چه تازه از باغ خود انتخاب شده باشد و چه در بازار محلی کشاورزان تهیه شده باشد ، طعم شیرین توت ، رنگهای پر جنب و جوش و استفاده از دستور العمل های بی پایان آنها را به یکی از بزرگترین لذت های تابستان تبدیل می کند. اما همانطور که هر علاقه مندان به توت می دانند ، این میوه همچنین می تواند ماندگاری ناامید کننده ای داشته باشد. یک روز آنها چاق و پستان هستند ، روز بعد آنها یک آشفتگی کپک زده در یخچال هستند. به همین دلیل است که حتی مارتا هنر توت های انجماد را نیز کامل کرده است.
نبوغ مانند بسیاری از بهترین نکات او ، در جزئیات نهفته است. در اینجا نحوه مارتا انواع توت ها را برای محافظت از یکپارچگی و سلیقه خود منجمد می کند.
چرا باید توت ها را از راه مارتا یخ بزنید
چیزهای بیشتری برای یخ زدن صحیح توت ها وجود دارد تا اینکه آنها را به داخل یک ظرف ریخته و آن را درون فریزر خود ریخته باشید. اگر چنین مسیری را انتخاب کنید ، انواع توت ها در یک توده جامد با هم یخ می زنند و بخشی از آن را به درستی غیرممکن می کنند. روش مارتا با کمی نبوغ این مشکل را حل می کند. مارتا توضیح می دهد: “نکته من برای انجماد این است که لایه ای از انواع توت ها را روی یک ورق پخت قرار داده و آنها را تا زمانی که جامد نباشد ، یخ بزنید.” “سپس ، آنها را به کیسه های پلاستیکی یا ظروف منتقل کنید ، بنابراین آنها به راحتی در فریزر ذخیره می شوند.”
ابتدا با یخ زدن انواع توت ها در یک لایه واحد ، به هر یک از فضا ها می دهید تا به تنهایی محکم شود – بدون چسبیدن یا چسباندن در برابر همسرانش. پس از یخ زدگی ، انواع توت ها را می توان همه را در یک ظرف هوایی ذخیره کرد. آنها جامد و از هم جدا می شوند ، بنابراین شما همیشه می توانید فقط آنچه را که لازم دارید از بین ببرید.
چگونه انواع توت ها را مانند مارتا منجمد کنیم
برای نگه داشتن اسموتی ها یا طعم دادن به طعم های تابستان ، انواع توت ها را برای استفاده در آینده با روش ساده و در عین حال مؤثر مارتا یخ بزنید.
- با توت های اوج فصل شروع کنید: بدیهی است که انواع توت های تازه به بهترین وجهی از طعم خود طعم می گیرند ، اما همین کار را برای یخ زده نیز انجام می دهد. هرچه طعم آنها بهتر شود ، بهتر می شوند ، بنابراین صبر کنید تا توت ها قبل از انجماد کاملاً رسیده باشند.
- کاملاً شستشو و خشک کنید: به آرامی انواع توت ها را در زیر آب خنک بشویید تا هرگونه اشکال خاک یا گرسنه را از بین ببرید. با یک حوله کاغذی به آرامی پت کنید تا کاملاً خشک شود ، یا اجازه دهید هوا را در یک قلاده خشک کنید.
- یک ورق پخت را با کاغذ perchment خط کنید: این تضمین می کند که انواع توت ها هنگام یخ زدن به سینی نمی چسبند.
- انواع توت ها را در یک لایه پخش کنید: اینجا جایی است که روش مارتا به مرحله اجرا در می آید. با تنظیم آنها در یک لایه واحد روی ورق پخت ، از توده های توت فرنگی یخ زده خودداری کنید.
- یخ بزنید تا جامد: ورق پخت را در فریزر بگذارید تا توت ها کاملاً جامد یخ زده شوند. (آنها باید احساس محکم کنند.)
- انتقال به ظروف هوایی یا کیسه های فریزر: هنگامی که انواع توت ها یخ زده می شوند ، شما می توانید آنها را به ظرف انتخاب خود در فریزر منتقل کنید. اطمینان حاصل کنید که آنها برای جلوگیری از سوختگی فریزر ، آنها را محکم در هوا ذخیره کرده و با تاریخی که آنها را یخ زده اید ، برچسب گذاری کنید. تا شش ماه یخ بزنید.
نحوه استفاده از انواع توت های منجمد
با تشکر از نکته مارتا برای انجماد انواع توت ها ، شما می توانید به راحتی میوه های یخ زده را برای انواع دستور العمل ها جدا کنید. در اینجا چند روش برای استفاده از استاش وجود دارد.
- اسموتی: نیازی به ذوب شدن نیست-فقط آنها را برای مخلوط کردن میوه و میوه های فیبر به مخلوط کن خود بریزید.
- کالاها و دسرهای پخته شده: انواع توت های منجمد حتی گاهی اوقات می توانند مستقیماً در خمیر تاشو شوند. کلوچه های زغال اخته ، توت فرنگی توت فرنگی و بستنی خانگی را در نظر بگیرید.
- شربت و سس: برای ایجاد تاپ های آسان برای پنکیک ، ماست و موارد دیگر ، با شکر بجوشید.
- کوکتل ها و ماکت ها: از انواع توت های یخ زده به عنوان مکعب های یخی طعم دار در اسپری ها یا آب گازدار استفاده کنید ، یا آنها را برای گل آلود ذوب کنید.
- تاپ های بلغور جو دوسر: تعداد انگشت شماری از انواع توت های یخ زده ذوب و به زیبایی بر روی یک برشی از جو دوسر گرم می شوند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۷-۱۰ ۱۷:۰۵:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #ترفند #نبوغ #مارتا #برای #یخ #زدن #انواع #توت #های #تازه