فریزر شما چیزی بیش از یک خانه برای مکعب های یخی و بستنی نیست. همچنین یک مکان عالی برای ذخیره غذاهایی است که خانواده شما دوست دارند و مواد سالم که به شما کمک می کند تا وعده های غذایی را به سرعت در کنار هم قرار دهید.
وقتی صحبت از وسایل یخ زده است که همیشه باید در دست داشته باشید ، کارشناسان مواد غذایی توصیه می کنند که به صورت استراتژیک فکر کنید: “مهم این است که غذای تغذیه ای را که از آن لذت می برید ، بخاطر اینکه در فریزر بنشیند و سوختگی فریزر را جمع کند ، می گوید. MS ، RD ، CDN تغذیه مایا فلر. فصلی را نیز در نظر بگیرید: اکنون غذاهای مورد علاقه خود را در فصل یخ بزنید تا بعداً بتوانید از آنها لذت ببرید. هلوهای تابستانی در میان زمستان؟ ما می خواهیم جایی برای آن ایجاد کنیم.
اسفناج
ویرجینیا ویلیس ، نویسنده کتاب آشپزی و بیکر می گوید: “اسفناج یخ زده یک سبزی سالم است که اگر به فروشگاه مواد غذایی نرفته اید یا به آنجا رسیده اید و چیزی خانگی را می خواهید.” همچنین این یک افزودنی برای ظروف مانند ماکارونی ، سوپ یا خورش است و “فوق العاده برای یخ زدایی است تا به عنوان اسفناج خامه ای یا غوطه وری اسفناج ساخته شود.”
در حالی که سبزیجات یخ زده خریداری شده فروشگاه باید در فریزر همه جای خود را داشته باشند ، فلر می گوید که آنها تنها سبزیجات نیستند که باید روی آنها تمرکز کنید. “من بیمارانم را ترغیب می کنم که هر محصول تازه ای را که عمر طولانی مدت ندارد (به خصوص اگر آنها بدانند که به موقع از آن استفاده نمی شود) برای استفاده بعدی به عنوان راهی برای کاهش زباله های غذایی و همچنین داشتن غذاها ، یخ بزنم. فلر می گوید: “این که آنها می خواهند در یک دست و پا گیر شوند. مثال عالی این امر خواهد بود تازه اسفناج ، زیرا این سبزی تمایل دارد به سرعت خراب شود.
موجودی خانگی
ویلیس می گوید ، یکی دیگر از موارد ضروری برای نگه داشتن در فریزر ، سهام خانگی است. ممکن است مرغ یا گوشت گاو را انتخاب کنید ، اما او نسخه گیاهی ساخته شده با ضایعات سرشار از پتاسیم مانند سیب زمینی را به همراه پیاز کامل ، هویج یا کرفس انتخاب می کند. او آن را آبگوشت پتاسیم می نامد و به طور همزمان گلدان های نیمه گالن را یخ می زند. او هر زمان که به سهام خانگی در یک ظرف نیاز دارد یا اگر بخواهد چیزی را برای تقویت اواسط صبح بخواهد استفاده می کند ، از آن استفاده می کند.
میوه اوج
فالر می گوید ، حفظ میوه ها ، مانند انواع توت ها یا هلو ، در فریزر وقتی که در اوج خود قرار دارند ، یک حرکت هوشمندانه است. و از گوجه فرنگی غافل نشوید ، به خصوص اگر خیلی زیاد دارید. اگر یک باغ سبزیجات پرکار داشته باشید ، این اتفاق می افتد. او می گوید: “بعداً در ماه های زمستان بسیار خوشحال خواهید شد.” مارتا همچنین عاشق گوجه فرنگی انجماد است و آنها را مستقیماً از فریزر – بدون یخ زدگی لازم – به پیتزا های خانگی ، کانونی و ماکارونی اضافه می کند.
آجیل
ویلیس برای راحتی و صرفه جویی در هزینه ، آجیل تازه برداشت شده را در فریزر خود ذخیره می کند. او می گوید: “به عنوان مثال ، جورجیا پانس در پاییز برداشت می شود ، بنابراین من مقدار زیادی را خریداری می کنم و سپس آنها را برای کل سال فرسوده می کنم.” “آنها برای پخت و همچنین برای دستور العمل های خوش طعم عالی هستند.”
گوشت
استفانی ایزارد ، یک سرآشپز ، رستوران ، و بنیانگذار شرکت مواد غذایی این بز کوچک ، توصیه می کند که گوشت خریداری شده در بسته های بزرگتر مانند ران مرغ را جدا کنید و آنها را در دسته های کوچکتر انجماد کنید.
و بعد از پختن گوشت خود ، در صورت وجود هرگونه اضافی ، دوباره آن را یخ بزنید: “این بسیار خوب است که باقیمانده از شام های مختلف گوشتی (تکه های گوشت گاو یا گوشت خوک ، گوشت مرغ بو داده باقی مانده و غیره) را ذخیره کنید تا بتوانید برای کوفته ها پر کنید. و چنین ، “ایزارد می گوید.
وعده های غذایی از قبل تهیه شده
Feller همچنین پیشنهاد می کند که یک وعده غذایی مورد علاقه یا دو مورد در فریزر خود را ، چه برنج سرخ شده ، لازانیا ، کاری ، فلفل قرمز یا خورش ، در صورت نیاز به وعده غذایی در صورت تغییر برنامه یا اینکه خیلی خسته هستید ، در دست بگیرید. ایزارد توصیه می کند که در هنگام نیاز به یک شام سریع ، تورتیل برای سرخ کردن و بالای آن با مخلوط ادویه برای یک غذای سریع ، و البته بستنی یا پاپسیکس برای دسر ، پیتزا منجمد کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۲۴ ۲۲:۰۵:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #طبق #گفته #سرآشپزها #غذای #همیشه #در #فریزر #خود #داشته #باشید