نکات کلیدی

  • نگهداری برخی غذاها در کنار هم می تواند باعث فاسد شدن سریعتر آنها، تغییر طعم و یا حتی آلودگی شود.
  • میوه‌های اتیلن‌ساز مانند سیب، گلابی و آووکادو را از محصولات حساسی مانند سبزی، توت و خیار دور نگه دارید تا از پژمردگی و نرم شدن آن جلوگیری کنید.
  • همیشه غذاهای بدبو یا خام مانند پنیر آبی، پیاز، سیر و گوشت نپخته را از سایر اقلام جدا کنید تا از انتقال بو و آلودگی باکتریایی جلوگیری کنید.

در مورد غذاهایی که هرگز نباید با هم در یخچال نگهداری شوند، نکات ظریفی وجود دارد. ممکن است فکر کنید ذخیره کردن مانند با لایک کافی است، اما در واقع اینطور نیست. برخی غذاها با هم سازگار نیستند: آنها می توانند فساد یکدیگر را تسریع کنند، طعم ها را منتقل کنند یا حتی خطر ایمنی مواد غذایی را ایجاد کنند. دانستن نحوه نگهداری اقلام به درستی به صرفه جویی در هزینه کمک می کند و هر سفر خواربار فروشی را دورتر می کند. ما با دو متخصص آشپزی صحبت کردیم تا در مورد اینکه چه چیزهایی را باید با هم در یخچال نگهداری کرد خودداری کنیم.

  • جانت ایریزاریMD, بنیانگذار My Mindful Kitchen و استاد کمکی در موسسه آشپزی آمریکا
  • لیندسی مالون، MS، RD، LD، مدرس تغذیه و طب آشپزی در JJM Mandel Wellness & Preventive Care Pathway در دانشگاه Case Western Reserve

از ترکیب سیب و گلابی با سبزیجات برگ دار، توت ها، عسلک و کلم بروکلی خودداری کنید.

سیب و گلابی گاز اتیلن تولید می کنند، یک هورمون گیاهی که با نرم شدن بافت، رسیدن را تسریع می کند، اما می تواند باعث پژمردگی یا فاسد شدن محصولات حساس به اتیلن، مانند سبزیجات برگدار و توت ها شود. سایر میوه هایی که اتیلن تولید می کنند عبارتند از هلو، آلو و موز.

محل نگهداری: Janet Irizarry، بنیانگذار My Mindful Kitchen و استاد کمکی در مؤسسه آشپزی آمریکا، توصیه می کند: «یک کشوی ترد برای تولیدکنندگان اتیلن و دیگری برای اقلام حساس تعیین کنید.

آووکادوی رسیده را با محصولات ظریف قرار ندهید

یخچال مکانی عالی برای نگهداری آووکادوهای رسیده به مدت یک یا دو روز است، اما آنها را در نزدیکی محصولات حساس به اتیلن مانند سیب و گلابی نگهداری نکنید، زیرا آووکادوهای رسیده تولید کننده اتیلن هستند که می تواند باعث تجزیه محصولات حساس با سرعت بیشتری شود.

محل نگهداری: آووکادوهای رسیده را در یک کشوی جداگانه یا در قفسه ای دور از سایر محصولات نگهداری کنید.

از نگهداری گوشت خام، مرغ و غذاهای دریایی با سایر غذاها خودداری کنید

اعتبار:

گتی / مانی رودریگز


پروتئین‌های خام می‌توانند باکتری‌ها را روی مواد غذایی دیگر چکانده و باعث آلودگی شوند. آنها را جدا از محصولات، پنیرها و غذاهای آماده نگهداری کنید.

محل نگهداری: کارشناسان ما می گویند که همیشه گوشت خام، مرغ و ماهی را در پایین ترین قفسه یخچال و در ظروف در بسته یا در سینی که هر گونه قطره چکه می کند، نگهداری کنید.

پیاز و سیر خرد شده را در بسته نگه دارید

اعتبار:

گتی ایماژ


پیاز و سیر پس از پوست کندن یا خرد شدن نیاز به نگهداری در یخچال دارند – اما باید با دقت نگهداری شوند. لیندسی مالون، مربی تغذیه و طب آشپزی در JJM Mandel Wellness & Preventive Care Pathway در دانشگاه Case Western Reserve، توصیه می‌کند: «پیاز و سیر می‌توانند بوها و طعم‌ها را به شیر، کره و میوه‌ها منتقل کنند، اگر محکم بسته نشوند.

محل نگهداری: پیاز یا سیر پوست کنده یا خرد شده را در شیشه ها یا ظروف در بسته نگهداری کنید و از قرار دادن آنها در نزدیکی سایر غذاها خودداری کنید.

از نگهداری قارچ، سبزی یا توت در نزدیکی گوجه فرنگی یا خیار خودداری کنید

برخی از محصولات از جمله قارچ، گیاهان و انواع توت ها به رطوبت حساس هستند. اگر در شرایط مرطوب باشند می توانند به سرعت فاسد شوند. این بدان معناست که هرگز نباید آنها را در نزدیکی اقلام با رطوبت بالا مانند گوجه فرنگی یا خیار نگهداری کرد.

محل نگهداری: مالون علاوه بر دور نگه داشتن این غذاهای حساس به رطوبت از میوه‌ها و سبزیجات با رطوبت بالا، «سرمایه‌گذاری در ظروف ذخیره‌سازی محصول را که برای رطوبت و جریان هوای مطلوب برای غذاهای خاص طراحی شده‌اند، توصیه می‌کند». او توضیح می دهد که آنها معمولاً دریچه هایی برای تنظیم جریان هوا و درج هایی برای رطوبت دارند.

گوجه فرنگی و خیار را جدا نگه دارید

اعتبار:

Getty / byanikona / 500 پیکسل


وقتی صحبت از گوجه فرنگی و خیار شد، شما همچنین می خواهید آنها را از هم جدا نگه دارید. Irizarry می گوید: گوجه فرنگی اتیلن تولید می کند که باعث می شود خیارها به سرعت نرم و فاسد شوند.

محل نگهداری: او توصیه می‌کند که گوجه‌فرنگی را روی پیشخوان و خیار را در کشوی با رطوبت بالای یخچال نگهداری کنید.

پنیر آبی را از کره، پنیرهای نرم، تخم مرغ و گیاهان لطیف دور نگه دارید

اعتبار: برایان گاردنر

ممکن است فکر کنید همه پنیرهای یخچال شما باید با هم زندگی کنند، اما اینطور نیست. پنیرهای تند، مانند بلوز مانند روکفور یا استیلتون، می توانند طعم و عطر خود را به پنیرهای ملایم تر و لطیف تر منتقل کنند.

محل نگهداری: پنیرهای قوی را کنار هم نگه دارید و مطمئن شوید که به خوبی بسته بندی شده باشند و به غذاهای ملایم نزدیک نباشند، نه فقط پنیرهای نرم، همچنین کره، تخم مرغ و گیاهان. مالون پیشنهاد می کند که پنیرهای قوی را در ظروف دربسته نگهداری کنید.

از جفت کردن طالبی با عسلک خودداری کنید

اعتبار:

پادا اسمیت / GETTY IMAGES


اگرچه ممکن است نگهداری آنها در کنار هم طبیعی به نظر برسد، اما همه خربزه ها با هم کنار نمی آیند. طالبی و عسلک باید جدا نگهداری شوند. طالبی تولید کننده اتیلن است و عسلک به آن حساس است و در صورت قرار گرفتن در معرض آن به سرعت نرم می شود.

محل نگهداری: این دو خربزه را در کشوهای جداگانه یا در قفسه های مختلف نگهداری کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۱۱:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #غذاهایی #که #هرگز #نباید #با #هم #در #یخچال #نگهداری #کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *