عشق به زنجبیل چیزهای زیادی وجود دارد ، از بوی تند و تیز که حضور خود را قبل از زمان تا عطر و طعم یک نوع خود اعلام می کند. این ماده ای است که در طول سال و عالی برای داشتن آشپزخانه در دسترس است ، اما بهترین راه برای ذخیره زنجبیل چیست؟ از ابی لسون ، صاحب زنجبیل مردم و جین گینز سؤال کردیم. او یک و نیم تا دو میلیون پوند زنجبیل در سال را برای مارک های خود خریداری می کند ، بنابراین او یک چیز یا دو مورد را در مورد خرید و ذخیره این ریشه طعم دهنده می داند. او نکات خود را برای اطمینان از مصرف این فوق ستاره آشپزی در بهترین حالت به اشتراک گذاشت.
ابی لسون، همکار و بنیانگذار زنجبیل مردم و جین جینز ، بزرگترین تأمین کننده محصولات زنجبیل ارگانیک و طبیعی در ایالات متحده
۴ راه برای ذخیره زنجبیل
لسون می گوید: “زنجبیل یکی از متنوع ترین مواد تشکیل دهنده دنیای آشپزی است.” “این مشخصات طعم فوق العاده ای است که می تواند از دستور العمل های شیرین به خوش طعم تلنگر شود ، و این یک افزودنی عالی برای طیف گسترده ای از ظروف است.” وقتی صحبت از ذخیره ریزوم می شود ، برای هر روش جوانب مثبت و منفی وجود دارد. این تا چه مدت می خواهید زنجبیل را ذخیره کنید.
در دمای اتاق
دقیقاً مانند ریشه خواهرش ، سیر ، می توانید زنجبیل را روی پیشخوان نگه دارید – حداقل برای مدت زمان کوتاه تر. این روش مورد علاقه لیسون برای ذخیره سازی کوتاه مدت است. او توصیه می کند بیش از یک تا دو هفته زنجبیل را در دمای اتاق ترک نکنید. “با گذشت زمان ، شروع به از دست دادن رطوبت و عطر و طعم خود می کند ، سپس خرد می شود.” لیسون توضیح می دهد که هنگام خرد شدن اما نه به همان اندازه قدرتمند ، قابل استفاده است.
در یخچال
یخچال می تواند تا چند هفته دیگر زمان بیشتری را برای شما بخرد. زنجبیل تازه را در یک حوله کاغذی بپیچید و آن را در یک کیسه هوایی در یخچال قرار دهید. لسون می گوید: “این می تواند سه تا چهار هفته طول بکشد ، اما ممکن است در یخچال اسفنجی شود.
در فریزر
لسون ترجیح می دهد برای ذخیره طولانی مدت انجماد. اگر مقدار زیادی زنجبیل دارید ، آن را پوست بگیرید ، آن را به قطعات اندازه سکه برش دهید ، آن را درون کیسه های فریزر قرار دهید و تا شش ماه آن را یخ بزنید.
در روغن یا سرکه
همچنین می توانید زنجبیل تازه را در روغن نباتی خنثی یا سرکه مورد علاقه خود ذخیره کنید. لسون می گوید: “این هم می تواند طراوت را حفظ کند و هم طعم تزریق کند.” زنجبیل را بشویید ، پوست بگیرید و برش دهید ، سپس آن را در روغن یا سرکه غوطه ور کنید و آن را در یخچال ذخیره کنید. (شما معمولاً روغن ها یا سرکه ها را یخچال نمی کنید ، اما لیسون می گوید اگر آنها را به زنجبیل تزریق کرده اید.) Leeson همچنین عاشق ساخت آب زنجبیل است ، که او از آن برای تهیه عکس های بهداشتی روزانه و طعم دادن آب گازدار یا چای استفاده می کند.
۳ نکته برای ذخیره زنجبیل تازه برای مدت طولانی
خرید تازه: اول ، مانند بسیاری از غذاهای دیگر ، بهترین راه برای دوام بیشتر زنجبیل ، خرید تازه ترین زنجبیل است که می توانید پیدا کنید. زنجبیل به طور کلی در فروشگاه مواد غذایی ، در یک دسته معروف به دست ، در فروشگاه مواد غذایی فروخته می شود. لسون می گوید: “اگر پوست براق باشد و دست سنگین و چاق باشد ، به احتمال زیاد تازه تر است.”
بیشتر از آنچه نیاز دارید خریداری نکنید: لیسون توصیه می کند که در صورت لزوم مقادیر کمی زنجبیل تازه را خریداری کنید: “فقط انگشت خود را از دست زنجبیل تازه جدا کنید ، مثل اینکه موز را از یک دسته از آن قرار دهید. او می گوید ، قطعه در معرض سریع برای شخص بعدی بهبود می یابد.
چه چیزی را بخرید: لیزون می گوید ، از زنجبیل که اسفنجی ، کپک زده یا بد بو است ، خودداری کنید. اگر ریشه زنجبیل که خریداری کرده اید ، هر یک از این خصوصیات را نشان می دهد ، آن را دور بیندازید.
ذخیره زنجبیل پودر ، متبلور یا آماده شده
در حالی که لیسون زنجبیل تازه را برای آشپزی روزمره به اشکال دیگر ترجیح می دهد ، او می داند که چگونه اشکال دیگر ریشه مورد علاقه خود را ذخیره کند تا آنها را در نخست وزیر خود نگه دارد.
زنجبیل پودری
درس می گوید: مواد تشکیل دهنده حیاط برای کلاسیک هایی مانند زنجبیل و Gingersnaps ، می گوید زنجبیل پودر می تواند چند سال طول بکشد. از کجا می دانید هنوز خوب است؟ بو می کند اگر عطر و طعم خود را از دست داده باشد ، به احتمال زیاد طعم آن را از دست داده است. “
زنجبیل متبلور
زنجبیل متبلور نیز می تواند چند سال دوام آورد. لسون می گوید: “زنجبیل متبلور تازه شیرین ، جویدنی و چاق است.” وی گفت: “این باید پوسته پوسته پوسته و ظاهری شبیه ژله ای در داخل داشته باشد. مانند زنجبیل تازه ، اگر زنجبیل متبلور شما خرد شده و مقعر باشد ، طراوت و عطر و طعم خود را از دست می دهد. با گذشت زمان خشک می شود ، اما هنوز هم خوراکی است. این در قند حفظ شده است ، از این گذشته. “
زنجبیل آماده شده
لسون همچنین از لوله های فشار زنجبیل آماده شده پاک می شود ، که می تواند حاوی تثبیت کننده و مواد نگهدارنده باشد. او توصیه می کند که بسته بندی سازنده را برای دستورالعمل های ذخیره سازی دنبال کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۲-۱۵ ۱۸:۵۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #زنجبیل #را #ذخیره #کنیم #تا #مدت #طولانی #تر #بماند