هندوانه شیرین ترین شیرین تابستان است. در غذاهای بی شماری آبدار ، خنک کننده و همه کاره است ، از برش های شیرین گرفته تا سالادهای خوش طعم و حتی کوکتل های روحیه. اما آیا می دانستید که قبل از برش و سرو نیاز به شستن هندوانه دارید؟ این یک گام اساسی برای حفظ اجتماعات تابستانی شما ایمن و خوشمزه است. ما با یک دانشمند غذا صحبت کردیم که توضیح داد که چرا این مرحله بسیار حیاتی است و چگونه می توان آن را به درستی انجام داد.
نقش پوست
پوست دلچسب یک هندوانه نقش مهمی را ایفا می کند و از گوشت داخلی صورتی آبدار در برابر آفات ، آلاینده ها و میکروارگانیسم ها محافظت می کند. این ناخالصی ها ممکن است از خاک جایی که رشد کرده است ، جعبه ای که در آن حمل شده است ، سبد خرید چسبناک یا حتی تنه گرد و غبار ماشین شما در راه خانه است.
حتی اگر بیشتر افراد به طور مرتب پوست را مصرف نمی کنند ، ضروری است که همیشه قبل از برش هندوانه را بشویید. آن سپر که از گوهر آبدار شما محافظت می کند می تواند به سرعت به منبع آلاینده ها تبدیل شود. باکتری ها ، خاک و بقایای سطح می توانند بر روی تیغه چاقو شما منتقل شوند و پس از شروع برش ، از طریق خربزه سوار شوند – با هم زدن هر نیش.
همیشه هندوانه خود را برای ترک های قابل مشاهده یا آسیب به پوست آن قبل از خرید بازرسی کنید. این چانه ها در زره ها به آلاینده ها اجازه می دهند تا وارد شوند ، میوه شما را سریعتر خراب کنند و خطر ابتلا به بیماری ناشی از غذا را افزایش دهند.
نحوه شستن یک هندوانه به درستی
با توجه به اندازه و اندازه زیاد ، هندوانه شستشو می تواند احساس ارعاب کند ، به خصوص در مقایسه با میوه های کوچکتر مانند توت فرنگی یا هلو. در اینجا نحوه انجام درست آن آورده شده است:
- هندوانه را در یک سینک تمیز قرار دهید.
- زیر آب جاری خنک بشویید و آن را بچرخانید تا اطمینان حاصل شود که تمام سطوح به طور کامل شسته می شوند.
- از یک برس تولید تمیز استفاده کنید تا به آرامی لکه های خاکی سرسخت را از بین ببرید.
صابون ، شستشوی تولید تجاری یا سفید کننده را پرش کنید. FDA استفاده از آنها را توصیه نمی کند و آنها می توانند باقیمانده را ترک کنند.
اگر پوست را می خورید هندوانه را شستشو دهید
به گفته دانشمند مواد غذایی برایان کوک لو ، دکتری ، شستشوی کامل با آب برای بیشتر استفاده های هندوانه کافی است ، با توجه به اینکه بیشتر مردم پوست را نمی خورند. با این حال ، اگر شما قصد دارید پوست را بخورید ، ممکن است بخواهید یک روش هدفمندتر را برای از بین بردن هرگونه سموم دفع آفات و مهار رشد باکتریها در نظر بگیرید.
- ۳ قسمت آب سرد را تا ۱ قسمت سرکه سفید در یک بطری اسپری تمیز مخلوط کنید.
- هندوانه را سخاوتمندانه با محلول در تمام سطوح اسپری کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بنشیند.
- برای از بین بردن هرگونه باقیمانده سرکه ، کاملاً زیر آب سرد بشویید. قبل از تلاش برای برش کاملاً خشک شوید زیرا هندوانه هنگام خیس شدن لغزنده خواهد بود.
فراتر از گوشت: یک برش را هدر ندهید
پس از شستن هندوانه به کمال ، گزینه های شما برای لذت بردن بی پایان است. فراتر از برش میوه در برش های تابستانی از سعادت ، گزینه های آبدار شما هیچ محدودیتی نمی دانند. با داشتن یک پوست تمیز و تمیز ، ترشی ، آب نبات یا حتی تحریک کردن آن را در نظر بگیرید ، مطمئن شوید که هیچ چیز به هدر نمی رود و هر نیش جشن تابستان آفتابی است.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۲۵ ۱۹:۰۵:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چرا #همیشه #باید #قبل #از #برش #هندوانه #را #بشویید