این که آیا شما در حال جشن تولد ، عروسی هستید یا از یک دسر گاه به گاه با دوستان و خانواده لذت می برید ، کیک همیشه در منو است. اما کیک چه مدت طول می کشد و چگونه باید آن را ذخیره کنید تا آن را تازه نگه دارید؟ آیا باید در دمای اتاق یا در یخچال نگه داشته شود؟ این یک پاسخ یک اندازه مناسب نیست. بهترین راه برای ذخیره کیک به خود کیک بستگی دارد. انواع مختلفی از کیک کیک وجود دارد – کیک لایه وانیلا با یخ زدگی شکلات فقط آغاز است. کیک ها می توانند ساده و ساده باشند ، اما اغلب آنها پر از میوه یا کرم شلاق ، خامه شیرینی یا کشک لیمو هستند که می تواند امور را پیچیده کند.
ما با یک سرآشپز شیرینی حرفه ای و یک توسعه دهنده دستور العمل صحبت کردیم تا در مورد انواع مختلف کیک و بهترین راه ها برای ذخیره آنها بیاموزیم ، مهم نیست که چه نوع کیک و اینکه آیا آنها به سادگی با شکر پودر گرد و غبار می شوند یا با پر کردن دقیق جمع می شوند.
- برانوون وات ، سرآشپز شیرینی و نویسنده غذا مبتنی بر نیواورلئان
- جیسون شریبر ، سبک غذا ، توسعه دهنده دستور العمل و نویسنده از کیک میوه: دستور العمل های نانوا کنجکاو
نحوه ذخیره کیک به نوع بستگی دارد
برونوین وات ، یک سرآشپز شیرینی و نویسنده غذا در نیواورلئان ، می گوید که در نهایت ، بیشتر کیک ها هنگام ذخیره و خوردن در دمای اتاق بهترین بافت را دارند. او می گوید: “بیشتر کیک های چای مبتنی بر روغن یا کره را می توان به خوبی در بسته بندی پلاستیکی یا پارچه ای با پوشش موم پیچیده و تا پنج روز در دمای اتاق ذخیره کرد.” این شامل کیک های محبوب مانند نان موز ، نان کدو تنبل ، کیک پوند یا کیک روغن زیتون است. وی خاطرنشان می کند که کیک های مبتنی بر کره در هنگام سرما می توانند طعم خشکی داشته باشند و همیشه باید برای حداکثر لذت بردن به دمای اتاق بیایند.
کیک برای ذخیره در دمای اتاق
برایان گاردنر
به طور کلی توافق شده است که اکثر کیک ها هنگام ذخیره ، محکم بسته بندی شده در دمای اتاق بهترین کار را انجام می دهند. در صورت پر شدن یا یخبندان ، ممکن است به یخچال و فریزر نیاز داشته باشد ، همانطور که در زیر آمده است. اگر با یک لعاب ساده یا گرد و غبار شکر پودر در صدر قرار گیرد ، نباید به یخچال بروند. در اینجا برخی از متداول ترین انواع کیک که می توانند و باید در میز ذخیره شوند ، آورده شده است:
- کیک های لایه ای (روغن یا کره مبتنی بر): این می تواند شامل بیشتر کیک های لایه ای باشد که انتظار دارید در یک مورد نانوایی از جمله کیک هویج ، مخمل قرمز ، شکلات آلمانی ، Hummingbird و حتی کیک های اساسی وانیل و شکلات مشاهده کنید. وی خاطرنشان می کند که بیشتر آنها با استفاده از روش کرم سازی یا کرم سازی معکوس ساخته شده اند. این کیک ها کاملاً مرطوب هستند ، و هنگامی که آنها شامل یخ زدگی یا پر کردن نیستند که به یخچال نیاز دارد ، به بهترین وجه در دمای اتاق ذخیره می شوند و از آن لذت می برند. آنها تا پنج روز دوام خواهند آورد ، تا پنج روز.
- کیک نوعی پارچه ابریشمی: در جایی بین کیک اسفنجی و کره ، کیک نوعی پارچه ابریشمی را پیدا خواهید کرد. دارای بافت مرطوب ، سبک و هوایی است و معمولاً با روغن ساخته می شود. Schreiber این نوع کیک را در دسته ای به نام “کیک های فوم” قرار می دهد که گروه گسترده ای است که شامل تخم های شلاق برای ایجاد ساختار است و همه یا حداقل بخش بزرگی از چاله را در خمیر فراهم می کند. این کیک ها چربی کمتری دارند ، بنابراین آنها دو تا سه روز در دمای اتاق دوام می آورند.
- کیک اسفنجی: این بسیار شبیه به کیک نوعی پارچه ابریشمی است ، اما برای کیک اسفنجی ، تخم مرغ ها اغلب شلاق می خورند و آن را ظریف تر و مطبوع تر می کنند. مانند نوعی پارچه ابریشمی ، این کیک ها نیز باید طی دو یا سه روز از آن لذت ببرند.
- کیک پوند: اینها کیک های متراکم هستند و همه چیز در مورد طعم کره خالص است. کیک پوند برای چند روز در دمای اتاق مرطوب خواهد ماند ، گاهی اوقات تا یک هفته – در صورت یخچال به سرعت خشک می شود.
- کیک غذای فرشته: دقیقاً مانند کیک نوعی پارچه ابریشمی و اسفنجی ، کیک غذای فرشته دارای بافتی مانند ابر است که می تواند در هنگام یخچال مقداری از سبکی دلپذیر خود را از دست بدهد. آنچه به آن می دهد این بافت تا حدی محتوای چربی کمتری است ، بنابراین طی دو روز از آن لذت ببرید.
- کیک بدون آرد: یخچال و فریزر یک کیک بدون آرد یک روش مطمئن برای تبدیل آن حتی متراکم تر است. کیک های بدون آرد در دمای اتاق به مدت دو تا سه روز به طول می انجامند.
کیک برای یخچال
بری گلدمن
صرف نظر از هرگونه پر کردن یا یخبندان ، انواع کلیدی کیک وجود دارد که همیشه به یخچال نیاز دارند.
- کیک پنیر: برای بهترین بافت ، پس از پختن و خنک شدن ، یخچال پنیر را یخچال می کنید. این نه تنها به تنظیم پر کردن کمک می کند ، بلکه دسر را نیز تازه نگه می دارد-و هیچ کس نمی خواهد کیک پنیر گرم یا حتی اتاق را گرم کند. کیک پنیر باید به طور محکم در پلاستیک پیچیده شود (برای جلوگیری از تشکیل آب روی سطح) و در طی پنج تا شش روز از آن لذت می برد.
- کیک های بدون پخت: این کیک ها بیشتر با مواد تشکیل دهنده مانند خامه شلاق ، پنیر خامه ای و شیر متراکم ساخته شده اند ، بنابراین نیاز به یخچال دارند – در غیر این صورت می توانند ذوب شوند. اگر در یخچال نگهداری می شود ، حدود پنج روز این کیک ها را بخورید. در صورت ساخت و یخ زده (یا یخ زدگی) ، آنها می توانند برای چند ماه دوام داشته باشند.
ساخت کیک جلو
بعضی اوقات جوانب مثبت این کار را متفاوت انجام می دهند ، ویات خاطرنشان می کند که سرآشپز شیرینی خود ناتاشا پیکوویچ یک مؤمن محکم است که حتی کیک هایی که در لیست بالا درج نشده اند باید قبل از خدمت “پیر شوند” – به عبارت دیگر ، یک تا دو روز قبل از یخبندان و ارائه ها در یخچال قرار می گیرند تا به همه طعم دهنده ها اجازه دهند و مخلوط شوند. وات می گوید: “من فکر می کنم این قطعاً در مورد کیک های نوعی پارچه ابریشمی و روغنی با پر کردن پخته شده که با شربت مسواک زده شده است ، صادق است.” با این حال ، به نظر وی ، تمام کیک های کره یا کیک های دارای پر از میوه های تازه همیشه در روزی که ساخته می شوند بهترین خواهند بود.
بهترین نوع کیک ها از قبل
در حالی که برخی از انواع کیک وجود دارد که می توانید از قبل پخت و یخ بزنید ، در صورت نیاز به یخچال کیک ، زیرا یک قاعده کلی یک کیک روغنی انتخابی بسیار بهتر از یک کره است. اگر به این فکر می کنید که هر دو روغن خنثی و کره هنگام یخچال چگونه رفتار می کنند ، می بینید که کره سخت می شود ، در حالی که بیشتر روغن مایع باقی می ماند. به همین دلیل ، کیک های مبتنی بر کره در هنگام یخچال بسیار سریعتر از مواد روغنی شروع به خشک می کنند.
وقتی پر کردن و یخ زدگی وجود دارد
هنگام تصمیم گیری در مورد یخچال و فریزر کیک ، قبل از اینکه نوع کیک را در نظر بگیرید ، در مورد یخبندان و پر کردن فکر کنید.
میوه تازه: به گفته وایت ، کیک هایی که دارای یک عنصر میوه هستند ، مانند کیک نان با زغال اخته کامل که درون آن پخته شده است ، یک کیک سیب کوچک یا یک کیک وارونه آناناس ، بیشتر مستعد فساد هستند. او توصیه می کند که آنها را تا ۲۴ ساعت در دمای اتاق نگه دارید و پس از آن برای ذخیره طولانی تر (حدود سه یا چهار روز ، بسته به میزان رطوبت موجود در میوه انتخاب شده) ، یخچال و فریزر کنید.
لعاب: لعاب هایی با نسبت بالایی از قند شیرینی پزی ها در برابر فساد بسیار مقاوم هستند. ویات خاطرنشان می کند که بیشتر لعاب های این نوع باید برای چند روز در دمای اتاق خوب باشد ، خواه یک لعاب ریخته شده باشد یا یک کره به سبک آمریکایی. وی خاطرنشان می کند که کره های ایتالیایی و سوئیسی نیز کاملاً پایدار هستند و می توانند در دمای اتاق ۲۴ تا ۴۸ ساعت دوام بیاورند (عواملی مانند رطوبت می توانند بر این تعداد تأثیر بگذارند).
لبنیات یا تخم مرغ: هر کیک با یک کرم شلاق ، پنیر یا عنصر موس همیشه باید هم برای ایمنی و هم برای بهترین بافت یخچال و فریزر شود. در حالی که کیفیت کیک با گذشت زمان شروع به تغییر می کند (پر کردن ها می توانند لایه های کیک را به هم بزنند) ، هنوز هم می توان از سه روز بعد لذت برد. استثنا در اینجا کرم شلاق است – در حالی که بافت کیک را خراب نمی کند ، کرم شلاق پس از حدود یک روز شروع به از دست دادن کرکی خود می کند.
در حالی که ما فقط به شما گفتیم که کیک هایی که دارای لبنیات یا پر از تخم مرغ یا یخبندان هستند ، همیشه باید یخچال باشند ، هیچ کس نمی خواهد کره سرد بخورد. بنابراین ، اگر یک کیک با پر کردن ظریف و مبتنی بر تخم مرغ مانند کرم شیرینی ، موس یا کشک ، که با کره Meringue Meringue یخ زده است ، چه کاری باید انجام دهید؟ پاسخ وایات این است که اجازه دهید کیک به مدت دو ساعت در دمای اتاق قبل از سرو خویشاوند شود. اگر کیک قبل از خدمت بیش از آن یخ زده می شود (یا ممکن است باقیمانده وجود داشته باشد) ، حتما آن را یخچال کنید.
کره پنیر خامه ای: به گفته وایت ، این یک چیز مهم است: “FDA می گوید فقط باید دو ساعت در دمای اتاق ذخیره شود ، اما این رک و پوست کنده با این که اکثر متخصصان شیرینی پنیر خامه ای را درمان می کنند ، مغایرت دارد.” وی خاطرنشان می کند که جوانب مثبت ، یخ زدگی را در دمای اتاق برای مدت طولانی تر ، گاهی اوقات به طول شبانه ترک می کنند. و او می افزاید: احساس راحتی می کند که یخ زدگی پنیر خامه ای را که ۲۴ ساعت از آن خارج شده است ، احساس کند.
اگر قطعه قطعه شده است: کیک که قبلاً بریده شده است باید دارای بسته بندی پلاستیکی یا کاغذ موم باشد که بر روی خرده خرده باز فشار داده شده است تا طراوت کیک باقیمانده حفظ شود.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۶-۲۶ ۲۰:۴۷:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چه #مدت #کیک #طول #می #کشد #چگونه #می #توان #هر #نوع #را #ذخیره #کرد