با نزدیک شدن به کنفرانس شیرینی پزی در جهان ، که به سرعت در افق نزدیک می شود ، اکنون فقط سه ماه از آن فاصله داریم که همه فقط در مدت سه ماه یک بار دیگر اتفاق می افتد و برنامه های ما در تشویق مد جمع می شوند.

بنابراین در اینجا از همه کسانی که تاکنون از نظر تعهد به نمایشگاه و صحبت در این رویداد مشارکت داشته اند ، تشکر می کنیم – اکنون ما به آخرین مکان های خود برای حضور در دستور کار خود هستیم که این یک وضعیت خوشایند است که ما به مرحله نهایی برنامه ریزی خود برای نمایش می رویم.

برای آن سوالات تجاری نهایی ، در این ماه با همکار من کریس میر در (ایمیل محافظت شده) به عنوان یک فوریت تماس بگیرید ، زیرا ما به دنبال نهایی کردن برنامه خود هستیم ، که بار دیگر پایداری و نوآوری را در قلب این رویداد قرار می دهد. ما همچنین باید روی مواد تشکیل دهنده صنعت ، سیستم ها و فناوری های گسترده تری تمرکز کنیم که همچنان به شکل بخش های ترکیبی ما ادامه می دهد و چالش ها و فرصت ها را ایجاد می کند. بنابراین اگر هنوز برای حضور در نمایشگاه امسال ثبت نام نکرده اید ، که در ۱۱ سپتامبر در هتل ماریوت ، گراند مکان ، بروکسل برگزار می شود ، و می توانید این کار را در لینک مستقیم زیر انجام دهید ، زیرا ما از مشارکت همه رشته های صنعت خود استقبال می کنیم.

کلید اصلی ما برای این نمایش تأیید شده است ، با Can Buharali ، رئیس انجمن تجارت شیرینی پزی Caobisco اروپایی که نمای کلی از برخی از موانع کلیدی پیش روی بازار را ارائه می دهد ، زیرا این کشور با چارچوب های پیش بینی شده محیط زیست EUDR و قانونگذاری با احتیاط شرکتها متمرکز بر ارائه شفافیت بیشتر و حقوق بشر برای همه کسانی که در سراسر Cocoa و Cocoa فعالیت می کنند ، قرار می گیرد.

در میان سه کلید اصلی دیگر ما ، جولیا اوکپو ، متخصص پایداری در Luker Comations ، رهبری بازگشت این شرکت به رویداد ما را خواهد داشت ، زیرا او تصویری از تحولات در کلمبیا بومی این شرکت را نقاشی می کند ، زیرا همچنان به ایجاد مشارکت با مشاغل شیرینی سازی در سراسر جهان می پردازد. از طرف خود ، فررو نیز نقش مهمی را ایفا خواهد کرد ، همانطور که سباستیانو کولینو ، رئیس جهانی تغذیه ایتالیایی که چگونه فرمولاسیون بهزیستی و دستور العمل برای مارک های خود در حال رشد بوده است ، در حالی که همکارش ، فرانچسکو ترامونتین ، یک حامی طولانی مدت از رویداد ما ، در Q & A SESESESS ما شرکت خواهد کرد.

سرانجام ، Honorata Jarocka ، نماینده گروه Mintel Insights ، به نظر می رسد که از نظر روندهای قابل توجهی در آنچه که قبلاً یک سال به یاد ماندنی برای این صنعت را اثبات کرده است ، کمترین آنچه را که در سراسر بخش اتفاق می افتد ارائه دهد. در واقع نکات برجسته بیشتری وجود دارد ، از جمله اطلاعات بیشتر بازار از سازمان پیشرو در انگلیس ، Euromonitor ، سیستم های بسته بندی CAMA که به روزرسانی Tehchnology را ارائه می دهند ، و همچنین سهم شرکت های Alland & Robert ، Corbion و Palsgaard شرکت هایی را تشکیل می دهند که عنصر اساسی زنجیره تأمین کلی ما را تشکیل می دهند.

ما یک بار دیگر جوایز شیرینی پزی خود را نیز در بین شش دسته قرار خواهیم داد-بنابراین در قرار دادن ورود زودهنگام در این ماه خجالتی نباشید ، زیرا اتفاقات زیادی در بین تجهیزات ، سیستم ها ، مواد تشکیل دهنده ، استارت آپ ها و محصولات نهایی رخ داده است ، بنابراین از طریق ConfectioneryConference.com در تماس باشید و از طریق CompectioneryConference.com در آنجا شرکت کنید تا فرم های ورودی را بارگیری کنید تا در Contention for For For For For For For For For For Contention.

بنابراین در اینجا امیدواریم که بسیاری از شما را تا آنجا که ممکن است در آنجا ببینید – تمام تکرارهای قبلی آن خاطرات خاص خاص خود را داشته است ، بنابراین لطفاً در رویداد بعدی ما نقش خود را بازی کنید و به دنبال جشن گرفتن دستاوردها و تحولات در بخش های ما باشد.

در (ایمیل محافظت شده) در تماس باشید یا از طریق رسانه های اجتماعی ConfectionProd یا صفحات LinkedIn ما در تماس باشید



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۶-۱۱ ۱۴:۳۳:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #شمارش #معکوس #سه #ماهه #کنفرانس #شیرینی #فروشی #جهانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *