همه ما آنجا بوده ایم. شما یک نان نان خریداری می کنید ، برنامه ها تغییر می کنند و از آن استفاده نمی کنید ، پس از چند روز بعد ، آن را خشک و بی نظیر کرده است. ممکن است تعجب کنید که یاد می گیرید که نان بی نظیر همیشه چیز بدی نیست. بسیاری از دستور العمل ها وقتی با نان های قدیمی مانند Ribollita ، Pappa al Pomodoro و پودینگ نان تست فرانسوی همیشه محبوب ساخته می شوند ، بهتر هستند. اما برای نان تست و ساندویچ های روزمره آووکادو به نان تازه نیاز دارید. ما با یک سرآشپز و مربی پخت صحبت کردیم ، که روشهای بی پروا خود را برای نجات یک نان بی نظیر به اشتراک گذاشت.

چرا نان بی رنگ می شود

وی گفت: “رتروگراد نشاسته یک تغییر شیمیایی است که هنگام خنک شدن یا ذخیره برای دوره های طولانی در نشاسته های پخته شده اتفاق می افتد. این نشاسته با جذب آب موجود در نان شروع به تغییر شکل خود می کند ، که به آن اجازه می دهد تا کریستال شود. ” این مولکول نشاسته متبلور همان چیزی است که باعث می شود نان بی رنگ و در نهایت خراب شود.

چگونه می توان نان بی نظیر را زنده کرد

این که آیا شما به سادگی فراموش کرده اید که نان خود را خرد کرده و یخ بزنید یا فراموش کرده اید که در وهله اول آن را خریداری کرده اید ، نگران نباشید. آن نان خشک شده فراتر از کمک نیست. پالما دو روش مؤثر برای نجات یک نان که روزهای بهتری را دیده است ، به اشتراک گذاشت و تمام آنچه شما نیاز دارید آب و اجاق گاز یا مایکروویو است. ثابت شده است که هر دو روش کار می کنند ، اما هر یک برای استفاده خاص بهتر است. اجاق گاز با نان های کامل به خوبی کار می کند ، در حالی که مایکروویو می تواند برش های فردی را تازه کند.

اضافه کردن آب: آب پادزهر نان است که خشک شده است. پالما می گوید رطوبت را فراهم می کند که مولکول های نشاسته می توانند مجدداً مجدداً مورد استفاده قرار گیرند ، به همین دلیل این یک بخش ضروری از روند احیا است. گرم کردن نان رطوبت را به بخار تبدیل می کند ، که بیشتر مولکول های متبلور را نرم می کند و نان را خوش طعم تر می کند. چه با استفاده از اجاق گاز یا مایکروویو ، ترکیبی از گرما و آب اضافه شده به توزیع مجدد رطوبت به طور مساوی کمک می کند. مایکروویو ها از طریق تولید سریع بخار به سرعت این کار را می کنند ، در حالی که اجاق ها رویکرد کندتر را به خود اختصاص می دهند.

روش اجاق گاز

روش اجاق گاز برای نان های کامل بهترین است. برش های فردی با استفاده از این تکنیک بسیار بیشتر خشک می شوند. حدود ۱۵ دقیقه طول می کشد تا بتوانید نان های قدیمی را در یک اجاق گاز احیا کنید. نتیجه یک نان است که از داخل آن نرم است و از قسمت بیرونی ترد است.

  1. فر را تا ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. چند ثانیه نان نان را در زیر آب جاری اجرا کنید.
  3. نان را محکم در فویل بپیچید. (پالما می گوید ، اطمینان حاصل کنید که هیچ شکافی در فویل وجود ندارد ، زیرا هرگونه قرار گرفتن در معرض می تواند باعث شود که نان خیلی سریع به جای نرم شدن نرم شود.)
  4. نان را در فر قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید. ممکن است زمان بسته به اندازه نان و چقدر متراکم متفاوت باشد. به عنوان مثال ، یک نان نان چاودار بیشتر از یک بریچ سبک و بالش طول خواهد کشید.

چگونه می توان بررسی کرد که آیا یک نان تازه شده است: از یک جفت اجاق گاز تمیز یا یک حوله تمیز و تمیز استفاده کنید تا به آرامی نان را بین دستان خود بکشید. اگر نان هنوز در مرکز محکم است ، چند دقیقه دیگر آن را بپزید. اگر نان از لمس خوب و نرم باشد ، آماده غذا خوردن است.

پوسته نان ممکن است هنوز مرطوب باشد. اگر این مورد است ، نان را مستقیماً روی قفسه اجاق گاز قرار دهید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بپزید ، فقط تا زمانی که نمای بیرونی براق و واضح باشد. پالما توصیه می کند که از این مرحله چشم پوشی کنید ، زیرا در این مرحله آسان است.

روش مایکروویو

به یک رفع سریع نیاز دارید؟ روش مایکروویو برای شما مناسب است. Palma خاطرنشان می کند که این روش برای نان های کوچکتر ، شکارچیان باقیمانده و برش های یک برش نان بهتر است.

  1. چند لایه حوله کاغذی را زیر آب اجرا کنید. مقداری از رطوبت را فشار دهید اما مطمئن شوید که حوله ها هنوز کاملاً مرطوب هستند.
  2. نان را در حوله های کاغذی بپیچید و کاملاً آن را بپوشانید.
  3. مایکروویو با قدرت بالا به مدت ۱۰ تا ۳۰ ثانیه.

زمان کلی به اندازه یا ضخامت نان بستگی دارد. پالما می گوید ۳۰ ثانیه حداکثر است – هر یک طولانی تر و نان خشک می شود و پس از خنک شدن دوباره سفت می شود.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۰۷ ۲۱:۲۵:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #می #توان #طعم #نان #بی #رنگ #را #دوباره #تازه #خوشمزه #کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *