نکات کلیدی
- انجماد لیمو به حفظ طعم تازه و مفید بودن آن برای ماهها کمک میکند و لذت بردن از مرکبات را در تمام طول سال آسان میکند.
- لیموهای کامل، آب و پوست هر کدام با مراحل آماده سازی ساده به خوبی منجمد می شوند و طعم و تطبیق پذیری در نوشیدنی ها، پخت و پز و دسرها حفظ می شود.
- دست زدن صحیح – شستن میوه ها، اجتناب از نوسانات دما و استفاده از ظروف دربسته – مرکبات منجمد را روشن، خوش طعم و برای استفاده ایمن نگه می دارد.
همه عاشق یک کاسه لیموهای آفتابی روی پیشخوان هستند – نه فقط به دلیل رنگ و بوی زیبای آن، بلکه به دلیل استفاده های به ظاهر بی پایانشان. اما وقتی زندگی بیشتر از حد توان لیموترش به شما می دهد، بهترین راه حل همیشه تهیه لیموناد نیست – ممکن است فریزر باشد. میتوانید لیموها (و سایر مرکبات) را در فصلی که در فصل هستند، در صورت فروش، یا برای روزی که حوصله رفتن به فروشگاه را نداشته باشید، فریز کنید. به گفته یک کشاورز مرکبات، یاد بگیرید که چگونه لیموها را منجمد کنید، از پوست گرفته تا آب میوه گرفته تا میوه های کامل، و مدت زمان ماندگاری آنها.
زپلین کینگ، پرورش دهنده مرکبات و یکی از مالکان بوتریکو گرووز، مزرعه مرکبات در فلوریدا
چگونه لیموهای کامل را فریز کنیم
بله، می توانید کل میوه را فریز کنید! زپلین کینگ، مالک بوتریکو گرووز، مزرعه مرکبات در فلوریدا، مشتریان زیادی دارد که مرکبات خود را هر ساله منجمد می کنند.
کینگ برای منجمد کردن لیموهای کامل می گوید:
- لیموها را کاملا بشویید و خشک کنید.
- آنها را روی یک بشقاب یا ورقه پخت روغنی قرار دهید و فریز کنید.
- پس از یخ زدن، آنها را به یک کیسه فریزر زیپ دار یا یک ظرف دربسته برای محافظت از پوست آنها منتقل کنید.
لیموها ظریف هستند و کینگ می گوید بهترین مکان برای نگهداری لیموهای یخ زده پشت فریزر است نه نزدیک در. این برای محافظت از آنها در برابر نوسانات دما است که ممکن است باعث نرم شدن و یخ زدن میوه ها شود و آنها را یخ زده کند.
لیموهای یخ زده چقدر دوام می آورند
لیموهای کامل منجمد طعم روشن و آبدار خود را برای حدود چهار ماه حفظ می کنند. فراتر از آن زمان، مصرف آنها همچنان بی خطر است، اما ممکن است شروع به از دست دادن بخشی از بوی تازه و بافت سفت خود کنند.
یخ زدایی لیمو کامل
برای یخ زدایی کامل مرکبات منجمد، اجازه دهید حدود ۲ ساعت در دمای اتاق بماند تا کاملا نرم شوند. یا زمانی که میوه ها هنوز یخ زده هستند با یک میکروپلن پوست آن را بپزید و وقتی یخ زدایی شدند آب آنها را بگیرید.
چگونه آب لیمو را فریز کنیم
به گفته کینگ بهترین راه برای منجمد کردن آب لیمو در قالب های یخ است. در اینجا به این صورت است:
- آب تازه گرفته شده را بین قالب های یخ تقسیم کرده و فریز کنید تا جامد شود.
- مکعب های یخ زده را از سینی ها بیرون بیاورید و به کیسه های فریزر زیپ دار منتقل کنید.
راه های زیادی برای استفاده از حبه های آب لیموی منجمد وجود دارد:
- به آب یا سایر نوشیدنی ها اضافه کنید: یک یا دو مکعب را در آب گازدار، چای سرد یا لیموناد بریزید تا مرکبات بیشتری مصرف کنید. آنها همچنین در کوکتل هایی مانند جین و تونیک یا اسپریتز عالی هستند و طعم لیموی تازه را بدون رقیق کردن نوشیدنی اضافه می کنند.
- با آنها آشپزی کنید: در پایان پخت، یک مکعب به سوپ ها، سس ها یا سوپ ها اضافه کنید تا اسیدیته آن متعادل و روشن شود.
- برای لعاب، فراستینگ یا شربت استفاده کنید: لعاب لیمو ما را برای کوکی ها یا کیک پوند یا شربت لیمو را برای کوکتل امتحان کنید.
- محصولات تازه را حفظ کنید: وقتی آب لیمو یخ زدایی میشود، برای جلوگیری از قهوهای شدن آن، بر روی سیبهای بریده شده، آووکادو یا کنگر بریده شده یا برس میریزد.
- بالا بردن سرگرمی: مکعب های آب لیموی یخ زده خود را یک قدم جلوتر ببرید با گنجاندن گلهای خوراکی، سبزیها یا حتی برشهای نازک لیمو برای تهیه مکعبهایی برای نوشیدنیهای مهمانی که به همان اندازه که طعمدهنده هستند، چه برای یک پارچ، یک کاسه پانچ یا فقط یک لیوان جداگانه، جذاب هستند.
بخش های اندازه گیری شده، اضافه کردن مقدار مناسب آب لیمو را بدون نیاز به میوه تازه آسان می کند. به خاطر داشته باشید که یک تکه یخ استاندارد آب لیمو حدود یک قاشق غذاخوری است.
مدت زمان ماندگاری آب لیموی منجمد
اگر از مرکبات تازه آب می گیرید، کینگ می گوید که آب آن تقریباً نه ماه در فریزر باقی می ماند. “اما مرکبات تازه بسیار خوشمزه است، چه کسی آن را برای مدت طولانی منجمد نگه می دارد؟”
چگونه پوست لیمو را فریز کنیم
بله، شما می توانید پوست لیمو را فریز کنید، و باید! به دلیل داشتن روغن های طبیعی، پوست آن طعم لیمو قدرتمندی را حفظ می کند و حتی در کمترین مقدار نیز طعم آن را حفظ می کند. پوست لیموهای تمیز و خشک را قبل از آب گیری رنده کنید، سپس آن را در یک لایه نازک روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی بمالید. پس از یخ زدن، پوست آن را به یک ظرف دربسته یا شیشه کوچک شیشه ای منتقل کنید و در فریزر نگهداری کنید.
طعم منجمد چقدر طول می کشد
پوست منجمد طعم و عطر خود را مانند آب یخ زده حفظ می کند. کینگ می گوید آن را تا سه ماه در فریزر نگه دارید.
کینگ می گوید راه دیگری برای حفظ پوست لیمو، کم آبی آن است. هنگامی که آب آن کم شد، می توانید پوست آن را با نمک، شکر و سایر ترکیبات چاشنی مخلوط کنید تا طعم مرکباتی بیشتری در سس های سالاد، مارینادها، محصولات پخته شده و غیره داشته باشید.
نکات نگهداری و جابجایی
قبل از اینکه آنها به فریزر برسند، کینگ نحوه استفاده از مرکبات شما را به درستی در هر مرحله به اشتراک میگذارد.
- او میگوید: «اگر کیسهای مرکبات میخرید، به یاد داشته باشید که کیسه فقط برای حمل و نقل است. وقتی به خانه رسیدید، آنها را برای نگهداری بیرون بیاورید».
- “اگر جعبه مرکبات را از طریق پست دریافت کردید، در اسرع وقت آن را به داخل بیاورید و مرکبات را از جعبه خارج کنید. بهترین مکان برای نگهداری مرکبات شما یک مکان خنک است.”
- و همیشه مرکبات خود را قبل از مصرف بشویید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۱-۱۷ ۱۶:۴۳:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #لیمو #را #به #روش #صحیح #منجمد #کنیم