در دنیای حبوبات ، لوبیای فوا ایستاده است. آنها قدیمی ترین تنوع هستند. شواهدی از کشت لوبیا Fava تا ۱۰،۰۰۰ سال پیش در هلال بارور وجود دارد. آنها از لحاظ بصری نیز ایستاده اند: غلافهای آنها از حد متوسط بزرگتر است و فواس دارای بافت منحصر به فرد و عطر و طعم چمن دار متمایز هستند. سرآشپزها فواس تازه را به عنوان یک هروال بهار در آغوش می گیرند ، و آنها نیز برای پخت و پز خوشحال هستند. تنها موانعی که ممکن است با آن روبرو شوید ، بیرون کشیدن لوبیا از غلافهای آنها است. در اینجا ، ما با کارشناسان آشپزی صحبت کردیم ، که بهترین نکات و ترفندهای خود را برای آماده سازی و لذت بردن از لوبیای فوا به اشتراک گذاشتند.
لوبیای فوا چیست؟
لوبیای فاوا ، یک حبوبات بسیار فصلی موجود در بهار و اوایل تابستان ، به عنوان لوبیای گسترده نیز شناخته می شود. آنها غلافهای طولانی ، محکم و کمی فازی دارند ، اما برخلاف نخود فرنگی تازه و لوبیای سبز – اما بسیار شبیه سویا – غلافهای آنها خوراکی نیستند. لوبیای واقعی فوا هستند درون غلاف ؛ آنها پوست محافظ دیگری دارند (به نام پوست داخلی) که بسیار نازک تر از غلاف بیرونی است و خوراکی است.
لوبیای فوا خشک شده
در حالی که لوبیای Fava تازه فقط به صورت فصلی در دسترس است ، می توانید لوبیای Fava خشک ، چه کامل و چه تقسیم شده ، در تمام طول سال خریداری کنید. رونا ولز ، نویسنده کتاب می گوید: “طعم های خشک شده مانند یک تلاقی بین لوبیای سفید و نخود.” آشپز زیرک و صاحب و مربی سرآشپز در Purple Kale Kitleworks در بروکلین ، نیویورک ولزی هشدار می دهد که مانند بسیاری از لوبیای خشک شده ، فواس های خشک شده “به سختی شبیه همتایان تازه خود هستند”.
لوبیای فوا در مقابل لوبیا لیما در مقابل نخود فرنگی
اگرچه Favas اغلب با لوبیا و نخود فرنگی لیما مقایسه می شود ، تفاوت های قابل توجهی وجود دارد. ولزی می گوید: “طعم و بافت آنها تفاوت چشمگیری دارد.” “نخود فرنگی تازه پخته شده ، گیاهی تقریباً برگ و لوبیای لیما را طعم می دهد و لوبیا های لیما را خاکی و نشاسته ای می کنند.
Abra Berets ، رئیس و نویسنده خاموش RUFFAGE: یک راهنمای عملی برای سبزیجات و کتاب جدید خمیر: یک راهنمای عملی برای پخت و پز با میوهبا از آنها به طور متناوب در یک خرج استفاده می کند اما می گوید لوبیای فوا مورد علاقه اوست: “آنها قصابی و سبز روشن و زیبایی هستند. آنها می توانند کمی کار برای تهیه داشته باشند ، اما فکر می کنم ارزش آن را دارد.”
نحوه پوست لوبیای fava
گفتگوی اصلی در مورد لوبیای Fava تقریباً همیشه در مورد نحوه پوست کردن آنها است. این یک روند مالیات برای برخی و برای دیگران مراقبه است. در هر صورت ، این پروژه ای است که به بهترین وجه در مراحل انجام می شود. ابتدا لوبیا ها را از غلافهای خود رها کنید ، آنها را از بین ببرید و پوست داخلی خود را از بین ببرید (اگرچه این مرحله آخر از نظر فنی اختیاری است).
لوبیا را از غلافهای آنها رها کنید
غلاف را با کشیدن ساقه خود به سمت پایین از بین ببرید و غلاف را در دو نیمه باز کنید. کار روی یک کاسه ، از انگشت شست خود برای بیرون کشیدن لوبیا استفاده کنید. هنگامی که لوبیا از غلافهای آنها خارج نشود ، دو گزینه برای تهیه آنها برای غذا خوردن دارید.
بلانچ و پوست
بیشتر اوقات ، لوبیای فوا براق می شوند. قبل از اینکه سریع آنها را در آب یخ بکشید ، آنها را برای چند ثانیه در جوش و آب شور بپزید. پس از برافروختگی ، آنها به راحتی با یک خرچنگ ملایم از پوست خود می لغزد.
بلانچ و پوست نگیرید
برنز راز را در اختیار دارد که خوشحال است که به اشتراک بگذارد: “شما لازم نیست که غلاف داخلی را پوست بگیرید.” “من همیشه آنها را بعد از اینکه آنها را لکه دار می کنم ، طعم می دهم ، و اگر غشای داخلی خوش طعم است ، فقط آن را ترک کنید.”
آشپزی نکنید
شما لزوماً مجبور نیستید لوبیای فوا را از بین ببرید. لایه برداری از لوبیای فوا صرفه جویی در وقت زیادی را صرفه جویی می کند – به هیچ وجه پختن آنها حتی بیشتر باعث صرفه جویی در آنها نمی شود. برنز پیشنهاد می کند که آنها را خام برای لذت بردن از بافت مغذی و خامه ای خود امتحان کنید.
نحوه ذخیره لوبیای فوا
لوبیای Fava تازه هنوز در غلاف می تواند تا ۱۰ روز در یخچال ذخیره شود. هنگامی که لوبیا ها گلوله یا پوسته پوسته شدند و از بین بروند ، آنها را برای چند روز در یک کیسه زیپ یا ظرف هوا ذخیره کنید (یا آنها را یخ بزنید).
بهترین راه ها برای پخت لوبیا های فوا
بابی لین
به لطف رنگ جسورانه و عطر و طعم ظریف آنها ، از لوبیای فوا به بهترین وجه استفاده می شود ، می گویند برنز و ولزی.
- به آرامی در کره گیاهی سس کرده و ریخته شده است
- در یک تابه داغ با روغن زیتون و نمک ترد
- در پردازنده مواد غذایی برای غرق شدن
- بخارپز و مخلوط برنج یا ماکارونی
- روی پنیر خامه ای مانند Burrata یا Ricotta سرو می شود
برای یک میان وعده مهمانی ، برنز تخم مرغ های شیطانی درست می کند و آنها را با مخلوطی از لوبیای فوا کاملاً خرد شده خرد شده و تاپناد در صدر قرار می دهد. او می گوید: “لوبیا و زیتون های فاوا واقعاً با هم خوب پیش می روند. این ساده است ، اما بنابراین ، بسیار خوب است.”
لوبیای فوا کباب شده
“کار مورد علاقه من برای انجام لوبیای Fava ، خدمت به آنها به عنوان یک اشتها آور ، کباب کردن آنها در غلافهای بزرگ و اسفنجی و خدمت به آنها در کل است. “رطوبت موجود در غلاف لوبیای داخلی را بخار می کند و شما هنوز هم مقداری از کیفیت دودی را از کوره می گیرید. این سرگرم کننده و تعاملی است ، و شما کار را برون سپاری کرده اید – برنده ، برنده شوید.”
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۲۴ ۲۰:۰۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #لوبیای #فوا #چیست #سرآشپزها #همه #چیزهایی #را #که #باید #بدانید #توضیح #می #دهند