کنسرو لوبیا می تواند به سادگی روز را نجات دهد. حتی در مقایسه با سایر مواد تشکیل دهنده شربت خانه، تعداد کمی از آنها به اندازه لوبیا قدرتمند همه کاره و مغذی هستند. آنها ارزان و به طور گسترده در دسترس هستند، و بسیاری از انواع لوبیا به صورت کنسرو عرضه می شوند. اما آیا باید کنسرو لوبیا را آبکشی کنید؟ این سوالی است که بسیاری از آنها می پرسند و حتی باعث ایجاد بحث هایی می شود. ما با یک متخصص کنسرو لوبیا صحبت کردیم تا بفهمیم که این مایع مرموز چیست و آیا تخلیه و آبکشی لوبیا ضروری است یا خیر. و اگر چنین است، چه زمانی باید و نباید؟
مایع لوبیا چیست؟
کت کاونر وولف، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل شرکت Heyday Canning Co.، یک برند مواد غذایی کنسرو شده که دارای لوبیاهای پخته شده در سس های معطر و پر جنب و جوش است، می گوید: «فرایند کنسرو کردن به سادگی پختن در حرارت بالا و تحت فشار است. “شما نیازی به استفاده از مواد مصنوعی، مواد نگهدارنده یا نمک برای کنسرو غذا ندارید. تنها کاری که انجام می دهید اعمال حرارت است.”
کنسرو لوبیا با اضافه کردن لوبیا خشک و آب به قوطی، مهر و موم کردن آن و حرارت دادن آن تا زمانی که لوبیا نرم شود درست می شود. کاونر وولف میگوید این یک فرآیند ساده و واقعاً یک فناوری باورنکردنی است که ما بهطور ناعادلانه آن را با مواد غذایی بسیار فرآوریشده و با کیفیت پایین مرتبط کردهایم. اگرچه این درست است که بسیاری از محصولات غذایی کنسرو شده وجود دارد که با مواد کمکیفیت یا تنها نمک افزوده ساخته شدهاند، اما این ربطی به فرآیند کنسرو کردن خود ندارد.»
آیا واقعاً نیاز به آبکشی کنسرو لوبیا دارید؟
خبر خوب این است که مایع لوبیا لزوماً نیازی به آبکشی ندارد و کاملاً خوراکی و سالم است. با این حال، مواردی وجود دارد که ممکن است بخواهید حبوبات را آبکشی کرده و آبکشی کنید، بسته به اینکه چگونه آنها را آماده می کنید.
چه زمانی حبوبات را آبکش کنید
اگرچه لازم نیست حبوبات خود را بشویید، دو دلیل وجود دارد که ممکن است بخواهید مایع را تخلیه کنید و سریع آنها را بشویید:
به ظرفی که درست می کنید توجه کنید: زمانی که در حال تهیه چیزی که نیازی به مایعات اضافی ندارد، مانند سالسا، سالاد لوبیا، یا اگر لوبیا را روی ظرفی که در فر قرار می گیرد، مانند ناچو می پاشید، لوبیا را آبکش کنید.
نمک را بررسی کنید: یکی دیگر از ملاحظات هنگام تعیین اینکه آیا حبوبات خود را آبکشی کنید یا نه این است که با چه مقدار نمک بسته بندی شده اند. تا زمانی که محصولی با برچسب “کم سدیم” یا “بدون نمک اضافه شده” خریداری کرده باشید، نمک همیشه در طول فرآیند کنسرو اضافه می شود. اگر به دقت مصرف سدیم خود را زیر نظر دارید یا به سادگی می خواهید مسئول نمک زدن ظرف خود باشید، آبکش کردن و آبکشی کنسرو لوبیای شما مقدار زیادی از نمک را از معادله حذف می کند، بنابراین زمانی که شما با یک لوح خالی تر شروع می کنید. وولف می گوید به آشپزی بروید.
بهترین راه برای شستن حبوبات
شستشوی موثر لوبیا ساده است:
- یک الک توری ظریف را روی سینک (یا کاسه، اگر در حال صرفه جویی در مایع هستید) بگیرید.
- قوطی لوبیا را داخل الک بریزید و اجازه دهید مایع آن خارج شود و حبوبات را پشت سر بگذارید.
- حبوبات را زیر آب سرد بشویید و در صافی تکان دهید و آماده استفاده است.
وقتی لوبیا را نباید آبکشی کرد
مگر اینکه لوبیاهایی که خریداری می کنید در یک سس مخصوص کنسرو شده باشند، مانند محصولات Heyday، مایع موجود در قوطی به سادگی محلول نشاسته ای از آب و مقداری نمک است. وولف توضیح می دهد که به همین دلیل است که وقتی یک قوطی لوبیا ساده را باز می کنید، آب کاملاً شفاف نیست و مقداری ضخامت و بدنه دارد.
او می گوید که شستن لوبیاها یک اولویت است. مایع نشاسته ای می تواند در بسیاری از موارد مفید باشد، مانند افزودن بدن به سوپ یا خورش.
آکوافابا چطور؟
در حالی که مایع اکثر انواع کنسرو لوبیا عمدتاً برای اضافه کردن بدن اضافی به سوپ مفید است، یک استثنای خاص در مایع کنسرو نخود وجود دارد که به نام آکوافابا نیز شناخته می شود. می توان آن را مانند سفیده تخم مرغ برای مرنگ گیاهی در دسرهای گیاهی هم زد.
مایعات سایر انواع لوبیا را می توان از نظر فنی به همین روش استفاده کرد، اما تعداد کمی از آنها طعم خنثی مانند نخود دارند، بنابراین می توان از آنها در کاربردهای شیرین استفاده کرد.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۲۱ ۱۵:۲۱:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چه #زمانی #باید #کنسرو #لوبیا #را #بشویید #چرا