نکات کلیدی

  • انارهایی را انتخاب کنید که نسبت به اندازه‌شان سنگین‌تر به نظر می‌رسند – آنها آبدارتر و تازه‌تر از انارهای سبک‌تر با پوست کامل هستند.
  • انار کامل را تا دو ماه در یخچال نگهداری کنید و از میوه های اتیلن زا مانند سیب دور نگه دارید.
  • پس از جدا شدن از پوسته، آن ها را تا یک هفته در یک ظرف دربسته و دربسته با دستمال کاغذی در یخچال قرار دهید – یا آنها را برای نگهداری طولانی تر در فریزر قرار دهید.

فصل انار بهترین فصل است. انارها که به صورت میوه کامل یا آریل آماده برای خوردن در دسترس هستند، شیرینی، رنگ و بافت را برای همه چیز از سالاد و دسر گرفته تا پیتزا (بله، پیتزا) به ارمغان می‌آورند. به علاوه، انار سرشار از فواید تغذیه ای، از جمله آنتی اکسیدان ها، فیبر و ویتامین ها است. اما برای لذت بردن از آنها، باید آنها را به درستی ذخیره کنید. ما با کارشناسان صحبت کردیم تا بهترین مکان برای نگهداری انار و چگونگی اطمینان از ماندگاری آن برای هفته ها را پیدا کنیم.

  • دریک میلر، رئیس POM Wonderful، بزرگترین تولید کننده و تولید کننده انار تازه و آب انار در ایالات متحده
  • جنی فینکه، MS، RD، متخصص تغذیه در The Metabolic Dietitian

هنگام خرید انار به چه نکاتی توجه کنیم؟

اولین قدم برای اطمینان از تازه ماندن انارها تا زمانی که بتوانید از آنها استفاده کنید این است که قبل از اینکه از بازار به خانه برگردید شروع کنید. وقتی انار کامل می‌خرید، زیاد به عیوب سطحی جزئی توجه نکنید. چند خراش یا تکه های ناهموار روی پوسته نشانگر کیفیت پایین نیستند. در عوض، روی شکل و وزن تمرکز کنید، که نشان می دهد دانه های داخل چقدر آبدار خواهند بود.

دریک میلر، رئیس POM Wonderful، بزرگترین تولید کننده و تولید کننده انار تازه و آب انار در ایالات متحده، می گوید: “رنگ چیزی است که مردم تمایل دارند روی آن تمرکز کنند، اما وزن هدیه واقعی است.”

فقط آریلز: اگر راحتی انارهای آماده برای خوردن را ترجیح می دهید، تنها نیستید. این مرحله کاشت می تواند زیاد باشد، اما نکته کلیدی برای خرید آرل های بسته بندی شده این است که بهترین تاریخ را بررسی کنید و برای لذت بردن از آنها برنامه ریزی کنید.

نحوه نگهداری انار کامل

ماندگاری انارهای کامل به طرز شگفت انگیزی طولانی است – اما فقط در صورتی که به درستی نگهداری شوند. آنها محیط خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید را ترجیح می دهند. در حالی که اگر می خواهید ظرف چند روز آنها را بخورید، میز یا کاسه میوه خوب است، یخچال بهترین گزینه برای نگهداری طولانی تر است.

جنی فینکه، متخصص تغذیه متابولیک، متخصص تغذیه متابولیک، که به طور مرتب انار را به دلیل خواص ضدالتهابی آن توصیه می‌کند و پس از شنیدن اینکه مشتریان چند بار به دلیل فساد زودهنگام میوه را از دست می‌دهند، می‌گوید: «بسیاری از مردم فکر می‌کنند که انار را باید در پیش‌خوان نگهداری کرد، زیرا اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی آن را در دمای اتاق می‌فروشند.

چه آنها را روی پیشخوان یا در یخچال نگهداری کنید، قبل از نگهداری آن را نشویید. میلر می گوید که پوسته محافظت خوبی است. در واقع، رطوبت باقی مانده روی پوست پس از شستشو می تواند منجر به فساد شود.

فقط به یاد داشته باشید که چه آنها را روی پیشخوان خود یا در یخچال خود نگهداری کنید، باید آنها را از میوه های اتیلن زا مانند سیب و موز جدا کنید، زیرا می توانند باعث فاسد شدن سریع انار شوند.

مدت زمان ماندگاری انار کامل

در دمای اتاق: روی پیشخوان، انار کامل تا یک هفته ماندگاری دارد.

در یخچال: آنها در کشوی ترد یا یک مکان خنک و تهویه شده دیگر ذخیره می شوند و می توانند تا دو ماه دوام بیاورند.

نحوه نگهداری آریل انار

هنگامی که انارها را از انار جدا کردید، ساعت شروع به تیک تاک کردن می کند. میلر می‌گوید: «پوسته محافظ کوچک طبیعی است. آنها را در شرایط غذایی عالی نگه می دارد، اما زمانی که آنها را استخراج کردید، باید در یخچال نگهداری شوند وگرنه تخمیر یا فاسد می شوند.

فینکه پیشنهاد می‌کند قبل از نگهداری آرل‌ها در یک ظرف کم‌عمق و بدون هوا، آن‌ها را کاملاً خشک کنید. او خاطرنشان می کند: «افزودن یک آستر حوله کاغذی کوچک به عنوان کف ظرف به جمع آوری رطوبت باقیمانده کمک می کند تا برای مدت طولانی تری تازه تر بمانند.

Arils چه مدت طول می کشد

آریل ها در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند تا یک هفته ماندگاری داشته باشند.

آرل های بسته بندی شده: اگر آریل های بسته بندی شده خریداری کرده اید، تاریخ «بهترین تا» را بررسی کنید و مطمئن شوید که سرد باقی می مانند. میلر می‌گوید آریل‌هایی که به‌درستی بسته‌بندی شده‌اند، برای تازه ماندن تا آن تاریخ طراحی شده‌اند، مشروط بر اینکه در یخچال نگهداری شوند.

انجماد آریل

اگر می‌دانید که نمی‌توانید به موقع از آریل‌ها استفاده کنید، آن‌ها را فریز کنید تا بعداً استفاده کنید.

آنها را روی یک ورقه پخت پهن کنید تا به صورت جداگانه منجمد شوند. پس از یخ زدن، آرل ها را به یک کیسه ایمن در فریزر منتقل کنید، هوای اضافی را فشار دهید و آنها را تا چند ماه نگهداری کنید.

آریل های یخ زده طعم و رنگ زنده خود را حفظ می کنند – و می توانید آنها را مستقیماً از فریزر در اسموتی ها، همراه با ماست یا در پخت و پز استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که بافت آن پس از آب شدن برای میان وعده خوب نخواهد بود.

چه زمانی باید پرتاب شود

اگرچه انار ماندگاری طولانی دارد، اما در نهایت فاسد می شود و به محض این که این اتفاق بیفتد، علائم آن کاملا واضح است.

آریلز: اگر متوجه شدید حباب‌ها بالا می‌آیند یا مایع شیری رنگی در ته ظرف جمع می‌شود، وقت آن است که آنها را بیرون بیاندازید. میلر توضیح می‌دهد: «اینها نشانه‌هایی هستند که تخمیر شروع شده است و شما باید آنها را دور بریزید. هر گونه قالب روی سطح نیز فوراً ممنوع است.

انار کامل: پوست بیرونی سرنخ های خوبی ارائه می دهد. لکه‌های نرم قهوه‌ای تیره یا زرد نشان‌دهنده پوسیدگی داخلی است، و در حالی که آسیب گاهی جدا می‌شود، بهتر است میوه‌ها را باز کنید و قبل از خوردن یا بیرون زدن میوه‌ها را بازبینی کنید. اگر روی پوسته آن کپک زدید، میوه را دور بریزید.

فینکه خاطرنشان می کند که بافت میوه خود می تواند یک هدیه باشد. زمانی که پوست انار نرم، چروک شده یا در اثر لمس احساس می‌کند، زمان آن فرا رسیده که آن را بیرون بیاورید.»



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۱-۲۸ ۱۵:۰۲:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #انارها #را #نگهداری #کنیم #تا #هفته #ها #تازه #بمانند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *