چگونه مشکلی مانند سرمه را حل می کنید؟ ممکن است اولین باری که با یکی از این سبزیجات کمی بیگانه روبرو می شوید، این سوال را از خود بپرسید که شکل های گوی مانند آن ها مانند بسیاری از شاخک های عنکبوتی، ساقه ها و برگ ها را جوانه می زند. سرمه می تواند برای بسیاری از آشپزهای خانگی معمایی باشد. اگرچه همیشه در بخشهای تولید سوپرمارکتها در دسترس نیست، این سبزی چلیپایی برای هر کسی که به بازارهای کشاورزان مراجعه میکند یا مشترک برنامههای CSA (کشاورزی تحت حمایت جامعه، با نام دیگر سهم مزرعه) آشنا به نظر میرسد.
ما عاشق این غذای گیاهی هستیم و به شما پیشنهاد می کنیم با یادگیری نحوه خرید، نگهداری و تهیه سرمه در سالاد، سالاد، سوپ، خورش، مخلفات و غیره تنوع بیشتری به کارنامه آشپزی خود بیافزایید. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.
سرمه چیست؟
سرمه که از نوعی کلم وحشی کشت می شود، به همراه کلم، کلم بروکسل، کلم پیچ، سبزی کولرد، سبزی خردل، کلم بروکلی و گل کلم بخشی از تیره brassica است. طعم و بافت آن با ساقه کلم بروکلی یا تربچه قابل مقایسه است – ترد و ملایم با لقمه ای کم تند.
نام سرمه از واژه آلمانی “شلغم کلم” گرفته شده است. اسم آن بخشی تحت اللفظی و بخشی شاعرانه است: سرمه در واقع از نوعی کلم وحشی کشت میشود، اما عنوان شلغم خود را تنها بر اساس ظاهر مشابه با این سبزی ریشهای نامرتبط به دست میآورد.
یک ماده محبوب در غذاهای اروپای شمالی، سرمه معمولاً در سس خامه ای به عنوان غذای جانبی یا میت شینکن (“با ژامبون”) به عنوان غذای اصلی و همچنین در سوپ های مقوی با سیب زمینی و سبزیجات ریشه دار سرو می شود. فراتر از این آمادهسازیهای کاملاً سنتی، میتوانید سرمه را با کلم، تربچه یا سبزیجات ریشهدار در اکثر دستور العملها عوض کنید.
برای آشپزی آماده هستید؟ در اینجا نحوه خوردن سرمه را آورده ایم
مشابه ساقه های کلم بروکلی، سرمه زمانی که کوچک باشد لطیف تر و شیرین تر است. با رشد پوست، سخت تر و چوبی تر می شود. معمولاً لازم نیست سرمه های کوچکتر را پوست بگیرید، اما ممکن است بخواهید این کار را با سرمه های بزرگتر انجام دهید. یک سبزی پوست کن تیز یا چاقوی خرد کن باید مناسب باشد.
پس از برش و پوست کندن، پیازها را از وسط نصف کنید و لکه های قهوه ای یا اسفنجی را جدا کنید. از اینجا میتوانید سرمه را برش بزنید، تکه کنید، ژولین کنید، خرد کنید یا نازک بتراشید – یا به سادگی آن را خام میل کنید.
استفاده از سرمه در سالاد، سالاد و تنقلات
سرمه خام ترد، آبدار و ملایم با کمی لقمه فلفلی، برای هر نوع سالاد یا سالاد و میان وعده مناسب است. همانطور که ممکن است از جیکاما، کرفس، هویج، تربچه یا حتی سیب استفاده کنید، از آن استفاده کنید. این دستور العمل ها را به عنوان نقطه شروع امتحان کنید:
استفاده از سرمه در سوپ ها، مخلفات و غذاهای اصلی
حاضرید حرارت را روی سرمه زیاد کنید؟ با تعویض چلیپایی مورد علاقه جدید خود با گل کلم، ریشه کرفس، جعفری، شلغم یا سیب زمینی، به دستور العمل های خود تنوع اضافه کنید.
استفاده از سبزه های سرمه ای
کولارد و سبزی خردل بخشی از یک جنس هستند، بنابراین با خیال راحت با سبزی سرمه به همان روشی که از هر یک از این سبزیجات برگ دار استفاده می کنید، بپزید. در اینجا دو مورد از دستور العمل های ما وجود دارد:
نحوه خرید و نگهداری سرمه
سرمه یک محصول با آب و هوای خنک است که در بهار و پاییز بهترین رشد را دارد و برای چندین هفته به خوبی ذخیره می شود، بنابراین در اکثر بازارهای کشاورزان حتی در فصول بین فصل نیز آن را خواهید یافت.
انواع می توانند از بیرون بنفش یا سبز (مانند کلم) و در داخل سبز مایل به سفید باشند.
ذخیره سازی
اگر قصد ندارید فوراً از سرمه خود استفاده کنید، بهتر است سبزی ها را جدا کنید تا رطوبت را از پیاز دور نکنند (از نظر فنی، ساقه متورم). لامپ و سبزیجات را جداگانه در یخچال نگهداری کنید: سبزی ها را در یک حوله کاغذی مرطوب و سپس یک کیسه پلاستیکی بپیچید و لامپ ها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته و سوراخ دار قرار دهید. برگها باید در عرض چند روز استفاده شوند، اما پیازها به مدت دو هفته یا بیشتر به خوبی حفظ می شوند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۰۲ ۱۸:۱۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #سرمه #را #به #روش #صحیح #بخوریم