برنج می تواند چنین شادی باشد. و همچنین یک ناامیدی بالقوه. لحظه بلند کردن درب روی گلدان برنج تازه بخارپز بسیار از احتمال بسیار استقبال می کند ، اما اگر برنج شما طبق دلخواه پخته نشود ، غذای آینده ممکن است احساس خراب شود. برنج های پخته شده را می توان با مایع گرم اضافی به پایان رساند ، اما برنج قارچ – ریز که خیلی نرم و گلپی شده است – به نظر می رسد که فراتر از ترمیم است. ما با یک سرآشپز صحبت کردیم تا بدانیم چه عواملی باعث برنج قارچ می شود و چگونه می توان آن را نجات داد. همچنین ، او نکاتی را برای پخت و پز برنج کامل به اشتراک گذاشت ، بنابراین شما هرگز نیازی به نجات برنج بیش از حد پوشیده از آن ندارید.
اریک والدز، سرآشپز اجرایی در رستوران NAKS در شهر نیویورک
چرا دستور العمل قارچ می شود
اریک والدز ، سرآشپز اجرایی در NAKS در شهر نیویورک توضیح می دهد: “هنگامی که برنج قارچ می شود ، به این معنی است که بیش از حد پخته شده و آب زیادی را جذب کرده است.” برنج پخته نشده قابل هضم نیست ، اما همانطور که پخته می شود ، مایع گرم به داخل دانه تزریق می کند و نشاسته را خوراکی ، جویدنی و قابل هضم می کند. این همان چیزی است که به برنج بافت فنری امضای خود را می دهد ، اما اگر مایع بیش از حد وارد شود ، خوب ، شما با یک گلدان Goo باقی مانده است.
خبر خوب؟ در حالی که شما لزوماً نمی توانید آب اضافی را از برنج خارج کنید ، پس از جذب آن ، برنج هنوز خوراکی است و به طور بالقوه بسیار خوشمزه است. آن برنج خاردار زباله نیست. شما می توانید آن را برطرف کرده و از بسیاری جهات لذت ببرید ، و حتی شاید غذای جدید مورد علاقه خود را نیز کشف کنید.
چگونه اطمینان حاصل کنیم که برنج شما قارچ نیست
پخت و پز برنج به درستی ، با نسبت های صحیح مایع به برنج ، مهمترین کلید برای جلوگیری از برنج قارچ دفعه دیگر است.
از نسبت راست استفاده کنید: والدز می گوید: “شما باید از مقدار مناسب آب به برنج استفاده کنید. معمولاً این یک نسبت ۱: ۱ برای مخلوط برنج و آب است ، اما هنوز هم به تنوع برنج مورد استفاده شما بستگی دارد.” بیشتر انواع برنج سفید از نسبت ۱: ۱ استفاده می کنند ، و اگر مطمئن نیستید که برنج قهوه ای شما یا انواع دیگر به مایع بیشتری احتیاج دارد ، دستورالعمل های بسته را بررسی کنید.
از بین بردن باقیمانده نشاسته از برنج قبل از پخت و پز: مانند استفاده از نسبت صحیح آب به برنج ، این همچنین می تواند به جلوگیری از صدف و مشکلات بافتی ناخوشایند کمک کند. برنج را بشویید تا آب پاک شود و آن آب نشاسته ای را برای استفاده از گیاهان آبیاری یا شستن صورت یا موهای خود نگه دارید – آب ریز دارای ویتامین ها و مواد معدنی با فواید نشاسته باقی مانده است.
والدز می گوید: “برای برنج کامل ، برنج خود را سه بار در آب سرد بشویید ، سپس از یک نسبت ۱: ۱ آب و برنج استفاده کنید و آن را در یک اجاق گاز برنج قرار دهید.” “هر بار کار می کند!” برنج سفید کامل فقط به یک چنگال یا برنج برنج بعد از پخت و پز برای بافت بهینه نیاز دارد.
از گلدان مناسب استفاده کنید: اگر اجاق گاز برنج الکترونیکی ندارید ، یک نسخه سرامیکی اجاق گاز یا یک گلدان کوچک با یک درب نیز کار می کند.
راه های استفاده از برنج قارچ (زیرا می توانید)
اگر برنج شما از آنچه انتظار می رفت ، بیشتر از حد انتظار است ، برای سطل آشغال اجرا نکنید. درک کنید که برنج ممکن است سطح بالایی از نظر بافت نباشد و ممکن است برای هدف اصلی که در ذهن داشتید کار نکند ، مانند دانه های کرکی برای رفتن در کنار شام ، اما می توان طعم آن را نجات داد. والدز می گوید: “تمام برنج های قارچ خوراکی است ، شما فقط باید آن را مجدداً مجدداً مورد استفاده قرار دهید و یک غذای جدید تهیه کنید.” در حالی که برنج قارچ نمی تواند صدف خود را برگرداند ، می توان از آن استفاده کرد:
آن را برای ظروف برنج امتحان کنید: مانند Congee ، Porridge و Puddings برنج.
آن را خشک کنید: برنج قارچ نیز می تواند در فر در دمای پایین خشک شود. آن را روی یک ورقه پخت ریخته شده پخش کرده و از آن برای تهیه غذاهای برنج پخته شده مانند برنج سرخ شده استفاده کنید.
برای چاشنی یا اضافه کردن سوپ استفاده کنید: برنج قارچ نیز می تواند شستشو داده و در سوپ ها هم زده شود یا برای تهیه پر کردن سبزیجات مانند فلفل پر شده ، گوجه فرنگی پر شده یا کدو سبز استفاده شود.
یخ برای استفاده بعدی: برنج بیش از حد نیز می تواند یخ زده شود تا بعداً برای یک ظرف برنج گرم شود یا در روغن سرخ شود و برای ایجاد پایه یک ظرف برنج ترد ایجاد شود.
آن را مخلوط کنید: اگر برنج شما کاملاً بیش از حد پخته و کامل و بدون دانه های قابل تشخیص است ، می توانید آن را با آب اضافی مخلوط کنید تا یک پایه خامه ای برای سوپ ها ، اسموتی ها ایجاد کنید ، آن را به پنکیک ، کلوچه و موارد دیگر اضافه کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۵-۳۰ ۲۱:۳۶:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #چرا #برنج #من #قارچ #است