غذای اصلی

  • مانند برخی از میوه های دیگر ، آووکادو و گواکامول در هنگام قرار گرفتن در معرض اکسیژن از فرآیندی که به عنوان قهوه ای آنزیمی شناخته می شود ، قهوه ای می شوند.
  • راه هایی برای جلوگیری از این فرآیند ، از جمله استفاده از اسید (مانند آب لیموترش) ، نگه داشتن گواکامول به روش های خاص و استفاده از یک ظرف تخصصی وجود دارد.
  • در حالی که گودالهای آووکادو معمولاً در تلاش برای کاهش قهوه ای استفاده می شوند ، این یک روش مؤثر نیست ، می گویند کارشناسان ما.

چند مورد ناامید کننده تر از خرید آووکادو است که فقط در زمان آماده شدن برای استفاده از آن ، بیش از حد آن را پیدا کنید. اما چه چیزی حتی بدتر است؟ رسیدن به گواکامول باقیمانده و کشف آن ، پس از یک روز در یخچال ، سایه ای ناخوشایند از قهوه ای را تبدیل کرده است. چگونه می توانید گواکامول را از قهوه ای روشن نگه دارید تا بعداً از آن لذت ببرید؟ این که آیا شما میزبان شب تاکو هستید ، بازی بزرگ را تماشا می کنید ، یا به سادگی هوس خامه ای و لکه دار گواکامول می کنید ، روش هایی برای نگه داشتن این جمعیت دلپذیر و روشن سبز وجود دارد. ما با یک دانشمند مواد غذایی و سرآشپزها صحبت کردیم تا از علم پشت آووکادو و بهترین روشها برای حفظ طراوت گواکامول خود پرده برداری کنیم.

چرا آووکادو (و گواکامول) قهوه ای می شوند

ابی تیل ، دکتری ، دانشمند مواد غذایی و بنیانگذار Abbey The Scientist می گوید: “این فرآیند قهوه ای شدن نتیجه یک واکنش شیمیایی طبیعی است که شامل یک آنزیمی به نام پلی فنول اکسیداز (PPO) است.”

آووکادو حاوی ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول است. این پلی فنول ها در هنگام قرار گرفتن در معرض اکسیژن ، یک واکنش شیمیایی قرار می گیرند که آنها را به ملانین تبدیل می کند ، یک رنگدانه قهوه ای (بله ، همان ملانین که در پوست انسان یافت می شود).

“در داخل یک آووکادو دست نخورده ، PPO و گروهی از ترکیبات به نام پلی فنول در قسمت های جداگانه سلول ها ذخیره می شوند. با این حال ، هنگامی که آووکادو خرد شده یا پوره شده است ، این ساختارهای سلولی باز می شوند و به PPO با پلی فنول ها و اکسیژن از هوا تعامل می دهند. ملانین یک رنگدانه قهوه ای است ، به همین دلیل سطح آووکادو با گذشت زمان تاریک می شود.

این فرآیند که به عنوان قهوه ای آنزیمی شناخته می شود ، منحصر به او برای آووکادو نیست. تیل می افزاید: “همچنین در میوه ها و سبزیجات دیگر مانند سیب و موز رخ می دهد.”

چگونه گواکامول را از قهوه ای نگه داریم

در حالی که گواکامول قهوه ای هنوز برای خوردن آن بی خطر است ، به نظر نمی رسد که به اندازه یک دسته تازه جذاب باشد. خوشبختانه ، روش های مختلفی برای تأخیر در فرآیند قهوه ای قبل از ذخیره گواکامول وجود دارد.

اسید را اضافه کنید

اضافه کردن یک لایه از آب لیموترش در بالای گواکامول شما می تواند با کند کردن فرآیند آنزیمی که باعث ایجاد رنگ قهوه ای می شود ، از آن در برابر قهوه ای شدن محافظت کند.

تیل می گوید: “استفاده از آب لیمو یا لیموترش به سطح گواکامول در معرض می تواند قهوه ای را به طور قابل توجهی کند کند. اسید سیتریک pH را کاهش می دهد ، فعالیت PPO را کاهش می دهد و به تأخیر می اندازد.”

سرآشپز اسکار کابزاس ، سرآشپز اجرایی گروه رستوران بارسلونا از تلهفریک موافق است: “برای نگه داشتن گواکامول تازه و روشن ، مقداری آب لیموتر یا اسید سیتریک را به گواکامول خود اضافه کنید. این چیزی بیش از یک ضربه عطر و طعم زستی است.

قرار گرفتن در معرض اکسیژن

ایجاد مانعی بین گواکامول و هوا به گواکامول کمک می کند تا تازه بماند. شما می توانید این کار را با بسته بندی پلاستیکی یا یک لایه نازک از آب انجام دهید.

“برای جلوگیری از آن قهوه ای زشت ، شما باید در معرض هوا به حداقل برسید. برای گواکامول ، می توانید این کار را با قرار دادن بسته بندی پلاستیکی در قسمت بالا انجام دهید (فقط مطمئن شوید که آن را لمس می کند) یا بسته بندی آن را در یک ظرف محکم و سپس یک لایه نازک از آب یا آب لیموترش قرار دهید. Downshiftology آماده سازی وعده غذایی سالم، و توسعه دهنده محبوب ترین دستور العمل Guacamole در اینترنت.

در حالی که روش آب مؤثر است ، گاهی اوقات می تواند گواکامول شما را با بافت کمی مرطوب یا رنگ قهوه ای ترک کند. بسته بندی پلاستیکی یک جایگزین تقریباً بی پروا است که گواکامول شما را بدون تغییر بافت آن تازه نگه می دارد.

یک محافظ گواکامول را امتحان کنید

اگر می خواهید Guacamole شما برای روزهای زیادی تازه بماند ، در یک نگهبان Guacamole مانند The Progressive Prepworks Guacamole Keeper Freshworks سرمایه گذاری کنید. این کانتینر بدون BPA دارای یک درب متناسب با سیلیکون است که هنگام فشار دادن آن ، هوای اضافی را از بین می برد و از مهر و موم محکم و به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض اکسیژن اطمینان می دهد. ظرف شفاف نیز به عنوان یک ظرف سرو دو برابر می شود.

همیشه گواکامول خود را در یخچال نگه دارید. برایان می گوید: “مهم نیست که کدام روش را انتخاب کنید ، حتماً گواکول را یخچال کنید ، زیرا دمای سرما نیز به کند شدن اکسیداسیون کمک می کند.”

آیا گودال آووکادو گواکامول را تازه نگه می دارد؟

قرار دادن یک گودال آووکادو در گواکامول احتمالاً محبوب ترین روشی است که مردم از آن استفاده می کنند ، و فکر می کنند آن را از قهوه ای شدن باز می دارد. در حالی که به نظر می رسد در بعضی از نقاط کار می کند ، گودال هیچ ماده شیمیایی خاص ضد شهر را آزاد نمی کند.

برایان می گوید: “بسیاری از مردم معتقدند که قرار دادن گودال آووکادو در گواکامول از قهوه ای شدن جلوگیری می کند ، اما متأسفانه این یک تصور غلط است و کار نمی کند. این فقط از گواکامول که در زیر آن از قهوه ای قرار دارد جلوگیری می کند ، زیرا دوباره مانع از قرار گرفتن در معرض هوا می شود.”

به عبارت دیگر ، گودال به عنوان یک سد فیزیکی عمل می کند ، دقیقاً مانند بسته بندی پلاستیکی یا یک لایه مایع. در حالی که ممکن است در یک خرج کردن کمک کند ، این یک راه حل بی پروا نیست.

نگه داشتن گواکامول از چرخش قهوه ای لازم نیست یک چالش باشد. این که آیا شما از بسته بندی پلاستیکی ، چلپ چلوپ مرکبات یا یک ابزار آشپزخانه مفید استفاده می کنید ، این نکات اطمینان حاصل می کند که گواکامول شما به همان اندازه لحظه ای که ساخته اید ، اشتها آور است.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۳۰ ۱۶:۰۱:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #از #قهوه #ای #گواکامول #جلوگیری #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *