی را در میان دوستان و خانواده خود جمع کنید ، باید بدانید که چگونه گواکامول درست کنید. به نظر می رسد ساده است: شما فقط آووکادو ، آب لیموترش ، کتانترو ، گوجه فرنگی و پیاز را با هم مخلوط می کنید و آن را در کنار برخی از تراشه های تورتیلا شور و ترد سرو می کنید. این ممکن است یک گواکامول خوشمزه ایجاد کند ، اما برای یک غرق واقعاً قابل توجه ، چند عنصر مهم دیگر نیز وجود دارد که باید در نظر بگیرند. این همه با دانستن چگونگی انتخاب یک آووکادو کاملاً رسیده در فروشگاه های مواد غذایی شروع می شود و با تصمیماتی که مربوط به بافت باشد و به همان اندازه که خود گواکامول مهم است ، به پایان می رسد ، مواد تشکیل دهنده ای که می خواهید با آن برای غرق شدن در آن سرو کنید – HINT: یک دنیای کاملاً فراتر از تراشه های Tortilla وجود دارد!
ما با یک متخصص آووکادو و یک سرآشپز رستوران صحبت کردیم تا نکات و ترفندهای ساخت گواکامول را بیاموزیم. توصیه های آنها به شما اطمینان می دهد که هر بار یک کاسه واقعاً خوشمزه درست می کنید.
- میگوئل گونزالز ، مالک و بنیانگذار داووکادوگی ، یک سرویس تحویل آووکادو در شهر نیویورک
- مت پست ، صاحب Javelina ، یک رستوران Tex-Mex در شهر نیویورک
چگونه آووکادو کامل را انتخاب کنیم
میگوئل گونزالز ، مالک و بنیانگذار Davocadoguy ، درباره انتخاب یک آووکادو کاملاً رسیده ، یک چیز یا دو مورد را می داند. وی خاطرنشان می کند که یافتن یک گوهر با توجه به عوامل بیرونی مانند دست زدن ، دمای ذخیره سازی و فصلی ، می تواند به طرز شگفت آور مشکل باشد – همه آنها قبل از رسیدن میوه به فروشگاه محلی شما بر رسیدن تأثیر می گذارند. اما در هنگام خرید آووکادو Haas ، سه چیز اصلی وجود دارد که باید به آنها نگاه کرد ، که وی خاطرنشان می کند رایج ترین تنوع در ایالات متحده است.
- رنگ: گونزالز می گوید: “یک آووکادو سبز پر جنب و جوش معمولاً آشکار است.” با افزایش آووکادو ، پوست به رنگ تقریباً سیاه تیره می شود. یک رنگ یکنواخت ، که اغلب از سبز تیره تا سیاه است ، نشان می دهد که میوه آماده لذت بردن است.
- احساس: گونزالز هشدار می دهد ، از فشردن میوه با انگشتان خود خودداری کنید ، زیرا می تواند به راحتی کبود شود. “در عوض ، آن را به آرامی با کف دست خود ببندید و به آرامی فشار دهید. اگر این کار صخره ای باشد ، به زمان بیشتری احتیاج دارد. اگر کمی به دست آورد ، خوب است که بروید.”
- بررسی STEM: سرانجام ، گونزالز توصیه می کند نگاهی به نگاهی به ساقه بکشید. اگر هنوز وصل شده است ، به آرامی آن را خاموش کنید. گوشت زیر آن باید سبز روشن باشد – اگر قهوه ای تیره باشد یا به رنگ خاکستری به نظر برسد ، این بدان معنی است که این میوه به احتمال زیاد اکسیداسیون می کند. نه ساقه؟ او می گوید: “تا زمانی که منطقه در معرض تمیز و مانند پوست مانند به نظر برسد ، احتمالاً آووکادو در مراحل انتخاب خود پلمپ کرد و هنوز هم در شکل خوبی است.”
آووکادوها میوه های آب و هوایی هستند ، به این معنی که پس از برداشت آنها همچنان به رسمیت می رسند. بنابراین حتی اگر آووکادوهای زیرپایی را خریداری کرده اید ، مدتی به آنها بدهید و آنها به آنجا می رسند.
۶ قانون طلایی برای عظمت گواکامول
کارشناسان ما این نکات را برای ساخت GUAC درجه یک به اشتراک گذاشتند:
با مواد با کیفیت شروع کنید
اگر یک کلمه برای توصیف گواکامول خوب وجود داشته باشد ، “تازه” است. مت پست ، صاحب رستوران Tex-Mex Javelina ، می گوید بزرگترین غیر قابل مذاکره یک آووکادو رسیده است. “مهم نیست که چه مواد دیگری دارید ؛ اگر این یک آووکادو عالی نیست ، شما نمی خواهید یک گواکامول عالی بسازید.” همین مورد در مورد سایر مواد استاندارد گواکامول نیز صادق است: آب لیموترش ، شیلی و کتانترو. همیشه از آب لیموترش تازه (هرگز بطری) استفاده کنید و از گیاهان خشک و شیلی خودداری کنید. در گواکامول مواد بسیار کمی وجود دارد ، بنابراین شما باید با مواد بسیار خوب شروع کنید.
بافت مورد نظر خود را انتخاب کنید
اساساً سه بافت ممکن وجود دارد که می توانید هنگام ساخت گواکامول – چانه ، صاف و جایی در بین آنها به دست بیاورید.
chunky: یک بافت کوچک ترجیح پست است. “این به آووکادو اجازه می دهد تا به جای اینکه به خمیر برسد ، واقعاً بدرخشد.” برای تهیه گواکامول پرشور ، یا آووکادو را با چاقو تاس کنید یا آن را از طریق سوراخ های یک قفسه سیمی یا فشار عنکبوت عبور دهید – این دو ابزار به خصوص اگر در حال غرق شدن زیاد هستید ، بسیار خوب است.
صاف: برای یک بافت صاف – مانند شما در یک کامیون تاکو – آووکادو را به یک پالس سریع در مخلوط کن یا پردازنده مواد غذایی تبدیل کنید.
بین: برای یک گواکامول کمی نرم تر از چنک ، اما به اندازه صاف و صاف نیست ، قبل از هم زدن در مواد دیگر ، میوه را با چنگال خرد کنید.
از چاشنی نپذیرفتن
وقتی می گوییم چاشنی ، اولین چیزی که احتمالاً به آن فکر می کنید نمک و/یا فلفل است ، اما آیا می دانید که می توانید ظرف ها را با مواد دیگر نیز فصل کنید؟ در این حالت ، ما با نمک و اسید (به شکل آب لیموترش) فصل می کنیم. بهترین راه برای اطمینان از اینکه شما گواکامول هستید ، لذت بخش جمعیت است ، فصلی همانطور که می روید ، دقیقاً مثل شما هنگام تهیه چیزی مانند سوپ انجام می دهید.
به ادویه تکیه دهید
آووکادو چنان چرب است که می توانند کمی گرما را تحمل کنند. ما در بالا به این موارد اشاره کردیم اما ارزش تکرار آن را دارد ، از شیلی های تازه استفاده کنید. ما دوست داریم از jalapeños ، serranos یا fresnos استفاده کنیم ، اما یک شیلی را بر اساس تحمل گرما خود انتخاب می کنیم. و در صورت لزوم ، دنده ها و دانه ها را قبل از خرد شدن بردارید – در جایی که بیشتر گرمای شدید موجود است.
آن را ساده نگه دارید یا همه چیز را ادامه دهید
در حالی که ما پاک کننده های Guacamole را تحسین می کنیم ، ما همچنین می دانیم که تغییر چیزها سرگرم کننده است ، حتی اگر فقط اضافه کردن یک ماده یا دو ماده دیگر باشد. در اینجا برخی از روشهای مورد علاقه ما برای تغییر گواکامول کلاسیک آورده شده است.
- زیره: یادداشت های ارسال شده آنها تمایل دارند که گواکامول را در رستوران خود ساده نگه دارند ، اما در خانه ، او یک خرچنگ یا دو زیره زمین را اضافه می کند. او می گوید که این عمق طعم را به غوطه وری می افزاید.
- مرکبات کبابی: کباب کردن لیموترش یکی دیگر از راههای آسان برای احساس بی نظیر گواکامول است – کاراکتر عطر و طعم ظریف دودی را به غوطه وری اضافه می کند.
- گیاهان تازه: Cilantro گیاه سنتی مورد نظر است ، اما قطعاتی از برگهای نعناع تازه به گواکامول یک پرشکوه به سبک مارگاریتا می دهد.
- امامی تقویت: حتی گواکامول می تواند از لمس عطر و طعم امامی بهره مند شود – ورق های Nori در بالا سرگرم کننده و منحصر به فرد هستند.
قاشق غذاخوری خود را تغییر دهید
تراشه های Tortilla تنها گزینه نیستند. در واقع ، ما می گوییم که آنها فقط آغاز هستند. اینها تعدادی از گزینه های مورد نظر ما هستند:
- سبزیجات خام: پست می گوید که همسرش چیزی بیشتر از تراشه ها را برای منوی Dip رستوران پیشنهاد کرده است ، بنابراین او با ارائه یک پیشنهاد مغذی تر – کرتز ، کرفس و چوب های جیکاما روبرو شد. هر سبزیجات ترد که در دست دارید کار خواهد کرد.
- تراشه های چنار: تراشه های چنار یکی دیگر از گزینه های خوشمزه و ترد است. آنها شبیه به تراشه های Tortilla هستند اما متفاوت هستند.
- کیک های برنج: اینها یک مبهم مورد علاقه هستند زیرا آنها خیلی خوب در کنار هم هستند. این بدان معناست که می توانید هر نیش را به همان اندازه گواکامول بارگیری کنید که از نظر اجتماعی قابل قبول است.
بهترین راه برای تازه نگه داشتن گواکامول
آخرین چیزی که هر کسی می خواهد گواکامول است که تازه و پر جنب و جوش به نظر نمی رسد. گونزالز می گوید: “برای نگه داشتن گواکامول تازه و سبز ، آب لیموترش بهترین دوست شماست.” اسید سیتریک به کاهش اکسیداسیون ، فرایندی که گوشت آووکادو قهوه ای می شود ، کمک می کند. تبرید نیز نقش بزرگی ایفا می کند. او توصیه می کند که یک لایه از پلاستیک را مستقیماً روی سطح گواکامول فشار دهید ، پس از ساخت ، سپس آب بندی و یخچال آن را. این امر به جلوگیری از رسیدن هوا به سطح غوطه وری کمک می کند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۶-۲۶ ۱۸:۴۶:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #هر #بار #گواکامول #کامل #درست #کنیم