نکات کلیدی
- صبر کنید تا زغال اخته خود را بشویید تا زمانی که آماده غذا خوردن یا یخ زدن آنها باشید.
- زغال اخته را در یک ظرف روکش شده قرار دهید و قبل از یخچال آنها را در یک لایه واحد و مساوی قرار دهید.
- زغال اخته به درستی ذخیره شده تا دو هفته در یخچال و چند ماه در فریزر دوام خواهد داشت.
پس از خرید کارتن زغال اخته مغذی ، می توان آن را در یخچال وسوسه کرد و تا زمانی که به آن نیاز داشته باشید ، به میوه دیگر فکر نکنید. از نظر فنی ، این روش می تواند کار کند – اما روش های دیگری برای ماندگاری زغال اخته شما وجود دارد.
از این گذشته ، این میوه ها نسبتاً ظریف هستند و از مراقبت و رسیدگی ویژه بهره مند می شوند. پیش رو ، ما با سرآشپزهای متخصص در مورد نحوه ذخیره زغال اخته در یخچال صحبت کردیم تا آنها را در شرایط نوک بالا نگه دارد. همچنین ، یاد بگیرید که چگونه زغال اخته و نکاتی را برای ماندگاری توت های خود تا حد امکان مسدود کنید.
آیا زغال اخته باید یخچال باشد؟
آیا بهتر است زغال اخته را در یخچال ذخیره کنید تا روی پیشخوان؟ پاسخ کوتاه: بله! زغال اخته به سرعت خراب می شود ، بنابراین نباید در دمای اتاق نگه داشته شود. یک لیون در آشپزخانه در مورد سلامت Discovery. ریموند اورتیز ، سرآشپز اجرایی در Forbici مدرن ایتالیایی در تامپا ، FLA می گوید ، در دمای اتاق ، آنها فقط یک یا دو روز قبل از شروع بد شدن به طول می انجامند.
همین حالا فقط شستن محصولات خود را نگه دارید. اورتیز می گوید: “شستشوی زغال اخته قبل از ذخیره آنها می تواند رطوبت را معرفی کند و محیطی را برای قالب ، باکتری و پوسیدگی ایجاد کند.” فقط قبل از خوردن آنها ، زغال اخته ای را که برای خوردن غذا می خواهید بشویید.
ماندگاری معمولی زغال اخته
هنگامی که به درستی در یخچال ذخیره می شود ، زغال اخته می تواند بین ۱۰ تا ۱۴ روز به طول انجامد. انواع توت های یخ زده مدت زمان طولانی خواهند ماند ، اما بافت و طعم آنها در نهایت با انجماد طولانی مدت رنج می برد. اورتیز می گوید ، برای بهترین کیفیت ، از زغال اخته یخ زده در طی هشت ماه استفاده کنید.
حتی با ذخیره مناسب ، زغال اخته تازه سرانجام بد می شود. لیون می گوید ، علائم زغال اخته فاسد شامل نرمی ، صدف و قالب قابل مشاهده است. اگر متوجه هر یک از این ویژگی ها هستید ، وقت آن است که انواع توت ها را بریزید.
نحوه ذخیره زغال اخته در یخچال
لیون می گوید ، بهترین راه برای ذخیره زغال اخته در یخچال ، قرار دادن آنها به محض ورود به خانه از فروشگاه مواد غذایی است.
این مراحل را برای ذخیره زغال اخته دنبال کنید:
- انواع توت ها را انتخاب کرده و هرگونه زغال اخته کپک زده ، نرم یا نشتی را حذف و دور بیندازید.
- یک ظرف هوایی را با یک حوله کاغذی خشک خط کنید.
- زغال اخته های نشده را در یک لایه در یک لایه قرار دهید. لیون می گوید ، این امر مانع از بیش از حد انواع توت ها می شود که می تواند قالب را گسترش دهد.
- ظرف را در یخچال ذخیره کنید.
نحوه ذخیره زغال اخته در فریزر
برای نگه داشتن زغال اخته برای مدت زمان طولانی ، آنها را با استفاده از مراحل زیر در فریزر ذخیره کنید.
- هرگونه زغال اخته آسیب دیده را بردارید.
- زغال اخته را در یک قلاده بشویید ، سپس تکان دهید تا آب اضافی را تخلیه کند.
- یک ورق پخت را با کاغذ perchment یا یک تشک پخت سیلیکون خط کنید. زغال اخته را روی ورق در یک لایه قرار دهید.
- ورق پخت را به مدت یک یا دو ساعت در فریزر قرار دهید یا تا زمانی که توت ها جامد یخ زده شوند.
- زغال اخته منجمد را به ظروف ایمن فریزر یا کیسه های سیلیکون منتقل کنید.
در حالی که زغال اخته نباید قبل از ذخیره در یخچال شسته شود ، باید قبل از انجماد به خوبی شسته و خشک شود. خشک کردن انواع توت ها مهم است زیرا مانع از جمع شدن آنها می شود.
نکاتی برای ماندگاری بیشتر زغال اخته
اولین چیزها اول: همیشه قبل از دست زدن به زغال اخته ، دستان خود را با آب گرم و صابون بشویید. این امر مانع از گسترش میکروب ها از دستان شما به انواع توت ها ، سرعت بخشیدن به فساد و افزایش خطر بیماری ناشی از غذا می شود. برای اطمینان از تمیز بودن دستان ، آنها را به مدت ۲۰ ثانیه بشویید. در اینجا چند نکته دیگر وجود دارد که می تواند کمک کند.
از ظروف تمیز استفاده کنید
اگر ظروف ذخیره سازی شما نجس باشند ، حتی تمیزترین زغال اخته نیز می توانند آلوده شوند. ظروف خود را با آب گرم و صابون بشویید تا از تمیز کردن آنها اطمینان حاصل شود.
دمای یخچال را تنظیم کنید
اگر یخچال شما خیلی گرم باشد ، زغال اخته (و همچنین سایر مواد غذایی) سریعتر خراب می شوند. اطمینان حاصل کنید که آن روی ۴۰ درجه فارنهایت یا پایین تر تنظیم شده است. اگر یخچال شما دارای صفحه نمایش دیجیتالی قابل اعتماد نیست ، یک دماسنج یخچال تعیین شده می تواند ارزش آن را داشته باشد.
از کشو Crisper پرش کنید
اورتیز می گوید ، زغال اخته را در قسمت اصلی یخچال مانند قفسه میانی یا فوقانی ذخیره کنید. از ذخیره آنها در کشو Crisper خودداری کنید ، زیرا این امر می تواند گردش هوا را محدود کند ، که برای تازه نگه داشتن زغال اخته مهم است.
از گوشت خام خودداری کنید
برای جلوگیری از آلودگی متقابل ، غذاهای تازه مانند زغال اخته به دور از گوشت خام را ذخیره کنید. گوشت خام را در قفسه پایین نگه دارید. این امر مانع از آلودگی سایر غذاها می شود.
هر چند روز یک بار توت ها را بچرخانید
اگر هر دو روز یکبار روی آنها چک کنید ، زغال اخته بیشتر دوام خواهد داشت و کمی لرزش به آنها می دهید. رطوبت می تواند در پایین جمع شود ، بنابراین چرخاندن آنها می تواند به توزیع مجدد و خشک شدن هرگونه رطوبت کمک کند. در صورت لزوم ، حوله کاغذی را تغییر داده و انواع توت های نرم را که خراب شده یا در راه خروج آنها است ، بریزید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۷-۱۶ ۲۱:۳۹:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #ذخیره #زغال #اخته #به #روش #صحیح