اگر خیارهای موجود در فروشگاه مواد غذایی محلی شما به نظر می رسد بسیار براق و بسیار خوب و زیبا به نظر می رسد ، احتمالاً آنها با موم پوشیده شده اند. در حالی که رسانه های اجتماعی پر از ترفندهایی برای “نحوه حذف موم از خیارها” هستند ، اما بیشتر آنها حیرت انگیز یا گمراه کننده هستند.

در حقیقت ، ما بهترین راه های شناخته شده را برای از بین بردن موم از خیارها امتحان کردیم-و توصیه ما این است که از پرش از پرش استفاده کنیم ، زیرا خیارهای ناخواسته هر بار موهای مومی را می زدند. چه از دست خورده ، چه در یک سالاد ریخته شده ، یا با انتخاب سریع ، خیار های ترد شما باید یک شفافیت آبدار و کاملاً تمیز و تمیز داشته باشند که مانند خود تابستان مزه می کند-نه یک موم. پیش از این ، ما به این موضوع می پردازیم که چرا خیارها در وهله اول موم می شوند و حتی اگر می توانیم بدون موم خریداری خواهیم کرد-جوانب مثبت و منفی هر یک از روشهای شستشوی موم را که آزمایش کرده ایم.

بکا شلوسبرگ، MS ، RDN ، LDN ، متخصص تغذیه و توسعه دهنده دستور العمل

چرا خیار موم شده است

خیارها برای جلوگیری از از بین رفتن رطوبت و اکسیداسیون از پوست مومی طبیعی برخوردار هستند. این موم طبیعی پس از برداشت محصول از بین می رود ، هنگامی که خیارها از هر خاک ، برگ یا اشکالات تمیز می شوند. برای کاهش اکسیداسیون ، که منجر به پوشیدن خیار نرم و نرم می شود و برای محافظت در برابر کبودی در ترانزیت ، تولیدکنندگان اغلب در یک موم درجه غذایی که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تأیید شده است ، خیار را می پوشند.

این پوشش به طور معمول از موم کارناوبای مشتق شده از نخل یا موم پارافین مبتنی بر نفت ساخته می شود. این پوشش کاربردی به معنای تقلید از پوست مومی اصلی سبزیجات ، طراوت را حفظ می کند و باعث ایجاد یک پایان براق می شود ، اما اغلب منجر به پوست سخت می شود که بیشتر آنها از آن لذت نمی برند. در حالی که خود موم پس از شستشو کامل از خوردن بی خطر است ، می تواند آلاینده ها ، سموم دفع آفات و باکتری های مضر مانند را به دام بیندازد سالمونلا ، زیر سد. به همین دلایل ، بسیاری قبل از لذت بردن از خیار خود ، موم را حذف می کنند.

کدام خیارها موم می شوند؟

خیار باغ ، که به عنوان خیارهای برش آمریکایی نیز شناخته می شود ، تنوع اصلی است که به طور معمول در موم پوشش داده می شود. آنها رایج ترین نوع خیار در فروشگاه های مواد غذایی و ارزان ترین دسته هستند ، اما بسیاری از گزینه های دیگر بدون لاک سخت و سخت ، نیش واضح را ارائه می دهند.

بهترین راه برای جلوگیری از موم روی خیارها

مؤثرترین راه برای جلوگیری از موم روی خیارها صرفاً خرید خیار است که موم نیستند.

هر خیالی که در یک ظرف بسته بندی شده یا در یک ظرف فروخته شود ، معمولاً عاری از موم است. این شامل خیار انگلیسی به طور گسترده ای است که به عنوان خیارهای بدون Seedless ، Hothouse ، Burples و گلخانه نیز شناخته می شود. اینها به طور معمول در فیلم پلی اتیلن به جای موم پیچیده می شوند. خیار فارسی ، مینی خیار و خیار ترشی مانند خیار کربی ، همه به خاطر پوست لطیف و طعم شیرین و ملایم آنها با ارزش هستند. آنها غالباً بسته بندی های پلاستیکی یا کمپوست بدون موم به فروش می رسند. این گونه ها به زیبایی در دستور العمل های خیار سس شده ، کبابی و بو داده شده نگه می دارند.

در فصل اوج خیار از ماه مه تا آگوست ، بازارهای کشاورزان با خیار خیابانها Au Naturel مجهز هستند. اگر مطمئن نیستید ، فقط از فروشنده بپرسید که آیا خیارهای آنها موم شده است یا خیر. FDA به تولید کنندگان نیاز دارد تا استفاده از موم را روی برچسب ها فاش کنند و در صورت واکس بودن خیارها باید خرده فروشان را نشان دهند.

پوست

اگر استفاده از خیار خرد شده را قرار داده اید ، پوست و دور انداختن پوست مومی قابل اطمینان ترین روش برای از بین بردن مشکل پوشش دست و پا گیر است. همچنین سریع و آسان است ، اما اشکالاتی وجود دارد: شما هنگام دور ریختن پوست ، بیش از مزاحمت مومی را از دست می دهید. علاقه مندان به رژیم غذایی و سبزیجات ثبت شده ، Becca Schlosberg ، MS ، Rdn ، LDN ، خاطرنشان می کند که او ترجیح می دهد پوست را حفظ کند زیرا حاوی مواد مغذی با ارزش بهداشتی ، از جمله فیبر ، منیزیم و ویتامین های A ، C و K است که ما را به انواع خرید بدون موم باز می گرداند.

آزمایش ۶ روش برای از بین بردن موم از خیارها

اگر هنوز مشتاق هستید موم را از پوست خیار خارج کنید ، احتمالاً متوجه شده اید که اینترنت هیچ کمبود روش و هک برای انجام کار ندارد. ما محبوب ترین روش ها را برای تعیین اینکه در صورت وجود مؤثر است ، آزمایش کردیم. ما برخی از حاشیه های مؤثر اما بدخلقی را پیدا کردیم ، در حالی که برخی دیگر با نگرانی های بهداشتی و امتیازات با کیفیت همراه بودند و تعداد کمی از آنها بیهوده بودند. نتیجه گیری ما: شستشوی موم سخت است.

با صابون و آب Dawn Dawn بشویید

روی گریس ، گریم ، سخت است ، وت موم خیار. یک غذای ساده با Dawn در زیر آب جاری ، به لطف سورفاکتانت های آن ، که ترکیبات غیر قطبی را در موم جذب می کنند و آنها را از بین می برد ، در سلب موم موثرترین بود. با این حال ، FDA توصیه می کند از صابون ظرف بر روی محصولات استفاده کند ، به همین دلیل آن را از شستشوی میوه و سبزیجات به بازار عرضه می کند. خیارها متخلخل هستند و می توانند باقیمانده های مواد شوینده را جذب کنند ، که می تواند حتی در مقادیر کمی باعث بیماری شود.

با یک حوله خیس شده سرکه مالش دهید

با جدیت مالیدن پوست خیار با یک حوله خیس شده سرکه نسبتاً مؤثر بود. اسیدیته سرکه موم را نرم می کند ، در حالی که بافت ساینده حوله آن را از بین می برد. پس از شستشوی کامل برای تمیز کردن هرگونه باقیمانده سرکه ، پوست خیار نسبت به همتایان موم آن براق تر بود. نزولی؟ دست های درد ، یک حوله ظرف رنگ شده و عطر تیز سرکه در آشپزخانه شما و زیر ناخن های شما. با توجه به اینکه راه حل های بی دردسر و بهتر در آنجا وجود دارد ، تمام آن گریس آرنج به سختی احساس ارزش آن را دارد.

در سرکه ، جوش شیرین و آب خیس کنید

خیساندن خیار در یک چهارم آب با قاشق غذاخوری هر یک از جوش شیرین و سرکه به مدت ده دقیقه و به دنبال آن یک اسکراب با یک برس سبزیجات در زیر آب جاری ، در کاهش پوشش چسبان تا حدودی مؤثر بود. سرکه موم را نرم کرد ، جوش شیرین سایش ملایم را اضافه کرد و برس مقداری پوشش را بلند کرد. قلیایی جوش شیرین اغلب به دلیل تجزیه باقیمانده های سموم دفع آفات مورد ستایش قرار می گیرد ، اما ترکیب آن با سرکه خنثی می شود. در پایان ، این روش برای حداقل بازپرداخت بیش از حد فریب خورده است.

در سرکه و آب خیس کنید

فیلم های ویروسی راز از بین بردن موم سرسخت ، در حال خیس کردن خیار در آب گرم و سرکه است ، سپس با یک برس سبزیجات شستشو می دهد. در حالی که اسیدیته سرکه موم را نرم می کند و برس برخی از آن را از بین می برد ، نتایج به دور از چشمگیر است. این یک فرایند ظریف است که نتایج تحت تأثیر را ارائه می دهد – به طور کلی هک معجزه آسا که از آن استفاده می شود.

آب جوش را رها کنید

برخی از فیلم ها ادعا می کنند سریع ۱۰ ثانیه ای در آب جوش ، موم را به سمت راست ذوب می کند. در واقعیت ، ۳۰ ثانیه طول می کشد تا یک تفاوت قابل توجه ایجاد شود – و تا آن زمان ، خیار شما گرم ، کمی قارچ است ، و احتمالاً تمام انگیزه های خود را برای ایجاد سالاد ساده ای که برای ناهار میل کرده اید از دست داده اید.

در آب نمک خیس کنید

کمترین روش مؤثر دسته: خیساندن خیار در آب نمک گرم به مدت ۱۰ دقیقه. در حالی که نمک می تواند به از بین بردن باکتری های سطحی و باقیمانده سموم دفع آفات کمک کند ، برای تجزیه مهر و موم موم به دام انداختن آنها کم است.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۰۵ ۱۶:۳۳:۱۰
عناوین بصورت هشتگ: #چرا #خیارها #موم #شده #اند #چرا #ممکن #است #بخواهید #از #آنها #جلوگیری #کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *