- انجماد گریپ فروت – چه کامل، چه قطعه قطعه، چه آب گرفته یا پوست گرفته – به شما کمک می کند تا طعم اوج فصل را تا شش ماه حفظ کنید.
- تکه های پوست کنده یا پوسته پوسته شده با انجماد ناگهانی از جمع شدن آنها جلوگیری می کند و به راحتی می توانید فقط چیزهایی را که بعداً نیاز دارید برداشت کنید.
- گریپ فروت ذوب شده نرم می شود، بنابراین بهتر است در اسموتی ها، شیرینی پزی، نوشیدنی ها، سس ها و مارینادها به جای خوردن تازه استفاده شود.
هنگامی که مرکبات زمستانی به سرعت رشد می کند، گریپ فروت می تواند به سرعت روی هم انباشته شود – به خصوص اگر یک جعبه قرمز یاقوتی به عنوان هدیه تعطیلات دریافت کرده باشید. جنیفر هیلیس، MS، RD، LD/N، متخصص تغذیه و رابط تحقیقات تغذیه مرکبات در دانشگاه فلوریدا جنوبی، می گوید خبر خوب این است که انجماد گریپ فروت نه تنها امکان پذیر است، بلکه عملی نیز هست. اکنون زمان مناسبی است که در فریزر خود کمی فضا باز کنید تا بتوانید گریپ فروت های فصل اوج را منجمد کنید، چه بخواهید آب، پوست، قطعات یا حتی کل میوه را حفظ کنید. هیلیس بهترین راه برای انجماد گریپ فروت و مدت ماندگاری آن را توضیح می دهد.
جنیفر هیلیس، MS، RD، LD/N، متخصص تغذیه و رابط تحقیقاتی تغذیه مرکبات در کالج بهداشت عمومی، دانشگاه فلوریدا جنوبی
چرا باید گریپ فروت را فریز کنید – و مدت زمان ماندگاری آن
هالیس می گوید: اگر در حال حاضر بیشتر از چیزی که می توانید گریپ فروت بخورید، آن را فریز کنید. او میگوید: «هر نوع مرکبات (از جمله آب مرکبات تازه فشرده) کیفیت خود را تا شش ماه در فریزر حفظ میکند. در عوض، به ماندگاری طولانیتری کمک میکند.
چگونه گریپ فروت کامل را منجمد کنیم
اگر وقتتان کم است، می توانید میوه را به طور کامل بریزید. هیلیس میگوید پوست مرکبات را بشویید، آن را با یک حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید، سپس آن را در کیسهای قرار دهید و آن را کاملاً منجمد کنید.
مزایا و معایب: انتظار آب شدن طولانیتر و فضای داخلی نرمتر را داشته باشید، اما منجمد کردن کل میوه بدون برش به شما این مزیت را میدهد که پوست آن را برای پوست گرفتن بعداً حفظ کنید.
انجماد بخش های گریپ فروت
برای اینکه در نهایت چیزی همه کاره تر از میوه کامل داشته باشید، گریپ فروت را قبل از انجماد پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید. میتوانید بخشها را همانطور که هست، برشخورده یا برش خورده است، منجمد کنید. هیلیس اغلب از چندین روش استفاده میکند: «من ترجیح میدهم انجماد با فلاش روی یک تابه را به اشکال مختلف انجام دهم تا بتوانم در صورت نیاز فقط آنچه را که نیاز دارم بیرون بیاورم». (انجماد فلاش از چسبیدن تکه های گریپ فروت آبدار به هم در کیسه جلوگیری می کند؛ پس از یخ زدن، می توانید آنها را به کیسه منتقل کنید.)
آبمیوه چطور؟
آب گریپ فروت فوق العاده خوب یخ می زند. آن را در قالبهای یخ یا کیسهای مناسب در فریزر بریزید و فضایی برای انبساط باقی بگذارید—هیلیس کیسهها را تقریباً دو سوم پر میکند. آب تازه تا شش ماه نگهداری می شود. آب گریپ فروت ۱۰۰ درصدی بطری شده تا ۱۲ ماه ماندگاری دارد.
آیا می توانید پوست گریپ فروت را منجمد کنید؟
کاملا. هیلیس می گوید: «انجماد پوست مرکبات طعم را تشدید یا کدر نمی کند، بلکه آن را حفظ می کند. پوست را به همان روشی که بخشهای آن را فریز میکنید، منجمد کنید: آن را روی یک تابه پهن کنید، بگذارید سفت شود، سپس آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید. Hillis خاطرنشان می کند که پوست منجمد فواید تغذیه ای از جمله ویتامین C، پتاسیم، تیامین و هسپریدین را ارائه می دهد.
آیا برخی از انواع برای انجماد بهتر از بقیه هستند؟ به گفته هیلیس، هر گونه گریپ فروت به خوبی منجمد می شود. گریپ فروت های فلوریدا به خصوص آبدار هستند، که دلیل دیگری برای فریز کردن بخش ها قبل از بسته بندی است.
نحوه استفاده از گریپ فروت ذوب شده
پس از ذوب شدن، گریپ فروت را ظرف چند روز استفاده کنید. فقط آنچه را که برای حفظ کیفیت بقیه در اوج نیاز دارید خارج کنید.
انجماد بافت میوه را تغییر میدهد: گریپ فروت پس از ذوب شدن، نرم یا «مشکلمانند» میشود، که آن را برای نوشیدنیها، کمپوتها و مارینادها ایدهآل میکند، نه تنقلات.
هیلیس گریپ فروت یخ زده و ذوب شده را برای «اسموتی، پخت و حتی برای سس، سس و ماریناد برای سالاد و غذاهای اصلی» دوست دارد.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۲-۱۵ ۱۷:۳۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #یک #کارشناس #مرکبات #چگونه #گریپ #فروت #را #به #روش #صحیح #منجمد #کنیم