نکات کلیدی
- شستشوی تمشک باعث از بین بردن خاک پنهان ، اشکالات و مواد شیمیایی ناخواسته می شود و آنها را ایمن تر و سالم تر می کند.
- تمشک را به آرامی بشویید یا آنها را به طور خلاصه در آب خیس کنید تا آنها را تمیز کنید بدون اینکه آنها را قند کنید.
- یک خیس سریع جوش شیرین ، ضمن حفظ عطر و طعم و بافت تمشک ، خاک و سموم دفع آفات را از بین می برد.
- حتی تمشکهای ارگانیک می توانند اشکالات یا خاک داشته باشند ، بنابراین شستن آنها به شما کمک می کند تا از خوردن آنها در امنیت خود اطمینان حاصل کنید.
انواع توت ها ظریف هستند و تمشک شکننده ترین دسته است. شستن آنها می تواند مانند یک عمل متعادل کننده باشد. ساختار نرم آنها باعث خرد شدن آنها می شود ، اما پرش از مرحله تمیز کردن می تواند خاک ، اشکالات و باقیمانده سموم دفع آفات را پشت سر بگذارد – حتی در توت های ارگانیک. بنابراین ، بهترین راه برای شستشوی تمشک بدون آسیب رساندن به آنها چیست؟
این که آیا شما به تازگی یک خانه را از بازار کشاورزان یا فروشگاه مواد غذایی به خانه آورده اید ، دانستن نحوه شستشوی درست تمشک به طور صحیح به اطمینان از امنیت آنها در خوردن و تازه ماندن طولانی تر کمک می کند. این فقط مربوط به شستشو نیست. این در مورد از بین بردن باقیمانده های نامرئی در هنگام حفظ طعم و بافت است. ما با متخصصان در هر دو تکنیک آشپزی و علوم غذایی صحبت کردیم تا امن ترین و مؤثرترین روش برای تمیز کردن تمشک در خانه را بیاموزیم.
چگونه تمشک را بشویید: بشویید یا خیس کنید؟
استفان چاوز ، مربی ارشد سرآشپز در انستیتوی آموزش آشپزی ، به دانشجویان خود می آموزد که وقتی صحبت از تمشک می شود ، کمتر بیشتر است. او می گوید: “من شستشوی نرم یا غوطه ور شدن آنها را در آب ترجیح می دهم.” و آنها غالباً در ظرفی قرار می گیرند که این کار را بسیار آسان می کند: “مورد پلاستیکی که میوه در آن فروخته می شود به گونه ای طراحی شده است که بدون از بین بردن انواع توت ها شستشو داده می شود.”
اگر آنها را از ظرف جدا کنید ، توصیه می کند تمشک را در یک کاسه آب قرار دهید یا آنها را به آرامی در مخلوط آب و جوش شیرین شستشو دهید. فقط آنها را بیش از حد در آب نگذارید – خستگی می تواند باعث شود انواع توت ها شکل خود را از دست بدهند و قارچ شوند.
نحوه تمیز کردن تمشک با جوش شیرین
محیط قلیایی ایجاد شده توسط جوش شیرین به از بین بردن خاک و باقیمانده سموم دفع آفات کمک می کند. دانشمند مواد غذایی و استاد لیلی او محلول ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین را به ۲ فنجان آب پیشنهاد می کند. توت ها را به طور خلاصه خیس کنید ، سپس آنها را با آب ساده بشویید. این روش در کاهش سموم دفع آفات سطحی در حالی که در ساختار و طعم میوه ملایم باقی مانده است ، مؤثر است.
سرکه را پرش کنید
در حالی که برخی از افراد با شستشوی سرکه برای تمیز کردن محصولات سوگند می خورند ، چاوز از تمشک جلوگیری می کند. او می گوید: “سرکه می تواند عطر و طعم ناخوشایندی به آن اضافه کند.” از طرف دیگر ، جوش شیرین در هنگام استفاده به طور خلاصه ، مؤثر و بی طرف است.
انواع توت های ظریف را خشک کنید
پس از تمیز کردن ، تمشک را روی حوله های کاغذی پخش کنید و بگذارید هوا خشک شود. این به حفظ طراوت آنها کمک می کند و از قالب جلوگیری می کند. هر نوع آب شکسته یا نشت را کنار بگذارید – از آنها استفاده کنید تا بعداً در یک اسموتی ، مربا یا نان سریع استفاده کنید.
در مورد تمشکهای ارگانیک چطور؟
بله ، تمشکهای ارگانیک هنوز هم باید شسته شوند. چاوز می گوید: “ارگانیک هنوز هم می تواند دارای خاکی یا حتی اشکالات کوچک باشد.” در انستیتوی آموزش آشپزی ، محصولات شستشو از هفته اول آموزش تأکید می شود و در طول هر درس آشپزی تقویت می شود.
با کمی احتیاط و یک شستشوی اولیه جوش شیرین ، می توانید تمشک را به طور موثر تمیز کنید – بدون اینکه آنچه را که آنها را بسیار خاص می کند خراب کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۰۶ ۱۸:۵۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #تمیز #کردن #تمشک #با #جوش #شیرین