تونی مایرز ، سردبیر کاکائو رادار ، یک وبلاگ اختصاصی برای تولید شیرینی سازی ارائه می دهد ، که منعکس کننده جلسه مهم دو روزه بنیاد کاکائو در این هفته است که چشم انداز رشد این صنعت در میزبان خود برزیل را برجسته می کند.

پتانسیل برزیل ، به عنوان کشور میزبان جلسه مشارکت بنیاد جهانی کاکائو در سال ۲۰۲۵ ، تبدیل شدن به یک نیروگاه جهانی در تولید کاکائو ، پس از دو روز مذاکرات شدید و سطح بالا در سائوپائولو ، یک غذای آماده بود.

کریس وینسنت ، رئیس جمهور WCF در سخنرانی خود گفت: “چیزهای زیادی می توانیم از برزیل بیاموزیم.”

علیرغم کاهش تولید کاکائو برزیل ، ۲۰ ٪ در سال ۲۰۲۴ به ۱۷۹،۰۰۰ تن از ۲۲۰،۰۰۰ تن در سال گذشته کاهش می یابد ، کارشناسان خوشبین بودند که در طی یک دهه آینده به دلیل پیشرفت در مکانیزاسیون و مدیریت بیماری ، می تواند در صورت عدم سه برابر دو برابر شود.

برزیل با اتخاذ فن آوری های نوآورانه و استراتژی های کمک فنی مؤثر برای کشاورزان کوچک ، به عنوان یک حامل استاندارد در صنعت دیده می شود تا به آنها در رشد بیشتر کاکائو کمک کند.

با این وجود ، با نوسانات بیشتر در بازارهایی که در سال ۲۰۲۵ انتظار می رود ، چالش ها باقی مانده است. در این جلسه اعلام شده است که ابتکار عمل از چهار سازمان برزیلی Arapyau ، بنفش ، Toboa ، Mov Investments) برای حمایت از کشاورزان کاکائو در مقیاس کوچک ، با یک صندوق کاوا آغاز شده است.

این هدف این است که تا سال ۲۰۳۰ ۱ میلیارد reais (تقریباً ۱۷۶ میلیون دلار) جمع آوری کند تا وام به کشاورزان کاکائو کوچک ، به ویژه در مناطق اصلی در حال رشد باهیا و پارس ، برای افزایش عملکرد و بهره وری آنها تأمین شود.

یکی از مهمترین جلسات در نشست امسال در مورد مدیریت بیماری بود که استراتژی های مربوط به بیماری هایی مانند CSSV (ویروس شلیک متورم کاکائو) و مونیا را برجسته می کند ، که دلیل خاصی برای نگرانی برای کشاورزان کاکائو لاتام است.

این آفت ویروس تر شده است و بردارها و سویه های مختلف ویروس پدید آمده است ، هر یک تهاجمی تر از گذشته ، به نمایندگان اطلاع داده شد.

پیشرفت در برنامه های آگاهی با آموزش نمایندگان و کارهایی که در آزمایشگاه هایی انجام می شود که انواع مقاوم را توسعه می دهند ، انجام شده است.

مدیریت یکپارچه آفات (IPM) و زراعت زراعی ، از جمله گیاهان سد ، به عنوان یک استراتژی مؤثر در پیشگیری ، همراه با آموزش کشاورزان برای مشاهده شیوع اسپورها روی غلافهای کاکائو در اوایل برای جلوگیری از مسری در مزارع و گسترش در مناطق دیگر مشاهده شد.

در این جلسه بر اهمیت آمادگی در مناطق آسیب دیده ، از جمله تحقیق ، رویکردهای نوآورانه و همکاری بین محققان ، سازمان های دولتی و فعالیت های میدانی تأکید شده است.

علیرغم چالش های فعلی ، یک مطالعه توسط Instituto AYA و SystemIQ نشان می دهد که برزیل می تواند تا سال ۲۰۳۰ تا ۱۳ ٪ از بازار جهانی کاکائو را به خود اختصاص دهد ، به طور بالقوه ۲.۳ میلیارد دلار درآمد ایجاد کرده و حداکثر ۳۰۰۰۰۰ شغل در این بخش ایجاد می کند.

پشتیبانی از بخش کاکائو کشور نیز توسط برنامه Inova Cacau دولت ، که تولید کاکائو ۴۰۰۰۰۰ تا سال ۲۰۳۰ را هدف قرار داده است ، ارائه شده است.

این انتظار بالا مبتنی بر پایگاه صنعتی تأسیس شده برزیل و بازار شکلات داخلی قوی است که توسط Cocoaaction Brasil پشتیبانی می شود ، یک ابتکار عمل WCF موفق که شش سال پیش برای تقویت و پشتیبانی از عرضه داخلی راه اندازی شده است.

برای کمک به تسهیل فشار برای تبدیل مجدد برزیل به یک نیروگاه کاکائو ، پس از سالها کاهش ، دولت فدرال نیز با باز کردن دسترسی صریح تر به اعتبار ، سرمایه گذاری می کند و از این بخش پشتیبانی می کند تا کشاورزان بتوانند در زمین خود سرمایه گذاری کنند ، لوبیا بیشتری تولید کنند و درآمد خوبی کسب کنند.

آنتونی مایرز ، ویراستار ، cocoaradar.com



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۲۰ ۲۳:۵۰:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #وبلاگ #مهمان #منحصر #به #فرد #برزیل #قول #می #دهد #تا #پایان #دهه #تولید #کاکائو #را #دو #برابر #کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *