نکات کلیدی
- یخ زدن کدو سبز به روش صحیح به شما کمک می کند تا در تمام سال در حالی که عطر و طعم ، بافت و ایمنی را کنترل می کنید ، از برداشت تابستان لذت ببرید.
- کدو سبز خرد شده می تواند خام یخ زده باشد ، اما برش ها یا تکه ها قبل از انجماد باید از بین بروند تا تازه تر بمانند.
- برای جلوگیری از کدو تنبل ذوب شده ذوب شده ، آن را قبل از انجماد خشک کنید و از برش هایی مستقیم از فریزر موجود در سوپ ها و دستور العمل های دیگر استفاده کنید.
همه ما در مورد استفاده بیشتر از تابستان هستیم ، خواه از روزهای طولانی تر لذت می برد و شبهای گرم را همراهی می کند یا از میوه ها و سبزیجات پرشکوه که با آنها همراه است استفاده می کنیم. یادگیری نحوه یخ زدن کدو سبز ، یکی از آن سنگهای فصلی ، همراه با قلمرو است. از این گذشته ، این رشد بسیار زیاد است ، بنابراین معمولاً در ماه های تابستان چیزهای زیادی وجود دارد. روش های مختلفی برای حفظ مواد غذایی ، از ترشی و تخمیر گرفته تا کنسرو وجود دارد ، اما وقتی کدو سبز می شود ، انجماد روش مورد علاقه ما است. این یک روش سریع و آسان برای ماندگاری عطر و طعم آن برای ماه های آینده است.
اگر می خواهید یک سالاد زیبا با روبان های کدو سبز ریز تراشیده درست کنید ، یک سس ساده به کدو بدهید یا ترشی کدو سبز درست کنید ، به کدو تازه نیاز خواهید داشت. اما در حالت یخ زده ، چه مکعب و چه رنده شده ، برای انواع سوپ های تابستانی و حتی کالاهای پخته شده مانند نان کدو سبز مناسب است. پیش رو ، بینش یک دانشمند غذا را در بهترین راه برای یخ زدن کدو سبز مشاهده کنید.
نحوه آماده سازی و یخ زدن کدو سبز
بسیاری از دستور العمل های کدو سبز وجود ندارد که ابتدا خواستار بریدن سبزیجات شود – این معمولاً یک قدم برای مواردی مانند لوبیای سبز و کلم بروکلی است. اما هنگام یخ زدن کدو سبز ، براق کردن بسیار حیاتی است – به بافت کلی سبزیجات کمک می کند. به گفته دونالد شافنر ، دکتری ، رئیس گروه ، استاد و متخصص علوم مواد غذایی در دانشگاه راتگرز ، این امر همچنین می تواند به جلوگیری از رشد باکتریها کمک کند. وی خاطرنشان می کند که در حالی که برخی از باکتریها با انجماد می توانند کشته شوند ، اما قابل اطمینان ترین روش برای جلوگیری از رشد باکتریها نیست ، حداقل در مقایسه با گرمایش. وی می گوید: “آشپزی کدو سبز می تواند بیش از ۹۹.۹۹۹ درصد از باکتری ها را از بین ببرد.”
- کدو سبز را بشویید: کدو سبز کامل و بدون فشار را در زیر آب سرد اجرا کنید تا هرگونه خاک یا شن و ماسه را از بین ببرید – هر برچسب را به خود اختصاص دهید.
- خرد کردن ، برش یا خرد کردن: با استفاده از یک چاقوی بزرگ ، انتهای آن را از کدو بکشید ، سپس چگونه می خواهید آن را بشکنید: قطعات به اندازه نیش (بین ½-تا ۱ اینچ) یا به دور یا نیمه خرد خرد شده. از طرف دیگر ، از بزرگترین سوراخ های یک صندوقچه جعبه استفاده کنید تا کدو حلوایی را خرد کنید.
- بلانچ ، شوک و تخلیه: یک گلدان بزرگ آب شور را به جوش بیاورید. کدو سبز را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه اضافه کنید ، تا زمانی که ترد باشد. آب را با استفاده از فشار دهنده عنکبوت (یا آنها را از طریق colander بریزید) تخلیه کنید و به یک کاسه بزرگ آب یخ منتقل کنید. بگذارید چند دقیقه بنشینند تا خنک شوند ، سپس تخلیه و انتقال حوله ها را تخلیه کرده و انتقال دهید. آنها را خشک کنید. در صورت خرد کردن کدو سبز ، این مرحله را پرش کنید. در عوض ، به سادگی خرد کردن را با حوله های کاغذی خشک کنید.
- یخ زدن: با دستان تمیز ، کدو سبز را به یک ورق پخت با روکش شده با پوست منتقل کرده و تا زمانی که کاملاً منجمد شود ، حداقل ۲ ساعت یخ زده شود. سپس ، به کیسه های کوارتر از فریزر منتقل کنید. هوا را فشار داده و به خوبی مهر و موم کنید و هرگونه رطوبت اضافی را از مهر و موم پاک کنید. حدود ۲ پوند کدو سبز را در هر کیسه فریزر به اندازه کوارت بسته کنید.
آیا می توانید کدو سبز را خام یخ بزنید؟
کدو سبز خرد شده تنها نوع کدو سبز است که باید خام یخ زده باشد. تکه ها برای بلات بسیار زیاد است ، اما ابتدا هر قطعه بزرگتر کدو سبز باید از بین برود.
چه مدت کدو سبز یخ زده دوام می آورد
پس از اتمام مراحل آماده سازی ، کیسه های مهر و موم کدو سبز می توانند تا یک سال (برای کدو سبز خرد شده یا خرد شده) و ۳ تا ۴ ماه (برای خرد شده) در فریزر ذخیره شوند.
برچسب و تاریخ: همیشه قبل از ورود به فریزر ، کیسه های کدو سبز را برچسب گذاری و قرار دهید. این بهترین راه برای دانستن آنچه دارید و چه زمانی نیاز به استفاده از آن دارید.
نحوه جلوگیری از سوختگی فریزر روی کدو سبز
سوختگی فریزر می تواند یک دمپر را در هر شام که قصد داشتید از سبزیجات یخ زده خود استفاده کنید ، قرار دهد ، اما چند روش برای جلوگیری از آن وجود دارد:
- رطوبت اضافی را از بین ببرید: کدو سبز را بعد از اینکه از آن جدا شد ، خشک کن (بدون چسباندن آن) برای جلوگیری از نگه داشتن آن به هر رطوبت ناخواسته ، خشک شود ، زیرا آب اضافی مقصر اصلی هنگام سوختن فریزر است.
- کیسه ها را محکم ببندید: اکسیداسیون هنگامی اتفاق می افتد که کدو سبز در معرض اکسیژن قرار دارد ، بنابراین حتماً کیسه ها را به خوبی آب بندی کنید و تا آنجا که ممکن است هوا را فشار دهید.
- دمای مناسب فریزر را حفظ کنید: ساده ترین راه برای جلوگیری از سوختگی فریزر این است که اطمینان حاصل کنید که فریزر شما در دمای پایدار کار می کند. در یا زیر ۰ درجه فارنهایت ایده آل است.
چگونه کدو سبز یخ زده را ذوب کنیم
شفنر توضیح می دهد ، محتوای آب نقش مهمی در بافت کلی یک سبزی دارد ، و به خصوص پس از یخ زده. از آنجایی که کدو سبز چنین سبزیجات با آب است ، پس از گذراندن وقت در فریزر ، به اندازه واضح و ترد نخواهد بود. شافنر خاطرنشان می کند که مولکول های آب که در داخل بافتهای گیاهی یخ می زنند می توانند بافت ها را پارگی کنند ، “این به این دلیل است که آب هنگام یخ زدن گسترش می یابد ، بر خلاف تقریباً هر مایع دیگر. پس از ذوب شدن ، آن بافت های پارگی ممکن است بافت نامطلوبی داشته باشند ، به خصوص اگر شما انتظار چیزی خردکننده داشته باشید و به جای آن چیزی عجیب و غریب به دست می آورید.”
برای غذاهای خاص ، مانند نان کدو سبز ، کدو سبز رنده شده باید قبل از استفاده ذوب شود. همچنین باید قبل از اضافه شدن به خمیر ، تخلیه و خشک شود ، زیرا روند ذوب می تواند آن را بر روی رطوبت اضافی بگذارد. از طرف دیگر ، قطعات ، برش ها یا نیمی از ماسه های مورد استفاده برای سوپ و خورش باید از یخ زده اضافه شود تا بیشتر از بافت اصلی خود حفظ شود.
دکتر شافنر برای ذوب سریع کدو سبز یخ زده ، توصیه می کند که آن را در یک شب در یخچال قرار دهید ، با استفاده از مایکروویو در یک محیط یخ زدگی یا یخ زدگی آن در زیر آب سرد.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۷-۰۵ ۱۴:۳۸:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #یخ #زدن #کدو #سبز #برای #سوپ #ها #سس #ها #موارد #دیگر