نکات کلیدی
- شستشوی زغال اخته فقط با آب ، سموم دفع آفات ، باکتری ها یا قالب هایی را که می توانند به پوست بچسبند ، از بین نمی برد.
- خیساندن زغال اخته در سرکه یا آب جوش شیرین به از بین بردن میکروب ها و تجزیه باقیمانده های سموم دفع آفات کمک می کند.
- سرکه و جوش شیرین ایمن ، ارزان و بهتر از بیشتر شستشوی میوه های خریداری شده در فروشگاه کار می کنند.
زغال اخته ممکن است کوچک باشد ، اما آنها می توانند بیش از آنتی اکسیدان ها را تحمل کنند – منابع سموم دفع آفات ، خاک و باکتری ها نیز اغلب در کنار هم قرار می گیرند. اگر آنها را زیر آب ساده شستشو می دهید و یک روز آن را صدا می کنید ، ممکن است زمان آن رسیده باشد که بازی بری خود را تمیز کنید.
در حالی که آب به تنهایی می تواند برخی از زباله ها را از بین ببرد ، دانشمند مواد غذایی برایان کوک لو ، دکتری ، می گوید که برای از بین بردن عوامل بیماری زا یا باقیمانده های سموم دفع آفات کافی نیست. به همین دلیل ، عناصر خانگی مانند سرکه سفید یا جوش شیرین می تواند به طرز حیرت انگیزی مؤثر باشد – و علم از آن حمایت می کند. pH پایین سرکه باعث می شود که آن را در حل برخی از باقیمانده های سموم دفع آفات و مهار رشد باکتریها مؤثر کند. جوش شیرین کمی متفاوت عمل می کند و باکتری ها را از طریق ماهیت قلیایی خود خنثی می کند. اما با یک صید همراه است: اگر کاملاً شستشو نشود ، باقیمانده تلخ. این که آیا شما در یک فروشگاه مواد غذایی خرید می کنید یا از یک مزرعه محلی خریداری می کنید ، دانستن راه صحیح برای تمیز کردن زغال اخته به آنها کمک می کند تا آنها را برای غذا خوردن ایمن تر نگه دارید و ماندگاری آنها را افزایش می دهد.
چرا آب کافی نیست
شستشوی زغال اخته با آب ممکن است گرد و غبار یا خاک سست را از بین ببرد ، اما آب به تنهایی برای از بین بردن باکتری ها ، قالب ها یا باقیمانده های سموم دفع آفات کار چندانی ندارد. Le می گوید ، هر دو سرکه و جوش شیرین pH سطح زغال اخته را تغییر می دهند که این امر همچنین می تواند به افزایش ماندگاری آنها کمک کند. این تغییر در pH رشد میکروبی را به طور مؤثرتر از آب مختل می کند ، که خنثی pH است.
علم پشت سرکه و شستشوی جوش شیرین
سرکه: سرکه مقطر سفید بهترین انتخاب است. این کار با ایجاد یک محیط اسیدی که سموم دفع آفات را تجزیه می کند و باکتری ها را مهار می کند ، کار می کند. این امر به ویژه در سموم دفع آفات که در pH اساسی هستند مؤثر است. دکتر لو توضیح می دهد که نکته اصلی PH است – نه نوع خاصی از سرکه. بنابراین در حالی که سرکه سیب می تواند کار کند ، سرکه سفید معمولاً ارزان تر و به همان اندازه مؤثر است.
جوش شیرین: جوش شیرین قلیایی است و در مقابله با انواع مختلف باکتری ها بهتر است. با این حال ، اگر به طور کامل شستشو نداشته باشد ، می تواند یک باقیمانده ضعیف تلخ را پشت سر بگذارد.
هر دو سرکه و جوش شیرین از تحقیقات برای از بین بردن آلاینده های خاص پشتیبانی می شوند ، اگرچه هیچ یک از راه حل های همه گیر نیست.
روشهای تمیز کردن زغال اخته DIY
در اینجا نحوه شستشوی زغال اخته به طور مؤثر با استفاده از مواد تشکیل دهنده ای که احتمالاً قبلاً وجود دارد آورده شده است:
شستشوی سرکه
- ۳ قسمت آب سرد را تا ۱ قسمت سرکه سفید در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- زغال اخته را اضافه کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه خیس شود.
- به آرامی انواع توت ها را با دستان خود تحریک کنید تا به شل شدن زباله ها کمک کنید.
- برای از بین بردن هرگونه سرکه طولانی ، کاملاً زیر آب سرد بشویید و بشویید.
- قبل از ذخیره در یخچال ، کاملاً روی یک حوله ظرف تمیز یا حوله های کاغذی خشک کنید.
شستشوی جوش شیرین
- ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین را در ۲ فنجان آب سرد حل کنید.
- زغال اخته را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه خیس کنید.
- برای از بین بردن هرگونه باقیمانده کاملاً بشویید.
- قبل از ذخیره در یخچال ، کاملاً روی یک حوله ظرف تمیز یا حوله های کاغذی خشک کنید.
توجه: از خیساندن زغال اخته برای بیش از ۱۵ دقیقه خودداری کنید. LE هشدار می دهد: “پوست اگر بیش از حد خیس شود ، می تواند شروع به تخریب کند و باعث ایجاد طعم دهنده ها در محلول تمیز کردن شود.”
آیا باید شستشوی تجاری بخرید؟
بسیاری از شستشوی میوه و سبزیجات که برای مصرف کنندگان به بازار عرضه می شوند ، خیلی بهتر از گزینه های DIY شما نیستند. دکتر لو می گوید: “فقط شستشو هایی که در صنعت با ترکیبات پراکسید بسیار خاص استفاده می شوند ، مؤثرتر هستند ، اما این موارد در دسترس عموم نیست.” بنابراین از اسپری های خریداری شده فروشگاهی پرش کنید-شیرین کاری شما هر آنچه را که شما نیاز دارید دارد.
چه موقع شستشو
- درست قبل از غذا ، زغال اخته را بشویید. رطوبت باقیمانده روی پوست می تواند فساد را تسریع کند.
- پس از شستشو و خشک شدن ، از آنها استفاده کنید ، یا در صورت نیاز به یخچال آنها ، این کار را در یک ظرف قابل تنفس که با یک حوله کاغذی پوشیده شده است ، انجام دهید.
- آیا می خواهید آنها را یخ بزنید؟ قبل از انتقال به کیسه یا ظرف ، کاملاً خشک کنید ، کاملاً خشک کنید و در یک لایه یخ بزنید.
گرفتن شخصی یک دانشمند غذا
LE در نزدیکی مزارع زندگی می کند که از کشاورزی احیا کننده استفاده می کنند و اعتراف می کند که او به ندرت زغال اخته خود را شستشو می دهد. اما برای بیشتر ما خرید از فروشگاه یا بازارها ، توصیه های وی واضح است: خیساندن کوتاه در سرکه یا آب جوش شیرین می تواند به امنیت و ماندگاری زغال اخته شما کمک کند-بدون تغییر نحوه طعم آنها.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۷-۱۰ ۱۵:۰۳:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #تمیز #کردن #زغال #اخته #با #جوش #شیرین #یا #سرکه