اجلاس اخیر کشاورزی کربن اتحادیه اروپا در دوبلین در این ماه به طور فعال بررسی کرد که چگونه زنجیره های تأمین می توانند نقش خود را در تحویل کربن بازی کنند ، زیرا وبلاگ مهمان ما از نیکول اوستیانوا ، رئیس کمیته فنی ، سکوی بین المللی برای اطمینان

اجلاس اخیر کشاورزی کربن اتحادیه اروپا ، اشتهای اتحادیه اروپا را برای رانندگی و بازسازی بخش کشاورزی نشان می دهد. حذف کربن اتحادیه اروپا و صدور گواهینامه کشاورزی کربن (CRCF) اولین چارچوب داوطلبانه و داوطلبانه در سطح اتحادیه اروپا را برای تأیید حذف کربن ، کشاورزی کربن و ذخیره کربن در محصولات در سراسر اروپا ایجاد می کند. این یک فرصت مهم برای کشاورزان و شرکت ها برای ایجاد ارزش مشترک برای تجارت و طبیعت است. در حالی که دامنه جغرافیایی فعلی CRCF سرزمین اتحادیه اروپا است ، مکالمات بی شماری در رابطه با دامنه شرکت ۳ GHG به CRCF وجود دارد.

این می تواند شامل انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با کشاورزی کاکائو ، قهوه ، سویا و سایر محصولات خارج از اتحادیه اروپا باشد. علاوه بر این ، اگرچه محصولات کشاورزی و مواد غذایی در حال حاضر از مکانیسم تنظیم مرز کربن (CBAM) خارج شده اند ، کمیسیون اروپا قصد دارد این موضوع را تا پایان سال ۲۰۲۵ بررسی کند. در صورت شامل ، واردکنندگان زراعت با هزینه های اضافی با هزینه های جاسازی شده برای انتشار کربن در محصولات خود روبرو می شوند.

قدرت انسداد

حذف کربن اتحادیه اروپا و کشاورزی کربن (CRCF) معماری عملیاتی را برای مدیریت کربن در سازمانهایی با زنجیره های ارزشی در اروپا فراهم می کند. این وضوح بیشتری در مورد استفاده از جبران کربن در اروپا ارائه می دهد و به عملکردها می پردازد. در این وبلاگ ، ما به عنوان یک رویکرد سرمایه گذاری در حال ظهور که شامل ذینفعان در امتداد زنجیرهای ارزش و انتقال به کشاورزی احیا کننده و زراعت – از کشاورزان به خرده فروشی – است ، تمرکز می کنیم. این یک فرصت قانع کننده برای شرکت های کاکائو و شکلات ارائه می دهد:

کاهش خطر منابع در مواجهه با تغییرات آب و هوا ، کیفیت محصول و ارزش غذایی را از طریق افزایش سلامت خاک بهبود می بخشد ، خطرات شهرت و نظارتی را تقویت می کند و باعث تقویت روابط کشاورزان و حسن نیت جامعه از قیمت گذاری بالقوه حق بیمه برای محصولات با منابع قابل حمل می شود

غلبه بر موانع فرزندخواندگی

دومین اجلاس کشاورزی کربن اتحادیه اروپا که اخیراً در دوبلین به عنوان بخشی از فرآیند مشارکت ذینفعان برگزار شد ، چندین موانع برای تصویب گسترده از طبیعت ، از جمله خطرات مالی برای کشاورزان ، پشتیبانی فنی محدود و مشوق های نامشخص را مشخص کرد. برای غلبه بر این موانع ، شرکت های کاکائو و شکلات باید روی عوامل موفقیت کلیدی تمرکز کنند:

ارائه پشتیبانی مالی و مکانیسم های تقسیم ریسک ، کمک های فنی متناسب با شرایط محلی ارائه می دهد و انگیزه های روشنی برای بازار کاکائو رشد یافته برای سیاست های حمایتی و بودجه عمومی پایدار ایجاد می کند

از تعهد به عمل

در حالی که ابتکاراتی مانند ابتکار عمل کاکائو و جنگل ها اهداف بلندپروازانه ای را تعیین کرده است ، و شرکت هایی مانند یونیلور یا نستله ادعاهای عمومی را مطرح می کنند ، این صنعت باید از تعهد به اقدامات مشخص در مقیاس حرکت کند. یک پایه شواهد قانع کننده وجود دارد که برای تغییر سیستم در سراسر صنعت ظهور می کند ، و در اولویت بندی زنجیره های ارزش زراعی قرار می گیرد که خطر خرابی فاجعه بار زیاد است. نقاط اهرمی در سیستم کلیدی که می توانند عوامل موفقیت شناسایی شده را فعال کنند عبارتند از:

ادغام شیوه های احیا کننده در مدل های اصلی تجارت و عملیات مرکزی این به معنای تهیه کاکائو رشد یافته و ادغام این شیوه ها در زنجیره تأمین است.
همکاری با بخش بانکی و بیمه به رسمیت شناختن زمین و طبیعت به عنوان زیرساخت های مهم و فرصت سرمایه گذاری. این بخش ها آماده پاداش رفتاری هستند که باعث کاهش خطر می شود تا بتواند به شیوه های مربوط به رشد مسئول و مباشرت زمین را پاداش دهد.
ایجاد روابط تأمین کننده طولانی مدت به عنوان مثال ، امنیت و پشتیبانی مورد نیاز کشاورزان برای انجام این انتقال ، به عنوان مثال ، از طریق تعهدات پیشرفته بازار.
مشارکت در همکاری متقابل بازار برای یافتن مدل های جدید که اجازه می دهد منابع و دانش به نفع همه به اشتراک گذاشته شود. اهرم صنعت نوظهور بهترین شیوه ها و چارچوب های زنجیره ارزش طبیعت برای ایجاد یک مکانیسم و ​​اعتبار شخص ثالث قابل اعتماد با ذینفعان خارجی.

راه رو به جلو

صنعت کاکائو و شکلات در یک چهارراه قرار دارد. شرکت های کاکائو و شکلات می توانند با در آغوش گرفتن و ایجاد کشاورزی احیا کننده یک ارزش اصلی کسب و کار ، شرکت های کاکائو و شکلات بتوانند زنجیره های عرضه خود را تأمین کنند ، روابط کشاورزان قوی تری ایجاد کنند و این هزینه را به سمت آینده ای مثبت و مثبت سوق دهند. این انتقال فقط مربوط به پایداری نیست ؛ این در مورد اطمینان از زنده ماندن طولانی مدت کل بخش کاکائو و شکلات است. شرکت هایی که اکنون برای ایجاد زنجیرهای با ارزش طبیعت ، مقاوم در برابر آب و هوا و ارزش های فراگیر اقدام می کنند ، منجر به صنعت کاکائو و شکلات فردا می شوند.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۲۹ ۱۵:۵۱:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #وبلاگ #مهمان #دستور #کار #کشاورزی #کربن #اتحادیه #اروپا #می #تواند #از #کاکائو #شرکت #های #شکلات #پشتیبانی #کند #باعث #تغییر #محیط #زیست #شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *