در واقع ، سیب زمینی های خام به خوبی یخ نمی زنند. کریستال های یخ دیواره های سلولی خود را پارگی می کنند و آنها را یک بار ذوب می کنند – و بسیاری از مردم فکر می کنند این بدان معنی است که شما نمی توانید سیب زمینی را یخ بزنید. راز یخ زدن سیب زمینی بدون پایان دادن به یک آشفتگی غم انگیز و مبهم ساده است: ابتدا آنها را بپزید. قبل از انجماد قفل ها در بافت و طعم آنها ، یک برش سریع ، کباب یا چرت زدن. بسته به نحوه استفاده بعداً از آنها ، بهترین راه برای تهیه سیب زمینی را برای انجماد یاد بگیرید.
چرا باید سیب زمینی ها را یخ بزنید
هنگامی که یک سفارش مواد غذایی اشتباه از بین رفت ، تقریباً با ۴۰ سیب زمینی روتس و هیچ امیدی به خوردن آنها به موقع نداشت ، من با انجماد آزمایش کردم. در حین آماده شدن برای یک شام تعطیلات ، من به پنج سیب زمینی متوسط روست دستور دادم که برای چهار نفر لاله درست کنند ، فقط برای دریافت پنج کیسه ۵ پوندی سیب زمینی به لطف چند تکنیک ساده فریزر ، من از ماه های آینده لذت می بردم از قهوه ای های هش ، سیب زمینی پخته شده و سیب زمینی سرخ شده فرانسوی لذت می بردم.
ماندگاری طولانی
یخ زدن سیب زمینی های اضافی یک راه عالی برای گسترش ماندگاری آنها است. سیب زمینی ها به بهترین وجه در یک مکان با تهویه ، خنک و تاریک مانند یک شیرین کاری یا زیرزمین ذخیره می شوند. در شرایط مناسب ، یک سیب زمینی خام می تواند چند ماه قبل از دیدن هرگونه جوانه زدن ، نرم شدن یا پوسیدگی دوام داشته باشد. پس از پختن ، سیب زمینی های تهیه شده تا چهار روز می توانند در یخچال قرار بگیرند – اما سیب زمینی های یخ زده می توانند تا یک سال دوام بیاورند.
شروع پرش در پخت و پز
سیب زمینی ها آفتابپرست آشپزخانه و اسب بخار نهایی هستند ، از صبحانه های روزانه تا جشن های تعطیلات. اما یک اسب بخار خوب نباید به کار مداوم شما نیاز داشته باشد. یخ زدگی سیب زمینی های آماده به شما امکان می دهد بدون کار زودرس صبح از آن صبحانه های شلوغ لذت ببرید و این بار را در روز اجتماعات تعطیلات بزرگ روشن می کند تا شما نیز بتوانید از مهمانی لذت ببرید.
اصول یخ زدگی سیب زمینی
همیشه سیب زمینی ها را قبل از انجماد بپزید یا بسته بندی کنید. میزان آب موجود در سیب زمینی های خام به کریستال های یخ که دیواره های سلول را پارگی می کند ، یخ می زند و باعث ایجاد بافت قارچ و دانه ای در هنگام ذوب شدن می شود. انواع سیب زمینی ها را می توان بسته بندی یا پخته و سپس منجمد کرد ، اما مانند سیب زمینی های تازه ، برخی از آنها بیشتر از سایرین در کاربردهای خاص برتری دارند.
بهترین سیب زمینی برای کار
سیب زمینی مومی .
سیب زمینی نشاسته (Russets) در هنگام ترکیب با چربی (خامه ، کره) بهترین حالت را یخ بزنید ، که به ظروف پوره شده یا پخته شده کمک می کند به جای اینکه به صورت مبهم یا دانه دار تبدیل شوند ، صاف بمانند.
سیب زمینی شیرین (گارنت ، جواهر ، بورگارد) متراکم و مرطوب هستند. آنها بافت دلپذیر خود را مانند سیب زمینی مومی حفظ می کنند. سیب زمینی های شیرین نشاسته (سفید ، زرد) بیشتر مانند روتس رفتار می کنند و قبل از انجماد از چربی اضافه شده بهره مند می شوند.
راهنمای یخ زدگی ظرف و گام به گام ما برای سیب زمینی
نحوه آماده سازی بهترین قسمت برای انجماد بستگی به استفاده نهایی در نظر گرفته شده دارد.
سیب زمینی پوره
Russets پوره کاندیداهای اصلی فریزر هستند. چربی اضافه شده از مولکول های نشاسته خامه و کره ، به آنها کمک می کند تا با یک بافت غنی و مخملی دوباره گرم شوند.
- سیب زمینی های پوره شده را با کمی مایع بیشتر از حد معمول آماده کنید. انجماد و گرم کردن دوباره آنها را محکم می کند.
- کاملاً خنک قسمتهای آن را روی یک ورق پخت با روکش قرار دهید. (اگر قصد دارید آنها را به صورت casserole خدمت کنید ، به بخش زیر مراجعه کنید.)
- یخ بزنید تا جامد ، چند ساعت یا تا یک شب.
- با تاریخ به یک کیسه بزرگ فریزر و برچسب منتقل کنید.
یخ زدایی و دوباره گرم کردن: قبل از گرم شدن دوباره در یخچال ذوب کنید.
کاسه های سیب زمینی
سیب زمینی های مومی در کاسه های سیب زمینی می درخشند ، خواه این سیب زمینی ها به گرتین ، سیب زمینی های پوسته پوسته شده یا سیب زمینی شیرین – ساختار آنها در هنگام انجماد نگه می دارد.
- در هر دستور العمل ، کاسه را بسته بندی کنید ، و فقط خجالتی از کار کاملاً متوقف شده است.
- تا زمانی که مجدداً گرم شود ، مانند پنیر خرد شده را نگه دارید.
- کاملاً خنک شوید ، به خوبی با بسته بندی پلاستیکی بپیچید و با تاریخ برچسب بزنید.
یخ زدایی و دوباره گرم کردن: در یخچال کاملاً ذوب کنید ، سپس پخت را با تاپیت های اضافه شده در انتها به پایان برسانید.
سیب زمینی سرخ شده و سیب زمینی سیب زمینی
باور کنید یا نه ، سیب زمینی سرخ کرده و گوه های سیب زمینی اغلب هنگام یخ زده بهتر است. جوشاندن سیب زمینی ها باعث جذب نشاسته های سطح آب و ژلاتین می شود و انجماد باعث می شود که این مولکول های نشاسته مجدداً به یک ساختار محکم تر و منظم تر پیوند بزنند. در این حالت ، آسیب دیواره سلولی ناشی از بلورهای یخ – مشکلی برای اکثر غذاهای سیب زمینی – در واقع به نفع شما کار می کند. همانطور که سیب زمینی ها ذوب می شوند ، رطوبت فرار می کند و باعث ایجاد شکاف های سطح ریز و بافت متخلخل تر می شود. هنگام سرخ کردن یا برشته شدن ، سیب زمینی ها به زیبایی قهوه ای قهوه ای و شفاف تر می شوند.
- سیب زمینی ها را به سیب زمینی سرخ کرده یا گوه برش دهید.
- در آب جوش تا زمانی که کمی نرم شود اما کاملاً لطیف نباشد.
- برای جلوگیری از پخت و پز در آب یخ شوک کنید.
- تخلیه ، سیب زمینی سرخ شده را به یک حوله ظرف تمیز منتقل کنید و با حوله های کاغذی بلات کنید تا رطوبت اضافی از بین برود.
- سیب زمینی سرخ شده را در یک لایه واحد روی یک ورق پخت با روکش قرار دهید. یخ بزنید تا جامد ، چند ساعت یا تا یک شب.
- با تاریخ به یک کیسه بزرگ فریزر و برچسب منتقل کنید.
یخ زدایی و آشپزی: سیب زمینی سرخ شده را مستقیماً از یخ زده بپزید یا سرخ کنید.
هش قهوه ای
سیب زمینی های خرد شده به خوبی یخ می زنند زیرا در حالی که نشاسته اضافی را از بین می برند ، قفل های موجود در ساختار را می گیرند. خشک کردن آنها به طور کامل از جمع شدن و دلهره جلوگیری می کند.
- سیب زمینی های خرد شده را با بزرگترین سوراخ های یک رنده پنیر خرد کنید.
- به طور خلاصه در آب جوشانگ تا کمی نرم شود اما کاملاً لطیف نباشد.
- برای جلوگیری از پخت و پز در آب یخ شوک کنید.
- تخلیه ، سیب زمینی های خرد شده خنک شده را به یک حوله ظرف تمیز منتقل کنید و با حوله های کاغذی بلات کنید تا رطوبت اضافی از بین برود.
- سیب زمینی های خرد شده را روی یک ورقه پخت با روکش قرار دهید. یخ بزنید تا جامد ، چند ساعت یا تا یک شب.
- با تاریخ به یک کیسه بزرگ فریزر و برچسب منتقل کنید.
یخ زدایی و آشپزی: سیب زمینی های خرد شده را مستقیماً از فریزر برای قهوه ای های هش درجه بالا بپزید.
پنکیک سیب زمینی و لات
نشاسته از سیب زمینی های رنده شده در هنگام پخت و پز با تخم مرغ و آرد به هم متصل می شود ، بنابراین انجماد به بافت پنکیک سیب زمینی و لاله ها آسیب نمی رساند.
- پنکیک سیب زمینی را طبق دستورالعمل دستور العمل بپزید.
- پنکیک های سرخ شده را به طور کامل خنک کنید و یک لایه را روی یک ورق پخت با روکش قرار دهید. یخ بزنید تا جامد ، چند ساعت یا تا یک شب.
- با تاریخ به یک کیسه بزرگ فریزر و برچسب منتقل کنید.
یخ زدایی و دوباره گرم کردن: دوباره از یخ زده روی یک قفسه سیمی روی یک ورق پخت گرم کنید.
سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی سرخ شده در خانه تضمین می کند که داخل بماند در حالی که انجماد باعث ایجاد سطحی می شود که سریعتر در تابه قهوه ای می شود.
- سیب زمینی تاس.
- در آب جوش تا زمانی که کمی نرم شود اما کاملاً لطیف نباشد.
- برای جلوگیری از پخت و پز در آب یخ شوک کنید.
- تخلیه کنید ، سیب زمینی های خنک شده را به یک حوله ظرف تمیز منتقل کنید و با حوله های کاغذی لکه دار شوید تا رطوبت اضافی از بین برود.
- با سایر مواد تشکیل دهنده (بیکن پخته شده ، پیاز خرد شده ، ادویه جات ترشی جات) بریزید و یک لایه را روی یک ورقه پخت با روکش قرار دهید. یخ بزنید تا جامد ، چند ساعت یا تا یک شب.
- با تاریخ به یک کیسه بزرگ فریزر و برچسب منتقل کنید.
یخ زدایی و آشپزی: تابه مستقیم از یخ زده.
سیب زمینی پر شده و دو بار پخته شده
چربی اضافه شده از کره و پنیر به پر کردن و دو بار پخته شده سیب زمینی ها با بافت مخملی و سرسبز کمک می کند.
- سیب زمینی های پر شده را طبق دستورالعمل دستور العمل بپزید و کاملاً خنک شود.
- محکم در فویل آلومینیومی بپیچید.
- انتقال به کیسه فریزر ، برچسب با تاریخ و یخ زدن.
یخ زدایی و دوباره گرم کردن: مستقیم از یخ زده گرم کنید.
در سوپ و سس
سیب زمینی ها به خوبی در سوپ یخ می زنند ، چه پوره و چه در قسمت های باقی مانده. در سوپ های پوره شده ، سیب زمینی به حفظ بافت خامه ای پس از ذوب کمک می کند. در سوپ های chunkier ، آنها بدون اینکه از هم جدا شوند ، لطف می کنند.
- طبق دستورالعمل دستور العمل سوپ را بپزید.
- قسمت را به ظروف و کاملاً خنک کنید.
- پوشش ، برچسب با تاریخ و یخ زدن.
یخ زدایی و دوباره گرم کردن: قبل از استفاده دوباره از یخ زده یا یخچال در یخچال گرم کنید.
برای انعطاف پذیری بعداً
بعضی اوقات سیب زمینی اضافی دارید و نیاز به متوقف کردن ساعت بدون برنامه خاص در ذهن دارید. در اینجا چه کاری باید انجام شود: تکه های بزرگ یا سیب زمینی های کل مومی کوچک را برای استفاده بعدی Blanch و یخ بزنید.
- سیب زمینی پوست را در صورت تمایل پوست کنید. اگر بزرگ باشد به تکه ها برش دهید.
- در آب جوش تا زمانی که کمی نرم شود اما کاملاً لطیف نباشد.
- برای جلوگیری از پخت و پز در آب یخ شوک کنید.
- تخلیه کنید ، سیب زمینی های خنک شده را به یک حوله ظرف تمیز منتقل کنید و با حوله های کاغذی لکه دار شوید تا رطوبت اضافی از بین برود.
- سیب زمینی ها را در یک لایه واحد روی یک ورق پخت با روکش قرار دهید. یخ بزنید تا جامد ، چند ساعت یا تا یک شب.
- با تاریخ به یک کیسه بزرگ فریزر و برچسب منتقل کنید.
با استفاده از: آنها می توانند قبل از استفاده از یخچال یخ زده یا یخ زده استفاده شوند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۹-۰۵ ۱۷:۵۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #می #توان #سیب #زمینی #ها #را #به #روش #صحیح #یخ #زد