اگر با پنیر کشاورز آشنایی ندارید، بسیار خوشحالیم که شما را پیدا کردیم. این پنیر نرم تند به سرعت به یکی از مورد علاقه های ما تبدیل می شود و مطمئن هستیم که شما نیز آن را دوست خواهید داشت. اگر طرفدار پنیر ریکوتا یا کوتیج هستید، پنیر کشاورز یک افزودنی طبیعی به مجموعه لبنیات شما خواهد بود. این یک پنیر قابل پخش است و طعم ملایم و کمی شیرین آن آن را به یک ماده همه کاره آشپزخانه تبدیل می کند که برای پخش کردن ساده روی نان تست، ایجاد طعم های خوشمزه، افزودن به غذاهای ماکارونی و موارد دیگر عالی است. پیشاپیش، یاد بگیرید که چگونه از پنیر کشاورز بیشترین استفاده را ببرید.
پنیر کشاورز، توضیح داد
پنیر کشاورز (که به آن پنیر کشاورز نیز گفته می شود) به عنوان یک پنیر نرم ساده که اغلب توسط کشاورزان تهیه می شود، شروعی فروتن دارد. هم از نظر طعم و هم از نظر بافت شبیه ریکوتا و پنیر کوتیج است، اگرچه کمی سفت تر از دومی است. به این معنی که به طور معمول یک پنیر نرم و قابل پخش با طعم ملایم است. کشک ها می توانند کوچک باشند، مانند یک ریکوتا صاف، یا کلفت تر، مانند پنیر دلمه.
چگونه ساخته می شود: دو روش اصلی برای تهیه پنیر نرم مانند این وجود دارد. می توانید یک استارتر (یعنی چیزی که حاوی پروبیوتیک هایی مانند دوغ یا ماست است) اضافه کنید یا یک اسید مانند سرکه یا آب لیمو اضافه کنید. در هر صورت، شیر و نمک (و یا استارتر یا اسید) را در یک قابلمه با هم ترکیب کرده و به آرامی زیر کشک جدا از آب پنیر بپزید. هنگامی که این اتفاق افتاد، آب پنیر را از طریق یک الک با پارچه پنیر صاف کنید و کشک های کوچک را پشت سر بگذارید. هر چه بیشتر اجازه دهید پنیر آبکش شود، خشک تر و شکننده تر می شود.
شبیه کشک پنیر نیست: گاهی اوقات پنیر کشاورز را با کشک پنیر اشتباه می گیرند. در حالی که هر دو نوع پنیر از کشک تهیه میشوند، پنیر کشاورز بافت متفاوتی با کشک پنیری غیرقابل انکار جیرجیر و جویدنی دارد.
طعم و مزه
به عنوان یک پنیر نرم و تازه، پنیر کشاورز طعمی کمی تند و شیرین دارد اما در کل کاملا ملایم است. بسته به روشی که برای تهیه آن استفاده می شود، طعم آن می تواند تغییر کند. به عنوان مثال، آیا خامه غلیظ در کنار شیر اضافه شده است تا لذیذتر شود؟ یا آب لیمو را هم زده اند تا کمی طعم ترش بدهد؟ درست مانند ریکوتا و پنیر کوتیج، پنیر کشاورز طعم هر چیزی را که به آن اضافه می کنید به خود می گیرد.
در صورت تهیه پنیر کشاورز: هنگام خرید پارچه پنیر، حتماً یکی از آنها را با برچسب “بدون پرز” خریداری کنید. این نوع از ورود هر گونه الیاف کوچک به پنیر شما جلوگیری می کند.
نحوه خوردن پنیر کشاورز
پنیر کشاورز را می توان در هر دو کاربرد شیرین و خوش طعم میل کرد. محل استفاده از ریکوتا یا پنیر کوتیج را در نظر بگیرید و آن را به دلخواه خود عوض کنید.
نان تست و نان شیرینی
حرکت کن، نان تست ریکوتا. نان شیرینی بلند و پنیر خامه ای. پنیر کشاورز ماده نهایی برای پخش شدن روی تکه های گرم نان قهوه ای طلایی و یا نان شیرینی کمی برشته شده است. این طعمی که ما از پنیر خامهای میخواهیم دارد و حالت خامهای موجود در ریکوتا را دارد. سعی کنید آن را با مواد زیر سرو کنید:
- روغن زیتون، نمک پوسته پوسته و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- عسل و توت تازه یا مربا
- همه چیز چاشنی نان شیرینی و پیازچه چرخ کرده
- گوجه گیلاسی ترشی شده و برگ های ریحان پاره شده
- ماهی آزاد دودی، کیپر، پیاز قرمز نازک برش داده شده و شوید
سالاد
یک پنیر کشاورز خرد شده برای خرد کردن به قطعات کوچک و پاشیدن روی سالادهای مورد علاقه شما عالی است. این شبیه به فتا (اما کمتر سفت و شورتر از) است، بنابراین ما دوست داریم خرده های آن را روی سالاد یونانی بپاشیم.
فیلینگ پاستا
هر ماکارونی که معمولاً از ریکوتا استفاده می کند می تواند از جایگزینی پنیر کشاورز سود ببرد. از آن برای پر کردن پوسته های جامبو و پر کردن راویولی، تورتلینی یا مانیکوتی استفاده کنید. همچنین می توان آن را به جای ریکوتا هنگام لایه برداری لازانیا، هر دو نوع گوشتی یا گیاهی، استفاده کرد.
سس پاستا
با مخلوط کردن یک قاشق غذاخوری پنیر کشاورز در پایان، کمی خامه ای به سس پاستا اضافه کنید.
شیب
با افزودن مقداری پنیر مزرعه دار به مخلوط، به دیپ بعدی اسفناج و کنگر فرنگی خود ارتقا دهید – فقط تا نیمی از پنیر خامه ای را تعویض کنید. همچنین می توان آن را در نوع خود به عنوان دیپ سرو کرد. پنیر کشاورز را در صورت نیاز با کمی شیر مخلوط کنید تا سبک شود و خامهتر شود. سپس آن را با روغن زیتون بپاشید (مثل آنهایی که طعم دار شده با سیر، تکه های چیلی یا دانه های رازیانه گزینه های خوشمزه ای هستند) و با دانه های برشته شده و/یا گیاهان تازه بپاشید. با کراکر یا خامه برای اسکوپ سرو کنید.
کوفته و میت لوف
یک قاشق غذاخوری ریکوتا یکی از رازهای آشپزخانه آزمایشی ما برای سبک کردن دستور پخت کوفته و میت لوف است. پنیر کشاورز نیز این کار را انجام می دهد.
فریتاتا و کیش
قبل از اینکه فریتاتا یا کیش بعدی خود را در فر بریزید، چند عدد پنیر کشاورز به آن اضافه کنید.
نان تست فرانسوی شکم پر
پنیر کشاورز را با مقداری پودر قند و دارچین مخلوط کنید، سپس قبل از سرخ کردن نان تست، آن را در نان بریزید. نسبت به پنیر خامه ای که معمولاً برای این کار استفاده می شود، شیرینی کمتری دارد، بنابراین می توانید هر چقدر که دوست دارید شربت افرا بپاشید.
کیک پنیر
اگر در دستور پخت کیک پنیر نیاز به ریکوتا وجود دارد، می توانید پنیر کشاورز را جایگزین آن کنید، به خصوص اگر در دستور پخت هنوز مقداری پنیر خامه ای برای جبران وجود داشته باشد.
برولی
به یک دسر فوق العاده سریع نیاز دارید؟ پنیر کشاورز را در رامکین های جداگانه پخش کنید، روی آن را با یک پوشش ضخیم شکر بپاشید و یک مشعل دمنده را به بالا بکشید تا یک پوسته شکری ترک خورده ایجاد کنید.
پیتزا
پنیر کشاورز را با موزارلای رنده شده و کمی روغن زیتون مخلوط کنید تا یک سس سفید سریع و آسان برای پخش روی خمیر پیتزا درست کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۰۹ ۱۶:۰۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #خوردن #پنیر #کشاورز #روش #خوشمزه