یادگیری نحوه یخ زدن لوبیای سبز (یا هر میوه یا سبزیجات فصلی ، برای آن ماده) وقتی در اوج خود قرار می گیرند ، یک مهارت اغلب نادیده گرفته می شود. این که آیا باغ شما سرریز است یا لوبیای سبز در بازار کشاورزان این هفته به خصوص خوشمزه به نظر می رسد ، حفظ آنها در فریزر روشی هوشمندانه برای لذت بردن از آنها در تمام خوشمزه های تازه و فصلی خود در تمام طول سال است.

لوبیای سبز یکی از محبوب ترین سبزیجات است و دستور العمل های بی پایان وجود دارد که آنها را به خوبی استفاده می کند. از سوپ های دلچسب و خورش و سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات گرفته تا کاسه های دلپذیر و غذاهای جانبی ساده ، لوبیای سبز یک سبزی آسان ، در دسترس و قابل دسترسی است-آنها واقعاً با همه چیز پیش می روند! تهیه و یخ زدن لوبیای سبز برای ذخیره طولانی مدت در فریزر آسان است. پیش رو ، ما مراحل را تجزیه می کنیم و شامل مشاوره تخصصی از یک دانشمند غذا می شویم.

نحوه آماده سازی لوبیای سبز برای انجماد

شاید مهمترین قدم هنگام یخ زدن با خیال راحت لوبیای سبز در حال از بین رفتن باشد. هنگامی که به درستی از بین برود ، سبزیجات یخ زده بافت ، طعم و کیفیت بهتری نسبت به آن ها به صورت خام یخ زده دارند.

دونالد شافنر ، دکتری ، رئیس دپارتمان ، استاد ، و متخصص پسوند در علوم غذایی در دانشگاه راتگرز ، توضیح می دهد که غذاهای جوشانده یا براق مانند لوبیای سبز در نهایت از خوردن غذا ، چه یخ زده یا نه ، از خوردن غذا ایمن تر خواهند بود. وی می گوید: “باکتری های زیادی وجود دارند که می توانند با انجماد کشته شوند ؛ این فقط این است که انجماد یک روش قابل اعتماد برای کشتن باکتری ها در مقایسه با گرمایش نیست.”

انجماد ممکن است غلظت باکتری ها را ۹۰ درصد کاهش دهد ، اما پخت و پز می تواند بیش از ۹۹.۹۹۹ درصد (یا بیشتر!) باکتری ها را در یا در یک غذا از بین ببرد. وی همچنین خاطرنشان می کند که بلانشینگ یک گام بسیار مهم است که توسط صنایع غذایی یخ زده استفاده می شود. وی می گوید: “این راهی برای غیرفعال کردن آنزیم ها و کمک به حفظ کیفیت در غذاهای یخ زده است.” اما ابتدا باید لوبیا را آماده کنید. در اینجا نحوه تهیه و یخ زدن لوبیای سبز به درستی آورده شده است:

  1. لوبیا را بشویید: لوبیای سبز را در یک قلاده بزرگ قرار دهید و به خوبی زیر آب سرد بشویید.
  2. تریم به پایان می رسد: حدود ¼ اینچ از انتهای ریشه لوبیای سبز با استفاده از چاقوی تیز.
  3. برش لوبیا (اختیاری): لوبیای سبز را می توان به صورت کامل یخ زده یا به اندازه قطعات بزرگ یا کوچک که دوست دارید خرد کنید. در صورت تمایل ، از چاقوی خود برای برش لوبیا به قطعات قابل کنترل تر استفاده کنید-هر چیزی از ۲ تا اینچ. این به دو دلیل مفید است: بسته بندی و ذخیره لوبیا را آسان تر می کند ، به علاوه شما مجبور نیستید کاری انجام دهید به غیر از اضافه کردن آنها به سرخ کردن یا سوپ ها بعداً.
  4. بلانچ ، شوک و تخلیه: یک گلدان بزرگ آب شور را به جوش بیاورید. لوبیای سبز را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه اضافه کنید ، فقط تا زمانی که لوبیا سبز روشن شود و دارای ترد و ترد باشد. با استفاده از فشار دهنده عنکبوت (یا آنها را از طریق colander بریزید) تخلیه کنید و به یک کاسه بزرگ آب یخ منتقل کنید. بگذارید چند دقیقه بنشینند تا خنک شود ، سپس دوباره تخلیه کنید و برای تمیز کردن حوله ها انتقال دهید. آنها را خشک کنید.
  5. یخ زدن: پس از خشک شدن ، از دستهای تمیز برای انتقال لوبیا به کیسه های کوارتر در فریزر استفاده کنید. هوا را فشار داده و به خوبی مهر و موم کنید و هرگونه رطوبت اضافی را از مهر و موم پاک کنید. حدود ۲ پوند لوبیا را در هر کیسه فریزر به اندازه کوارت بسته کنید.

ذخیره لوبیای سبز یخ زده

هنگامی که به درستی آماده و ذخیره می شود ، لوبیای سبز می توانند تا ۱۲ ماه در فریزر نگه دارند.

هنگام انجماد هر چیزی ، مهم است که بسته ها را برچسب گذاری و قرار دهید ، بنابراین می دانید چه زمانی نیاز به استفاده از مواد تشکیل دهنده خود دارید.

اجتناب از سوختگی فریزر

فریزر سوزانده – برای بهترین های ما اتفاق می افتد. چند روش برای کمک به جلوگیری از آن وجود دارد.

  • لوبیا ها را خوب خشک کنید: آب اضافی پتانسیل ایجاد سوختگی فریزر را دارد ، بنابراین قبل از بسته بندی آنها را با حوله های تمیز یا حوله های کاغذی خشک کنید.
  • تا حد امکان هوا را حذف کنید: قرار گرفتن در معرض لوبیای سبز در هوا فقط به سرعت بخشیدن به روند اکسیداسیون کمک می کند. در صورتی که قصد انجام یخ زدگی زیادی را دارید ، درزگیرهای خلاء می توانند مفید باشند.
  • دمای فریزر را بررسی کنید: سعی کنید فریزر خود را در دمای ایده آل خود ، که ۰ درجه فارنهایت یا پایین تر است ، حفظ کنید. اگر لوبیای سبز یخ زده خیلی گرم شود ، آنها به آرامی شروع به ذوب می کنند ، که می تواند بعداً بر بافت آنها تأثیر بگذارد.

لوبیای سبز یخ زده ذوب شده

شافنر به ما می گوید که محتوای آب در هنگام انجماد تأثیر مهمی بر بافت دارد. “از آنجا که مولکول های آب در بافت های گیاهی یخ می زنند ، می توانند باعث پارگی این بافت ها شوند.” پس از ذوب شدن ، اگر انتظار داشتید چیزی ترد و به جای آن داشته باشید ، این می تواند باعث ایجاد بافت نامطلوب شود. به همین دلیل ، ما معمولاً پخت و پز لوبیای سبز را مستقیماً از یخ زده به جای ذوب کردن آنها قبل از پخت و پز توصیه می کنیم.

اگر نیاز به ذوب لوبیای سبز دارید ، دکتر شافنر می گوید سه راه ایمن وجود دارد: در یخچال یک شبه ، در محیط ذوب مایکروویو یا زیر آب جاری سرد.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۶-۲۶ ۱۶:۴۵:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #می #توان #لوبیای #سبز #را #به #روش #درست #یخ #زد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *