با در دسترس قرار گرفتن مواد گیاهی بیشتر و بیشتر، ایجاد نسخه های گیاهی از خوراکی های نمادین آسان تر از همیشه است. در این پست، دوست ما جس (@۴cake_sake) این کار را انجام می دهد! در اینجا او نحوه درست کردن مادلین های گیاهی خوشمزه را با دستور العمل و دستورالعمل هایی برای شروع به اشتراک می گذارد!
یک کیک سنتی فرانسوی، مادلین یک اسفنج ظریف با بافتی سبک است که به شکل صدف است. بنابراین اگر این شیرینی غیرقابل انکار یکی از غذاهای مورد علاقه شماست، مجبور نیستید هنگام پیروی از رژیم گیاهخواری آن را رها کنید. بیایید به دستور غذا بپردازیم!
مواد لازم – آنچه برای مادلین وگان نیاز دارید
برای خود مادلین ها:
- ۱۲۰ گرم آرد همه منظوره
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- شکر نارگیل ۷۵ گرم
- نمک خرج کردن
- ۱۲۰ میلی لیتر شیر شاهدانه یا هر شیر غیر لبنی
- ۴۵ میلی لیتر روغن نباتی یا روغن بدون طعم
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو به اضافه پوست
- ۱ قاشق چایخوری عصاره لوبیا وانیل
- یک مشت زغال اخته خشک شده منجمد
برای لعاب دونات وگان:
- ۱۱۳ گرم شیر شاهدانه یا سایر شیرهای گیاهی
- ۱ ۱/۲ قاشق چایخوری شربت ذرت سبک یا شربت طلایی
- ۱ قاشق چایخوری عصاره لوبیا وانیل
- نمک خرج کردن
- حدود ۴۰۰ گرم پودر قند (قند شکر)
دستورالعمل ها
قبل از شروع، فر را روشن کنید تا با دمای ۱۷۵ گرم شود و روی تابه را با اسپری نچسب اسپری کنید.
- با مخلوط کردن همه مواد خشک شروع کنید.
- سپس به طور جداگانه با تمام مواد مرطوب همین کار را انجام دهید.
- سپس در مرکز مواد خشک یک چاه ایجاد کنید و به آرامی مواد مرطوب را به هم بزنید. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نکنید!
- از یک قاشق غذاخوری خمیر را در قالب مادلین بریزید.
- به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه (تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید) بپزید. بگذارید سرد شوند.
- در حالی که آنها در حال خنک شدن هستند، وقت آن است که لعاب دونات وگان خود را درست کنید! با قرار دادن تمام مواد لعاب مرطوب خود در یک قابلمه شروع کنید. اگر دوست دارید لعاب شما رنگ خاصی داشته باشد، در این مرحله رنگ خوراکی ژل را اضافه کنید.
- روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و سپس به تدریج پودر قند را به آن اضافه کنید تا یکدست و یکدست شود.
- یک کاسه جداگانه را با آب داغ پر کنید.
- قابلمه را روی کاسه آب داغ قرار دهید تا لعاب دونات شما گرم بماند. مادلین ها را در لعاب آغشته کنید و روی توری سیمی خنک کننده قرار دهید. لطفا توجه داشته باشید که این لعاب سفت می شود!
- من پودر زغال اخته را پاک کردم. همچنین می توانید از گرد و غبار براق نیز استفاده کنید. اگر میخواهید آبپاشها اضافه کنید، باید بلافاصله بعد از اینکه مادلین را از داخل دیپ بیرون کشیدید، آنها را اضافه کنید، زیرا لعاب خیلی سریع سفت میشود.

به ما اهمیت ندهید، ما فقط داریم خیال می کنیم اینها را خودمان بسازیم. این مقدمه عالی برای دنیای پخت گیاهی است! با تشکر فراوان از جس برای به اشتراک گذاشتن این دستور غذا با ما.
مثل همیشه، لطفاً با تگ کردن ما در اینستاگرام و استفاده از #CakeDecLaserStudio، شیرینی های خود را با ما به اشتراک بگذارید!
به دنبال اطلاعات بیشتر هستید؟!
طرز تهیه کیک شکلاتی وگان
چگونه یک کیک تولد وگان درست کنیم
مقدمه ای بر مواد تشکیل دهنده پخت گیاهی – بر پایه گیاهی که آسان ساخته شده است!
برگرفته و ترجمه از aprettycelebration.com
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۱۱ ۱۵:۲۸:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #طرز #تهیه #مادلین #وگان #خوشمزه #دستور #پخت